Evlenmemişler hiçKaç defa gördüm...Türk kızlarına kezban bilmemne deyip beğenmeyip, ordan biriyle sırf fiziği için evlenip bi de çocuk yapıp anlaşamıyorlar..sonra kadın alıp cocugu gidiyor...Sonra da yaşantısını beğenmiyor cocugu almaya kalkıyorlar...Hep aynı...Sen o kadınla evlenirken hayat tarzını yasantılarını bilmiyordun sanki...
Kolay kolay alamaz cocugu ama alırsa sorun olabilir bence...Almazsa ikidebir cocuk için deyip ukraynaya gidecek orda ne yasandıgını bilemezsin...Alırsa da baskasının cocuguna annelik yapabilecek misin? En ufak bi uyarmanda kötü anne der sana...ne yapsan yaranamazsın...kendi cocugun olunca da ayrım yaptın olur attıgın adım
Evlenmemişler hiç
Evet tam da bu sebeplerden kafam çok karışık
Çocuk haberinden sonra evlenmek istemiş tabi ama anne istememiş bir kaç kez çocuk için denemişler filan ama anne her seferinde bişeyleri bahane ederek ülkesine geri dönmüşAy bi de evlilik dışı...Annesi verme taraftarı mı peki?
Cocuk yapıp evlenmeyen bi adamdan bahsediyoruz...Bence bu adamla bu iş netleşene dek bişi düşünmeyin
Tabiki çocuk babayı biliyorBurda önemli bi soru var...cocugu nufusuna almış mı?
Çocuk haberinden sonra evlenmek istemiş tabi ama anne istememiş bir kaç kez çocuk için denemişler filan ama anne her seferinde bişeyleri bahane ederek ülkesine geri dönmüş
Anne Çocuğu alamazsın falan demiyor bu konuda yeşil ışık yakıyo r gibi
Tabiki çocuk babayı biliyor
İki tarafın ailesi de biliyor vs
Aralarında bişey olma durumu çok zor artıkArkadaşım ortada bitmiş gitmiş bi evlilik bile yok...Yarın öbür gün aralarında ne yaşanır bilemezsin...Cocugu gorucem der gider, orda ne yasanır bilemezsin...hep peşinde mi gideceksin?
Hayatına bela alma derim uzak dur...gitsin cocugunun annesiyle evlensin ne bu hız
EvetBiliyorla ne alaka? Cocugu resmi olarak nufusuna almış mı diyorum soyadını vermiş mi??
Aralarında bişey olma durumu çok zor artık
En son tam evleneceklerine yakın zamanda anne istemiyorum deyip eşyalarını bile almadan gitmiş ülkesine
Çocuk seni bilmesin tüm bağlantıyı keselim unutur daha küçük zaten filan bile demiş hatta
bilmiyorum çok karışığım
Kadın hiç bi saman evlilik istememiş zatenPeki acaba neden cocuk oldugu halde kadın bu adamı istemedi?
Kadının attığı mesajları da görüyorum bir garip tavrı varÇocuk bakmak çok zor. Siz erkek arkadaşınızı sevdiğiniz için ondan yana düşünüyorsunuz. Hak veriyorum tabiki ama o kadının yerinde olsaydınız tek başına en laftan anlamayan yaşlarda olan çocuğunu büyütüyor.
babaya devamlı fotolar falan atamıyor olabilir. Haberleşmiyor olabilir. İçten içe kırgın olabilir. istediği vakit gelsin görsün demiş. Yani çocuğu kucağına alıp ta oralardan kendi getirip duramaz. Mecbur baba çaba harcayacak.
Erkek arkadaşınız size güvenerek çocuğu almaya falan kalkmasın bir çocuğu annesinden ayırmak büyük kötülük.
Babası onunla bir ömür ilgilenmeye sevgi bağı kurmaya devam etsin.
Bir de erkek arkadaşınız kadına karşı sizi dolduruşa getiriyor gibi geldi. Kendi gıcık olmuş bence saydırıyor.
Tekrar ediyorum. Çocuk bakmak çok zor. Öyle filmlerdeki gibi falan değil. O kadının gecesi gündüzü birbirine girmişir. Yorgundur . Bir başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?