Anlattigin konudan bu cikiyor.Şam babası konusunu nerden çıkardınız anlamadım ki
Ne çocuğun babası ne de ailesi en başından beri maddi ve manevi desteklerini eksik etmemiş zaten hala daha öyle
Tabirim çocuklu boşanmışlar açısından yanlış anlaşılmasın fakat çocuksuz boşanmış biri olarak çöpsüz üzümsünüz. Kendinize neden kendiniz gibi çöpsüz bir üzüm bulmuyorsunuz? Cidden bu sıkıntıların içine bodoslama dalıp uluslararası sorunlar yaşayamaya değecek kadar önemli mi sizin için? Çünkü şahsen ben ancak aşkımdan ölüyorsam bu evliliği yapardım.Merhaba hanımlar,
bir süredir beni düşündüren konuyla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.
güzel bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz .ben 28 yaşındayım daha önce evlilik yaptım çocuğum yok. Erkek arkadaşım 35 yaşında evlilik yapmamış fakat 3 yaşında bir kızı var.
kızı doğduğundan beri Ukrayna da annesiyle yaşıyor. Kızını görmek için oraya gitmesi gerekiyor.
.Anne. görmek isteyen gelir görür kafasında.
fotoğraf video bile zar zor gönderiyor. Çocukla babanın arasında ki iletişimi sürekli zorlaştırmaya çalışıyor yani
Bende haliyle Böyle bir insanın evlendiğimizde Bize ne gibi sorunlar yaşatacağını açıkçası kestiremiyorum
erkek arkadaşım .annenin . oradaki yaşatınsından dolayı kızını yanına almayı da bir yandan düşündüğünü söylüyor.
Evlenince ne gibi sorunlar yaşarım. İlerde neler olur bilmiyorum. Böyle bir durum tecrübesi olan var mı? Kafam çok karışık
Sweet:) aradığım dürüstlük. Tertemiz.Valla benim kendi çocuğuma bakmaya sabrım yok aşkımdan ölsem çocuğum var diyen adamdan o dakika soğurum.
Babası da sizinle arkadaşlarıyla Geziyor .babasının sevgilisi bile var neden annenin hakkı olmadığını düşündünüz . Bekar anne ya da bekar babaların anneleri neredeyse herzaman ikinci ebeveyn oluyorlar. Çünkü çocuk bakmak çok zor. Söyledim. Tek başına kimse başedemez. Bu çok doğal bence. Kadın tatile gitmek ister işe gidecek belki okula gidecek belki gezecek. Bir destekçi lazım. Annesi yardımcı oluyor.Kadının attığı mesajları da görüyorum bir garip tavrı var
Çocuğu kendi annesine bırakıp arkadaşlarıyla ğlke ülke gezıyor falan
Gece gündüz kendini parçalayan bir anne modeli yok karşmzda malesef
hepsi bi yana dediğiniz gibi benm için çokkk zorrr bilmiyorum hiç bişey
Ukrayna'ya ceviz kırmaya giden Mahmut'un hazin sonu... kaçamağı pahalıya patlamış vah vah.
Ben olsam ayrılırım bundan
Bence ayrılın, uğraşmayın. Kadın hep sorun çıkarıp istememiş vazgeçmiş gibi. Belki adamın hala aklının bir köşesinde kadından ışık görse onla olma fikri olabilir. İlerde sizle evlenince kadın belki pişman olacak evlenmediğine yada adam kadının gözünde kıymete binecek sizle evlendiği zaman . Sürekli evliliğinizde sorun çıkartabilirler yani.Aralarında bişey olma durumu çok zor artık
En son tam evleneceklerine yakın zamanda anne istemiyorum deyip eşyalarını bile almadan gitmiş ülkesine
Çocuk seni bilmesin tüm bağlantıyı keselim unutur daha küçük zaten filan bile demiş hatta
bilmiyorum çok karışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?