Ah sormayın yaa şansa bakın28 yasında Gül gibi kızsın ne işin var böyle biriyle ?
Çocuksuz birini bul Kafan rahat olsun.
Ne kadardır berabersiniz ?Ah sormayın yaa şansa bakın
Harika bir insan fakt böyle bir gerçek var malesef ortada
Yaklaşık 9 aydırNe kadardır berabersiniz ?
Anne verecek gibi belliYurtdısına gidip kadın hamıle bırakmayan adam var mı acaba, muge anlıya habıre bu adamların cocukları geliyor.
Erkek arkadasın cocugu almak istiyor da bakalım anne ya da kanunlar verecek mi?
Neyse, evlenmeyin.
Cocugunuz yokmus, cocuksuz adamla bırlestırın hayatınızı.
Araftan cıkın, ayrılın.Anne verecek gibi belli
Bende bu yüzden araftayım çok mutsuzum
Daha çok yeni.Yaklaşık 9 aydır
Pardon da bundan dogal ne olabilir?.Anne. görmek isteyen gelir görür kafasında.
fotoğraf video bile zar zor gönderiyor.
Evet yanına almak istediğini söylüyor zatenEvlenmemenı onerırım ama sana kalmıs elbette. Ilerde duzenlı yuvam var evladımı almamam ıcın bır sebep kalmadı deyıp cocugu eve getırırse burda konu acarsın gıbıme gelıyor. Sonucta baska bır kulturde buyumus bır cocukla ıletısım nasıl olur bılemedım. Kaldı kı safkan türk olan aılelerın cocuklarıyla ıkıncı esler bıle gecınemezken senın halın cok zor. Burda goruyoruz her gun bır konu acılıyor. Esımle ıkıncı evlılıgımız, onun cocukları, evımde odası var cok bunaldım, gelmesın gıtmesın, yok esım benı hor görüyor cocuguna benden daha cok deger verıyor vs. Tavsiyem daha once evlılık yapmıs ama cocugu olmayan bırıyle gorusmen olur.
Şam babası konusunu nerden çıkardınız anlamadım kiPardon da bundan dogal ne olabilir?
Tabii ki cocugunu görmek isteyen gider gorur.. ukrayna dedigin surasi,pasaporta bile ihtiyac yok.
Al ,sevabina paylasayim, gidis gelis 300 liraya bilet var surada
Bunca zamandir cocugu. Insan bayram tatillerinde yillik izinlerinde gider . Hic yoktan alisveris yapar gonderir. Aliekspressten onlari adresini verir bebek arabasi- oyuncaklar falan alir durur.
Sizin sam babasi ne yapiyor?
Hicbirsey. 'Aman da resim at'
Ya allah askina az empati
Eski evliligini düşün. Kaynani getir gozune. Sen hamile kalsan ama onlar ustlerine dusen hicbirsey yapmasalar. Cocugun doğsa yardima gelmeseler,mevludune hastalığına,doğum gününe ...her an seni yalniz biraksalar... ama sonra aklina esince "hadi benim paşamin prensesimin fotosunu gönder videosunu gonder. Ay kurban olsun ona ninesi" deseler, lutfen acik konus sen atar mısın video fotoğraf???
Ben çocuklu bir adamla evlenebilirim.
O cocugun evlilik disi olmasi da benim ahlak anlayisima ters degil. Gercekten problem degil.
ama boyle bir şam babasiyla asla evlenmem.
Ilk cocuguna boyle el muamelesi yapan neden ikinci çocuğunu el bebek gul bebek buyutsun ki?
Yarin bir sebepten bosansan gozu gormez çocuğunu.
Boyle adam da eksik olsun hayatımdan
Büyüklerim hep çocuksuz biriyle evlen diolar.Bende boşandım çocugum yok.Merhaba hanımlar,
bir süredir beni düşündüren konuyla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.
güzel bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz .ben 28 yaşındayım daha önce evlilik yaptım çocuğum yok. Erkek arkadaşım 35 yaşında evlilik yapmamış fakat 3 yaşında bir kızı var.
kızı doğduğundan beri Ukrayna da annesiyle yaşıyor. Kızını görmek için oraya gitmesi gerekiyor.
.Anne. görmek isteyen gelir görür kafasında.
fotoğraf video bile zar zor gönderiyor. Çocukla babanın arasında ki iletişimi sürekli zorlaştırmaya çalışıyor yani
Bende haliyle Böyle bir insanın evlendiğimizde Bize ne gibi sorunlar yaşatacağını açıkçası kestiremiyorum
erkek arkadaşım .annenin . oradaki yaşatınsından dolayı kızını yanına almayı da bir yandan düşündüğünü söylüyor.
Evlenince ne gibi sorunlar yaşarım. İlerde neler olur bilmiyorum. Böyle bir durum tecrübesi olan var mı? Kafam çok karışık
Ayy sen delı mısın kosarak uzaklas.Evet yanına almak istediğini söylüyor zaten
Bende bu ihtimalleri düşünüyorum hep çok zor bi durum
Ayyy böyle yorumlar geldikçe ben iyice çöktümAyy sen delı mısın kosarak uzaklas.Sonra cocugu ayrı annesını ayrı dusunmek zorunda kalacaksın. Cocugumu gorecem bahanesıyle tr ye gelecek yok adapte olamadı cocuga dadılık yap yok senın cocugun olur anlasamadılar yok kıskandı bla bla. Sen kendını bu kadar hazır hıssetmıyorsun madem suphelerın var neden ayrılmak yerıne evlenmeyı dusunuyorsun. Herseyı kalıbına uydurursun ama dunyaya gelmıs cocugu ve babasını o kalıba sokamazsın. Cok yıpranırsın.
Bdv nın tozlu sayfaları üç aşağı beş yukarı bu tarz konularla dolu canım. Malesef gerçek bu. Gecenlerde cok uzak degıl yanı bır uye konu acmıstı esımın cocuguna esım oda yaptı cocuga da ben bakıyorum ama esım sureklı daha fazlasını ıstıyor dıye. Olacak olan bu. O onun ömür boyu evladı es adayınız da ömür boyu babası,aksini düşünmek kendını kandırmak olur zaten. Farkındaysan kımse evlen mutlu olursun ıhtımalınden bahsetmemıs. Cocuk sızle yasamasa babası gıdıp görecekAyyy böyle yorumlar geldikçe ben iyice çöktüm
Evet iki ucu değnek misaliBdv nın tozlu sayfaları üç aşağı beş yukarı bu tarz konularla dolu canım. Malesef gerçek bu. Gecenlerde cok uzak degıl yanı bır uye konu acmıstı esımın cocuguna esım oda yaptı cocuga da ben bakıyorum ama esım sureklı daha fazlasını ıstıyor dıye. Olacak olan bu. O onun ömür boyu evladı es adayınız da ömür boyu babası,aksini düşünmek kendını kandırmak olur zaten. Farkındaysan kımse evlen mutlu olursun ıhtımalınden bahsetmemıs. Cocuk sızle yasamasa babası gıdıp görecek
Ilk evlılıgını pek de guzel yasamamıssın bellı kı. Pekı neden çöpsüz üzüm bulmuyorsun? Yanı ben bosanmıs olsam bekar ya da evlenıp bosanmıs cocuksuz bırıyle hayatımı bırlestırmek ısterdım. Aksını dusunemıyorum yapamam. Zaten ılkınden az cok tecrubelısındır. Sorunlar neden cıkıyor, huylu huyundan vazgecmıyor ve kımseyı degıstıremıyorsun.Evet iki ucu değnek misali
Haklısını farkındayım hepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?