• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik kararı ve korkusu?

Valla bence yaş çok. Şu an gözün görmüyor ama pişman olan uzun sürmez. Ne anlarsınız bilmem ki gencecik kızsın dengin ile evlen . 40 yaşındakilerde 30 -35 civarı bayanlara bırakın. Ama erkekler çakal tabi kaçırır mı. Gencecik kızı. 30 yaşındaki bayanlarda koca bulamıyoruz diyorlar. İyi düşün . babanız kaç yasında merak ettim. Otogarda bir 55 yaşlarında bir bey ve 40 yaşlarında bir bayan gördüm. Bayan babasını karşılamaya gelmiş . 55 yaşındaki koca adam 60 yaşındaki babanın elini öptü çok şaşırmıştım. Bilemiyorum onların ikinci evlilikleri olabilir. Velhasıl kelam aynı yaş süper bence. Ne etçen baban yaşındaki adamı .

Kişilerin karakterlerine bağlı biraz da yaş farkinin sorun olup olmamasi..
Yani evet, yaş uyumu da belki onemli ama yeterli degil..
24-25 yasinda evlenip telefon/oyun/aile bagimlisi olup esini yalniz birakan, huzursuz eden, içi geçmiş gibi davranan tipler de var, 40 yasinda olup cok zarif, düşünceli, romantik erkekler de.. Direkt siniflandirmak dogru degil.. 10 sene sonra nasil olur diye dusunmek belki akillica gibi gorunuyor olabilir ama bence o kadar uzun vadede plan yapmak her zaman saglikli olmuyor.. Şu anki dusunceler, duygular daha onemli sanki.. Elbette gozu kara sekilde bi maceraya atilin demek istemiyorum ama anlattiginiz gibi bi iliskiyse, devam etmeye deger gibi..
Bahsettiginiz kisi evlilik filan yasamis mi daha once? Cocuk var mi?
Çok teşekkürler yorumunuz için :) daha önce bir evlilik yaşamamış ve çocuğu da yok. Ciddi düşündüğü ilişkileri olmuş ama sonradan anlaşılan beklenti farklılıkları vs. Derken nasip olmamış evlenmek.

Çok teşekkürler yorumunuz için :) daha önce bir evlilik yaşamamış ve çocuğu da yok. Ciddi düşündüğü ilişkileri olmuş ama sonradan anlaşılan beklenti farklılıkları vs. Derken nasip olmamış evlenmek.
Anladim.. Siz bu kisiyi seviyorsunuz ve onunla mutlusunuz belli ki.. Yaş farkini problem edip ayrilirsaniz hep icinizde kalacak gibi geliyor bana.. Yaş farki elbette baska sorunlari da beraberinde getirebilir ama olmayabilir de; dedigim gibi kisiye gore degisir bu durumlar.. Siz kisiligini iyice analiz edin ve size hissettirdigi duygulara bakın bence.. Hakkinizda hayirlisi olsun..

çok ciddi bir yaş farkı var aranızda, hatta resmen kuşak farkı
aranızdaki cinsel çekimin etkisine kapılıp böyle bir karar almış da olabilirsiniz, acele etmeyin.

Valla bence yaş çok. Şu an gözün görmüyor ama pişman olan uzun sürmez. Ne anlarsınız bilmem ki gencecik kızsın dengin ile evlen . 40 yaşındakilerde 30 -35 civarı bayanlara bırakın. Ama erkekler çakal tabi kaçırır mı. Gencecik kızı. 30 yaşındaki bayanlarda koca bulamıyoruz diyorlar. İyi düşün . babanız kaç yasında merak ettim. Otogarda bir 55 yaşlarında bir bey ve 40 yaşlarında bir bayan gördüm. Bayan babasını karşılamaya gelmiş . 55 yaşındaki koca adam 60 yaşındaki babanın elini öptü çok şaşırmıştım. Bilemiyorum onların ikinci evlilikleri olabilir. Velhasıl kelam aynı yaş süper bence. Ne etçen baban yaşındaki adamı .
Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibinin 40 yaşındaki sevgilisi de doğanın dengesini bozmasın. Herkes dengi dengine evlensin

Yaş farkı çok. Bu anlattığın özelliklerde birçok insan bulabilirsin çıkabilir karşına. Ne zorun var ki sanki ? Aşığım diyosun haklı olabilirsin; ama öyle aşklar unutuluyor ki bu da geçer. Ben kendi açımdan göze alamazdım. Zaten ailenin de onaylayacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle gittin doğuda kimbilir nereye düştün hangi dağ başı . Yalnızlıktan belki daha da sardırdın ona. boşver yazık etme kendine. Bunlar tamamen tahminim. doğu görevin biter çıkarsın oradan hele de branşçıysan kesin.

Bir de adam hiç evlenmemiş mi ?

Evlilik korkusu emin olmadiginiz icin oluyor.

Benim de 11 yas buyuk bir sevgilim vardi. Mukemmel bir insandi. Gercekten hakkinda olumsuz hic bir sey soyleyemem. Taniyan herkes cok severdi. Ben de cok severdim yaninda cok mutlu ve huzurluydum.

Parasi isi gucu karakteri her seyi tam yerindeydi. Evlenmek icin 40 takla atti. Ama korktum. Cok korktum. Cunku yas farki ileride tahmin edemeyecegim sorunlara yol acabilirdi. Ya adam benim bir bucuk katimdan fazla yasamis. Nasil bu adamin hayat gorusu vizyonu algisi zevkleri benle bir olur? Ya bir yerden sonra o beni basit bulur. Ya da ben onu cok kasıntı... Evlenenedim. Hatta direkt ayrildim onu da oyalamayayim diye.

Sonra esimle tanistim. Cok kisa surede evlendim. Hem de 5 kurusumuz yokken meslek hayatimizin basindayken. Hic korkmadim. Cunku bir seyleri birlikte insa etmek birlikte yaslanmak ayni seylerden ayni zevki almak denk olmak o ahengi yakalamak her seye degerdi.

Diger turlu birlikte yaslanamayacaktik. Cunku adam zaten yasliydi.

Back
X