Evlilik kararı

Siz evlilik kararı almayın bence bu kişiyle tmm gülüp eğleniyorsun uyumlusun anlaşıyorsun ama siz çok detaycı birisiniz adam memur ailesinin durumu yok böyle hesap kitap la olmaz bu iş çok yorulursunuz yıpranırsınız....sizin beklentilerinizi ve bu kadar detaycı oluşunuzu kaldıramayabilirler..bu bile bile lades olur

Siz bir an önce bir işe girin. Düğün ve ev için ikiniz iki koldan para biriktirmeye başlayın. Bu birikim işi 2-3 seneyi kesin bulur . Bu sürede de birbirinizi daha yakından tanıyın. Çünkü 8-10 kez birini görmek değil evlilik, arkadaşlık için bile yeterli değil. Ailenizin durumu iyiyse onlar da yardım eder herhalde. Sevgili ailesini bu maddi konularda es geçin, madem maddi durumları iyi değil. Artık güçleri neye yeterse onu yaparlar.

Çocuk işini de şimdiden düşünüp dertlenmeye gerek yok. Ama gerçekten bir dertse memur olmaya bakın ki eğer ileride çocuğunuz olursa en körü ihtimalle ücretsiz izin falan kullanıp rahat edersiniz.

Giyim kuşam işi önemsiz bir detay. Sevgilinize güzelce söyleyin, düzeltir. Veya siz " şu sana çok yakışır" falan deyin.

Ben kan emici değilim. Çalışıyorum ayrıca evlenince de çalışacağımı belirttim ayrıca nişan, söz, kına gecesi ve ev eşyasını yarısını biz yapıyoruz. Ben düğün hazırlıklarının stresinden bahsettim evli hanımların tecrübelerini bilmek istedim

Ailem zengin ve yardım ediyor evet

Evet ben prensesim hak ediyorum aynen

Siz gerçekten istemiyorsunuz ki evliliği öyle bi yazmışsınız ki sanki evlenmiş olmak için evlenecekmişsiniz gibi

Eğer evlenince çalışmayı düşünmüyorsanız eşinizin imkanlarını şimdiden kabul etmek zorundasınız ki memurmuş günümüz şartlarında orta düzey geçinirsiniz. Ama sizde çalışırsanız daha rahat olur. Maddi beklentiniz çoksa bu durum sizi ileri de mutsuz edecek mi onu düşünün. Yaşınız genç sırf evlenmek için evlenmeyin. Kıyafet konusunda belki zamanla sizi mutlu etmek için istediğiniz gibi giyinir.

Hem sofor mahali, hem cam kenari cogunlukla olmuyor.
Onceliklerinizi tesir altinda kalmadan, cok cok iyi belirleyin.
Isin sonunda beraberce mutsuz olmak da var...
Hakkinizda hayirlisini dilerim.

Evet birde sürekli evdeyim işim yok atanmaya çalışıyorum çevremde bu kadar sorunlu insan olması beni bunaltıyor mide sancıları çekiyorum sık sık
Onun bunun para hesabını yapacağına kpss ile meşgul ol.
Atanmaya bak.
Daha 2-3 ay önce başkasından etkilenmişsin.
Bu adamı sevmediğin bariz. Evlenmek için evlenme.
Bu da kul hakkı, adama yazık.

Sürekli nelerden vazgeçersem daha ucuza gelir diye düşünmek sizi yorar buna alışkın değilseniz, bence bu işe girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…