Geçin aileyi falan. Siz 22 yaşında bir insan olarak, sizden 12 yaş büyük, görmüş geçirmiş bir adamın, sinirlendiğinde içkiye dönmeyeceğinden emin misiniz? Yani rahat rahat evet evlenelim için nasıl rahat anlatamam diyebilecek misiniz?
Eğer sizi dövebileceğini bile düşünüyorsanız, bazı sinirli anlarına tanıklık etmişsiniz demektir. Bunu göze alacak mısınız? İnsanlar artık hiçbir sorunu olmayan erkeklerle terreddüt ediyorlar, ya evlenince değişir, ya beni üzerse diye, siz bunları bile bile evlenebilecek misiniz?
Yapmayın allah aşkına yaşınız çok genç, bu sorunun küçük bir olasılık olduğunu varsaysak bile, evlilik gibi bir karar bir terredütün üzerine kurulur mu?
canm ne kadar suredır bırlıktesınız ıblmıyorum ama sevgılının annesı sevgılın ıcın bır baskasını dusunmus olabilir mi daha oncesinde acaba.?
1. Si aranizdaki yas farkı gercekten muazzam. Babanın söyledikleri zaten tüm endişelerini ortaya koymuş.
Baba gorevini ailede üstlenmişse sevgilin gercek anlamda sıkıntılı olacaktır.
Ne görümcen ne annenin bu bakımdan rahat vereceğini düşünmüyorum. Cunku eslerini kaybetmiş kadınların büyük erkek cocuklarindaki genel travma bu...
arkana bakmadan kaç git diyosun yani :))
5-6 ay oldu.evet düşünmüş tabi çünkü adamın yaşı gelmiş zaten çoktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?