Evlilik kararının çok güzel ertelenmesi ve hayatımdaki müdahaleler

Bence babanı dinle çok mantıklı bir fikir vermiş, ailenin gözü bir kişiyi tumadıysa çok dikkatli ol derim, tecrübeyle sabit :)
yalniz degilsiniz arkadaslar benim de agzim yandi babami dinleseydim deyip duruyorum 1.5 yillik evliligimin basindan beri hemde

Aynı evde yaşayıp kira ve diğer giderleri bölüşmek ile evlenmenin arasındaki fark sadece imza...
o sadece bir imza dediğiniz seyi böyle önemsiz görüp birlikte yaşayan sonra ofisime gelip bu adamla ben imam nikqhli 10 sene yasadim birakti beni nasil nafaka alirim o donem bircok sey alindi bende katki yaptım onu talep edemez miyim diye soruluyor sadece çocugu olursa ona nafaka talebi hakki var dolayisi ile güvence niteliğinde ve o sadece imza olmadığı için trilyoner adamlardan dımdızlak ortada kalan kadınlar var ispat edemedikleri için

Son düzenleme:
E yuh artık... Ne diyim. Diyceni demiş artık kendisi. Yani böyle uzaktan ahkam kesiyor gibi olmayım da, bitirmiş 2 kelimeyle zaten ilişkiyi...

Gelip istesinler bir söz takın onun ailesinin gönlü olsun düğün ataninca diyin senin ailenin gönlü olsun ama seviyorsan ve çok eminsen yap bunu söz atmak var işin sonunda ki bence sende büyük bir sevgi yok

Çok doğru bir kadın kendini düşünmek zorunda. Ekonomik özgürlüğümü de bundan dolayı istiyorum.

Gelip istesinler bir söz takın onun ailesinin gönlü olsun düğün ataninca diyin senin ailenin gönlü olsun ama seviyorsan ve çok eminsen yap bunu söz atmak var işin sonunda ki bence sende büyük bir sevgi yok

Zaten öyle olacaktı ailem gelsinler demişti. Babam düşünmüş aklı karışık kızımın, daha da karışır çalışamaz demiş. Haklı aslında. Gelmesinler dedi bundan dolayı. O da babama, anneme laf etti. Senin annen böyle, baban şöyle. Annen surat yaptı, baban bi gel bi gelme dedi. Aile çok önemli falan dedi. Sanki ailem kötüymüş gibi konuştu. Orada bana bi dank etti. Kızım aklını kullan bu çocuk şimdiden senin annen senin baban şöyle böyle diyor, ileride hepten mahvolursun dedim kendime. Yani onun yanındayım diyecek bir olayı kalmadı, ilişki kör düğüm oldu. Bundan dolayı beni suçladı. Bende olan sevgi ona yük olur bu saatten sonra.

Daha 28 yaşında, nasıl yaşı gelmiş geçiyor.

O polis olmuş ve işe başlamış. Peki sana neden engel oluyor. Tam tersi olsaydı, o da sana beni bekle derdi. Yani sen atanmış olup da o çalışmasaydı.

1 yıl çok kısa bir Zaman. Ona bir şans vermeli miyim diye sormuşsun ya, bence sen onu bunu boşver de kendine bir şans ver. KPSS ye hazırlan, geleceğini garanti altına al.

Annesinin çocuğu olur, çalışmaz demek haddine bile değil kusura bakma da.

Ayrıca polis maaşı günümüz şartlarında evet yetiyor olabilir ama ihtiyaçları tam anlamıyla karşılamıyor.

Hayattan beklentine göre hareket et. İmkânın ve zamanın varken, sakın eline geçen bu fırsatı kaçırma ve birkez hatta bir kaç kez daha KPSS ye çalış derim ben.

Zaten evleneceğin kişi kafanda soru işareti bırakmasaydı tereddütsüz evlenirim derdin, kpssye de girerdin her türlü. Ama tereddütün var bir yanda ailen var.
Tabiki herkes memur olacak diye bi şart yok, kpss kolay bi sınav değil, sınava gir atanmayı bekle, ya da kurumlar sınav açacak da yok başvuru yok mülakat çok uzun bi süre içeriyor.
Sevgilimi de kaybetmek istemiyorum diyosan 1 sene daha beklemesini söyle o sürede yine görüşün, ailesiyle konuşsun eğer kendisi de sana hak veriyosa ailesine desin biz 1 sene daha düşünmüyoruz diye. Ama o da sabırsızsa ailesine çok istediğini söylüyorsa onların da fikri değişmez. Sonu ayrılık olur. Çünkü aile baskısı hoş bişey değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.

nisanlinizin konusmasi bana cok sacma geldi madem ewlnmiyon ama birlikye yasayalim diyo ve kirayi boluselim diyo cok tuhaf.
trombosit çözmüş onu bence
biran önce evini ayırmak istiyor ve birlikte yaşamayı teklif ediyor

hem aileniz razı gelecek mi konu sahibi

herkesin aile yapısı farklı da bizde büyük tepki çekerdi.

Bende oyüzden diyorumki beraber yaşamayı kabul edeceğine evlen resmî olarak...

Bana göre aynı evde kalmayı teklif etmesi bile çok cirkin .Sen şuan ailenle kalmıyor musun? KPSS de şansını demek istiyorsan , tabiiki tekrar dene ... Senin hayatın sonuçta . Erkek arkadaşımın da saygı duyması gerekir. Onun açısından da düşünmek lazım Kpss iş falan derken belki 3 sene kadar zaman gececek , bu zamana kadar beklemek istemiyor olabilir. Hakkınız da hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…