- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
yalniz degilsiniz arkadaslar benim de agzim yandi babami dinleseydim deyip duruyorum 1.5 yillik evliligimin basindan beri hemdeBence babanı dinle çok mantıklı bir fikir vermiş, ailenin gözü bir kişiyi tumadıysa çok dikkatli ol derim, tecrübeyle sabit :)
o sadece bir imza dediğiniz seyi böyle önemsiz görüp birlikte yaşayan sonra ofisime gelip bu adamla ben imam nikqhli 10 sene yasadim birakti beni nasil nafaka alirim o donem bircok sey alindi bende katki yaptım onu talep edemez miyim diye soruluyor sadece çocugu olursa ona nafaka talebi hakki var dolayisi ile güvence niteliğinde ve o sadece imza olmadığı için trilyoner adamlardan dımdızlak ortada kalan kadınlar var ispat edemedikleri içinAynı evde yaşayıp kira ve diğer giderleri bölüşmek ile evlenmenin arasındaki fark sadece imza...
E yuh artık... Ne diyim. Diyceni demiş artık kendisi. Yani böyle uzaktan ahkam kesiyor gibi olmayım da, bitirmiş 2 kelimeyle zaten ilişkiyi...Zaman vermek konusu da mantıklı. Evet ailesi okumuş insan bilmiş olur diye düşünüyor. Annem de devlette çalışıyor annem hakkında annesi çok bilmiş, uyanıktır demiş. Tabi uyanık olacak ve iyi ki uyanık. Beklemekte gönlü yok gibi. Ailesini öne sürüyor. Ailem artık seni istemez diyor,yani artık gelmezler diyor. Ben de sen bilirsin dedim.
Bunu da sordum ben 2 yıldır söylüyorum sana, sen nasıl anne babanı dinleyip üzmemeye çalışıyorsun, ben de dinleyip üzmemeye çalışıyorum ve anne babama ilk söylediğim kız sensin, gidip isteyelim dediğim. Ve onda da bir gelin bir gelmeyin dediniz dedi. Ben de burada benim bir suçum yok ailemi dinlemek zorundayım dedim.
Büyükler ileriyi görebiliyor. Ailemi dinlemedim çok mutluyum iyi ki dinlememişim diyen bir kişi bile görmedim.yalniz degilsiniz arkadaslar benim de agzim yandi babami dinleseydim deyip duruyorum 1.5 yillik evliligimin basindan beri hemde
Aynı evde yaşayıp kira ve diğer giderleri bölüşmek ile evlenmenin arasındaki fark sadece imza...
o sadece bir imza dediğiniz seyi böyle önemsiz görüp birlikte yaşayan sonra ofisime gelip bu adamla ben imam nikqhli 10 sene yasadim birakti beni nasil nafaka alirim o donem bircok sey alindi bende katki yaptım onu talep edemez miyim diye soruluyor sadece çocugu olursa ona nafaka talebi hakki var dolayisi ile güvence niteliğinde ve o sadece imza olmadığı için trilyoner adamlardan dımdızlak ortada kalan kadınlar var ispat edemedikleri için
E yuh artık... Ne diyim. Diyceni demiş artık kendisi. Yani böyle uzaktan ahkam kesiyor gibi olmayım da, bitirmiş 2 kelimeyle zaten ilişkiyi...
Gelip istesinler bir söz takın onun ailesinin gönlü olsun düğün ataninca diyin senin ailenin gönlü olsun ama seviyorsan ve çok eminsen yap bunu söz atmak var işin sonunda ki bence sende büyük bir sevgi yok
Önce biraz burukluk olur belki ama eminim iyi ki diyceksin. Karşına seni hak eden ve sevip sevilebileceğin insanlar çıksın.Evet bitirdi fakat farkında değil. Şuan boş yere aynı şeyleri söyleyip duruyor.
Aynı ilde değiliz 4 saat uzaklıkta yaşıyor. Ailesi anladığım kadarıyla evlilik konusunda çok baskı yapıyor. Fakat benim geleceğim önemli. Annesi ne çalışacak zaten çocuğu olur ona bakar,evinde otursun,evlensin,sizin maaşınız ikinize de yeter demiş. Yaşım geldi geçiyor diyor. O benden 4 yaş büyük bu arada. Bir sene daha bekler misin dedim ,çok şey mi istedim ondan bilmiyorum.
nisanlinizin konusmasi bana cok sacma geldi madem ewlnmiyon ama birlikye yasayalim diyo ve kirayi boluselim diyo cok tuhaf.
karsisindaki adam olaydi bunu teklif etmezditrombosit çözmüş onu bence
biran önce evini ayırmak istiyor ve birlikte yaşamayı teklif ediyor
hem aileniz razı gelecek mi konu sahibi
herkesin aile yapısı farklı da bizde büyük tepki çekerdi.
Bende oyüzden diyorumki beraber yaşamayı kabul edeceğine evlen resmî olarak...o sadece bir imza dediğiniz seyi böyle önemsiz görüp birlikte yaşayan sonra ofisime gelip bu adamla ben imam nikqhli 10 sene yasadim birakti beni nasil nafaka alirim o donem bircok sey alindi bende katki yaptım onu talep edemez miyim diye soruluyor sadece çocugu olursa ona nafaka talebi hakki var dolayisi ile güvence niteliğinde ve o sadece imza olmadığı için trilyoner adamlardan dımdızlak ortada kalan kadınlar var ispat edemedikleri için
Evinden gelinliğinle ana baba duasıyla çık derimEvet fakat benim zaten ev arkadaşı olsak da kirayı bölüşmeyi teklif edeceğimi bilmesi lazım. Öyle bir şeyi kabul etmeyeceğimi de ama orası ayrı bir konu.
Önce biraz burukluk olur belki ama eminim iyi ki diyceksin. Karşına seni hak eden ve sevip sevilebileceğin insanlar çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?