Evlilik kararının çok güzel ertelenmesi ve hayatımdaki müdahaleler

Kesinlikle katılıyorum. Doğru teşhisi koyduğunuz için alnınızdan öpüyorum. Bence en kısa zamanda kurtulun bu adamdan. Başınızı yakmasın. Aklınızı bulandırmasın.
Haklısınız. İleride bir şey olsa beş parasız,yaşı ilerlemiş biri olmuş olacağım. Ailemi dinlemesem arkamda kimsem de olmayacak. Sonu bulanık bir ilişki.

Bunu dediğimde kaçamak cevaplar veriyor. Beklerim ama yaşım geçiyor. Beklerim ama 2seneyi bulur. Beklerim ama ailem beklemez. Beklerim ama... Yani aslında beklemez.
sen cevabını almışsın oda ailesi de beklemez karar vakti sende meslek mi yoksa rezil olacağın bir evlilik mi çünkü aileci senin düşüncene isteklerine saygı duymayan bir insanla evlenirsen çok konu açarsın iş olmadığı için boşanamıyorum kv bunu yapti kp bunu dedi eşim şöyle yaptı diye çok konu açarsın

Haklısınız sonuna kadar katılıyorum. Sonu görünmeyen bir ilişki hiç olmasın daha iyi.Kaderde ne yazılı bilemem fakat kendimden sorumluyum. Kv adayı şimdiden otursun evinde senin maaşın ikinize de yeter, zaten çocuğu olur falan diyorsa sonu bellidir.

Durum güncellemesi;

Ailecek onu oyaladığımızı düşünüyor.
2 senedir onu oyalamışım bunu düşünüyor.
Yüksek puan alacağın ne malum diyor ikide bir sinirlerimi bozuyor.
Ailem evlilik baskısı yapmıyor diyor ama bence yapıyor.

Babani dinle.
Herseyin bir zamani var aceleye gerek yok
Babamı dinliyorum fakat içim çok huzursuz. Sıkılıyorum, kalbim sıkışıyor. Ayrılmak daha mantıklı ama nasıl ayrılacağım bilemiyorum. Bir de bu insan bana zamanında bir çok hediye aldı. O hediyeleri ne yapacağım. Düşündüğüm şeye bakın. :)

Erkek arkadaşının tavrı hoşuma gitmedi açıkçası. KPSS ye hazırlanmak istiyorsan saygı duyacak. Ne o? Yoksa senin atanmandan mi korkuyor? Özel diye niye direniyor? Madem calismana karşı değil neden kamu değil de özel diyor? Ve de özelde çalışırsan niye evlilik değil de birlikte yaşamak? Saçma...aileni dinle, fırsatını değerlendir ders calis. Sonra pişman olursun

Yeni gördüm yaşın 24mus. Hayır ne bu acele? Yangından mal mı kaçırıyor bu adam. Baban son derece haklı, adamcağız seni ne zorluklarla okuttu kim bilir... Kızım iki kurusa emek versin elin oğlu da ona ev açıp gençliğini harcasın diye değil. Birlikte yaşamak fikri bile beni sevgiline karşı soğuttu. Valla canım gençliğini heba etme, sen yoluna bak, hedeflerini asla unutma. Eğer seviyorsa essseeeeekkkkk gibi bekliyecek çok afedersin. Öyle birlikte yaşama lafı etmicek, dersine sınavına karismiycak. Gören de yaşınız sınavla uğraşmak için geçmiş de artık evlenmeniz şart zanneder. AİLENİ DİNLE

Ben atandığımda ailem onun mesleğini beğenmezmiş. Ben de bir başkasını bulurmuşum konuşurken yumurtladı.

Ailemi dinliyorum ve sınava hazırlanmak istiyorum daha ikinci kpss deneyimim olacak. İnanın ben de çok bunaldım söylenenlerden, baskısından vs. Madem seviyor beklesin bakalım bekleyebilecek mi. Ben inanmıyorum ama göreceğiz.

Bence babanı dinle çok mantıklı bir fikir vermiş, ailenin gözü bir kişiyi tumadıysa çok dikkatli ol derim, tecrübeyle sabit :)

Evet haklılar düşününce doğru kişi değil bunu anlayabiliyorum. Şimdi de sen atanırsan denk olmayacağız demeye başladı. Daha neler çıkacak kim bilir.

Aslında olur gibi yapmadım. Sanırım eve çıkmayı kirayı bölüşmeyi diyorsunuz. Onu istemediğimi sabah söyledim. O da istemediğini öylesine dediğini söylemişti.

özel sektör istemiyorsunuz ama kabul eder gibi davranıyorsunuz, ev kiraso beraber yaşamak konusunda da aynı tavır.
bir şeyi istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. herkes ona göre önüne bakar,söylediyseniz iyi yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…