Evlilik konusu

magistraninbali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
85
76
88
Merhaba ,
Erkek arkadaşımla yaklaşık 4.5 yıllık bir ilişkim var. Üniversitede çıkmaya başlamıştık benden 3 yaş büyük. Askerliğini yaptı işi var. Bende işe yeni başladım. Okulunu bitirdikten sonra üniversite okuduğumuz şehire 2 saat uzaklıkta memleketine döndü. Benim memleketim de farklı ama okulumun bittiği şehirde kaldım. Bir Ay önce aileleirmiz tanıştı. O gün bugün sorunla bitmiyor. Ailen Bayramda neden ailemi aramadı. Neden kıyafetlerini şöyle giyiyorsun. Neden evlenmek istemiyorsun ? Neden hala o şehirleşin seni orda tutan ne var Gibi bir çok tartışma yaşıyoruz. Neden bilmiyorum ama hemen evlenmek istemiyorum. Daha yeni başladım bir Şeylerle. Hayatın tadını çıkarmak istiyor gibi hissediyorum. Bu konu nasıl çözümlenir ?

Merhaba ,
Erkek arkadaşımla yaklaşık 4.5 yıllık bir ilişkim var. Üniversitede çıkmaya başlamıştık benden 3 yaş büyük. Askerliğini yaptı işi var. Bende işe yeni başladım. Okulunu bitirdikten sonra üniversite okuduğumuz şehire 2 saat uzaklıkta memleketine döndü. Benim memleketim de farklı ama okulumun bittiği şehirde kaldım. Bir Ay önce aileleirmiz tanıştı. O gün bugün sorunla bitmiyor. Ailen Bayramda neden ailemi aramadı. Neden kıyafetlerini şöyle giyiyorsun. Neden evlenmek istemiyorsun ? Neden hala o şehirleşin seni orda tutan ne var Gibi bir çok tartışma yaşıyoruz. Neden bilmiyorum ama hemen evlenmek istemiyorum. Daha yeni başladım bir Şeylerle. Hayatın tadını çıkarmak istiyor gibi hissediyorum. Bu konu nasıl çözümlenir ?
Aileniz neden arayacamis? Ne alaka? Onlar aradi mi daha öncesinde?

Adam sizi yanına alıp hayatınıza istediği gibi müdahale etmek istiyor , daha şimdiden böyleyse evlenince neler yapar kim bilir.

Aileler tanışmış ancak bayramda arama adetini biliyorsa önce erkek ailesinin kız tarafını araması gerektiğini de bilsin bir zahmet.

Evlenmek istiyorum ama bu kadar baskıcı olman beni rahatsız ediyor deyin , biraz ağırdan alın.

Siz bunları söyleyince iyice sinirlenip sizi suçlarsa da ayrılın, uğraşmaya değmez.

Evlenme zamanı için birşey demek istemiyorum ama öncelikle bayramda onların araması gerekiyordu. Erkek tarafı olarak.

Kıyafetine ona buna karışan baskıcı bir tip galiba, sense özgür ruhlusun sanırım. Bu konuda anlaşamaman normal.

4.5 yılda artık birbirinizi tamamen tanımış olmanız lazım. Belli ki bazı huylarını sevmiyorsun.

Onun açısından bakarsam, demek ki kendini evliliğe hazır hissediyor ve evlenmek için dayatma yapıyor.

Bana zaman ver diyeceksin, vermezse de bitirecek gibime geliyor.

Merhaba ,
Erkek tarafi arar kiz tarafini bayramlasmak icin münasip olan budur .. daha simdiden neden aramadilar etmediler söyle böyle diyorlarsa ve erkek arkadasinda onlarin agzina bakiyor anlasilan yoksa sana yansitmazdi bu durumu, bidaha düsün bu isi derim .. cok basini agritacaklara benziyorlar sanki

Merhaba ,

Zaten hemen evlenme
Bize bi dayatılmış oku iş bul askere git evlen çocuk doğur krediye gir ev al emekli ol öl
Şu an erkek arkadaşın bu kafada
Sen de daha dur ya bu dünyada neler varmış bi bakayım kafasındasın ki en doğrusu şu an sensin
Hemen evlenme gez toz içinde kalanları yap paranı harca
Bi avrupa turu yap mesela ne bileyim bi dans öğren bişeyler bişeyler

Ben hemen evlenmedim gezdim tozdum eğlendim şu an evliyim 31 yaşındayım ama hala mesela yapamadıklarım içimde kaldı
Yurtdışına çıkamadım mesela hala
Kocama kalsa da zor çıkarım

Bir de hemen evlenmek istemiyorsan çocuğa karşı hislerini bir değelendir
Tamam seviyorum dersen ne ala ama yine hemen evlenme sana saygı duyup desteklemesi gerekir
Kısacası evlenme.

Daha evlenmeden senin ailen benim ailem diyor, demek ki, annesi cok guzel doldurmaya başlamis şimdiden)))
Arama konusuna gelince onlar aramalilar, bu konuda haksiz olduklari halde sizi sucluyorlar, hakli olsalar naparlar bilmiyorum.
Sevgiliniz daha evlenmeden annesinin agziyla konusuyor, evlendikten sonra annem ne derse o olur kafasinda biri olacak. Anneme gidelim her gun, orda kalalim, annem bizde yaşasin, annem ruyasinda seni gormus selam vermemisin neden ruyasinda selam vermedin, annemin cayini neden 2 saniye gec getirdin vs vs, say say bitmez de uzatmak istemiyorum.
Daha evlenmeden giyiminize karisiyorsa evlendikten sonra baskidan bunaltir sizi.
Yol yakinken ayrilin.

Normalde erkek tarafi aramali.
Kiyafet konusunda karismasi hos birsey degil. Izin verme buna.

Evlenme istegine birsey diyemem onun. Kendisini hazir hissediyordur evlenmek icin.
Sen Hazir degilsen ozaman ayril o da baska biriyle gorusur evlenir. Sende hayatini yasarsin. Zaten sevse idin evlenmek isterdin. Insan esiyle de gezebilir eglenebilir sonucta.

Hemen evlenmek zorunda değilsiniz. Biraz daha bekleyip eş adayını değerlendirin ve kendinizi asla ezdirmeyin. Kimse kimseyi aramak zorunda değil.

Back
X