- 10 Ekim 2014
- 32.673
- 146.982
- 798
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Neden bu kişi ben olayım adam daha genç güzel bulabilir. Evlilik için yaşı bir erkege göre genç 31 yasinda
Bu kişiyi belli ki baya istiyorsunuz madem öyle size tavsiyem daha fazla vakit geçirin neleri sevdiğini öğrenin , arkadaş ortamına girin merak ettiği konularda sohbet açın soru sorun biraz sessiz kalın konustukca soru sormaya devam edin ama doğal akış içerisinde.Neden bu kişi ben olayım adam daha genç güzel bulabilir. Evlilik için yaşı bir erkege göre genç 31 yasinda
Ben oldukça güzel biriyim. Yumuşak huyluyum öyle sert bir yapım yokYumusak huylu ve sakin biri misiniz?
Genelde bu tarz evliliklerde güzelliğe değil problem cikartmayacak kadınlara bakilir. Güzeller evliyken de var sonuçta.
Ee daha ne olsun işte. Hem güzel hem yumusak huylu.Ben oldukça güzel biriyim. Yumuşak huyluyum öyle sert bir yapım yok
Ailem çevremden çok yoruldum. Düzgün birini bulamamakta yordu. İlgisiz saçma ne istediğini bilmeyenlerden bıktım. En azından ilgili benim için bir şey yapıyor ailesiyle tanıştırdı.Onlarda düzgün insanlar. Sevdiler beni. Anne olmak istiyorum.Bu kişiyi belli ki baya istiyorsunuz madem öyle size tavsiyem daha fazla vakit geçirin neleri sevdiğini öğrenin , arkadaş ortamına girin merak ettiği konularda sohbet açın soru sorun biraz sessiz kalın konustukca soru sormaya devam edin ama doğal akış içerisinde.
Gerçekten evlilik çok güzel ama çokta zor . Iletişim kurabildigin seni anlayan biri olmazsa bu dünyada cehennem demek . Bazen çok aşkla evlendiğin adam bile çocuk bakarken gözüne batiyor
Ben senden hoşlandım yüzük bakalım nedir yaMerhaba arkadas vesilesiyle biriyle tanıştık. Çocuğun aile şirketi var maddi durumu çok iyi. Yakışıklı uzun boylu benden 1 yaş büyük yurtdışı tatillerine giden lüks bir hayat yaşayan biri. Benimde aile durumum onun kadar olmasada iyi. Bunlar mantığına uyuyor. Çocuk çok az konusuyor hep dinliyor. Ben dinlemeyi severim konuşmayı sevmem diyor gün içinde ilgili yazıyor arıyor görüşüyoruz sakin bir çocuk. Acaba hoslanmadin mi benle konuşmuyorsun dedim. Ben çok konuşkan değilim diyor. Evlilik amaçlı gorustugumuz için yuzuk bakalım diyor. Ailesiyle tanistirdi.Ben senden hoşlandım beğendim uzatmayalım diyor. Çocuğun cinsellik tarzı arayışı yok. Zor hisseden yuva kurmak işten birisi.Beni düşündüren az konuşması hep dinlemesi. Diğer tüm kriterleri uygun. Az konuşma dışında bir problemi yok. Bu şartlar altında ne yapabilirim
Isteklerinizi çok iyi anlıyorum ve çokta hak veriyorum .belki de bu sakinlik size huzur verecektir. Sadece düzgün biri mi emin olun . Çevresini arkadaşlarını iyice stolklayin derim . Görüşün mesela hepsi bekar gecelere akan tipler mi evlendikten sonra geceleri sürekli akmak isteyecek bir tip mi olacakAilem çevremden çok yoruldum. Düzgün birini bulamamakta yordu. İlgisiz saçma ne istediğini bilmeyenlerden bıktım. En azından ilgili benim için bir şey yapıyor ailesiyle tanıştırdı.Onlarda düzgün insanlar. Sevdiler beni. Anne olmak istiyorum.
Zenginlikten ziyade çocuk çalışkan iskolik biri. Tuttuğunu koparan biri bu ilgimi cekti.Ben senden hoşlandım yüzük bakalım nedir yaevlilik böyle bir şey değil. Bir adamın herhaline tanık olmak demek. Yeri gelir aile şirketi batar 5 parasız olduğunu hayal et yine de bu adamı istiyorsan evlen . Kocanı sevmeden nasıl olacak ?
Her cümleye katılıyorum ancak bu ülkede çalışan o parayı kazanmıyor maalesefYa kusura bakmayın ama yaşım geldi bu kızda düzgün , görmüş - geçirmiş hadi bir yuzuk sonra evlenirim işte kafası bana mantık evliliği gibi geldi . Şahsen mantık evliliği yapacak biri değilim.
Evlenince de sorununuzu söyleyeceksiniz bön bön bakacak mi ? Yemişim parasını çalışan zaten o parayı kazanır . Duygular olmadan bir insan bir insana ne kadar katlanabilir ki ? Hele çocuktan sonra
Çok haklısınız bunlarda önemliIsteklerinizi çok iyi anlıyorum ve çokta hak veriyorum .belki de bu sakinlik size huzur verecektir. Sadece düzgün biri mi emin olun . Çevresini arkadaşlarını iyice stolklayin derim . Görüşün mesela hepsi bekar gecelere akan tipler mi evlendikten sonra geceleri sürekli akmak isteyecek bir tip mi olacak
Tamam böyle devam edin siz.Aşk konusunda takılmiyorum
Valla biz iki mühendis sürunuyoruz doğrusu bu haklisinizHer cümleye katılıyorum ancak bu ülkede çalışan o parayı kazanmıyor maaleseftabi para için de evlenilmez
Şaka mı yapıyorsunuz yahu, bu nasıl bi dünya görüşü?Önemli olan erkeğin sevmesi.
Erkek sevince daha güzel gidiyor ilişki.
İki taraflı sevgi yok hep bir taraf daha fazla sever
Beni yormuyor üzmüyor bu duyguyu hissediyorum. Net olması güzel gün içinde yazıyor sürekli arıyor. Arabam oldugu halde kendi alıyor. İyi hissediyorum yorgun yüklü değilim bu yeter mi onu bilmiyorum ama evlilikte istiyorumYani cano sen bilirsin, bu duruma evlenmiş olmak için evlenmek deniyorSende bir his yok, çocuk istiyorsun o olur ama o kadar, hayatboyu sevmediğin biriyle nasıl yaşayacaksın ... bana bomboş bir hayat olur gibi geliyor.
Beni yormuyor üzmüyor bu duyguyu hissediyorum. Net olması güzel gün içinde yazıyor sürekli arıyor. Arabam oldugu halde kendi alıyor. İyi hissediyorum yorgun yüklü değilim bu yeter mi onu bilmiyorum ama evlilikte istiyorum
Eh sevenler üzmüşse sevmeyen ne yapar. Ama tabi sizin kararınız. Belki siz öyle yaşayabilirsiniz, ben istemem.Çok güzel enerjinin tuttuğu konuştuğum adamlardan bir hayır görmedim hep seviyoruz ayağına yatıp beni uzduler
Evlilikle birlikte malesef iki kişi olmuyorsun . Aileler giriyor ailesinin saçma istekleri karşısında iletişim önemli. Mesela çocuk istiyorsunuz onun çocuk yetiştirme yöntemi de önemli yoksa çok çatışma olacak. Yani bilmiyorum sessiz dingin devam da edebilir ama hemen suya dalmadan iyice tartilmasi lazımBeni yormuyor üzmüyor bu duyguyu hissediyorum. Net olması güzel gün içinde yazıyor sürekli arıyor. Arabam oldugu halde kendi alıyor. İyi hissediyorum yorgun yüklü değilim bu yeter mi onu bilmiyorum ama evlilikte istiyorum
Hoop sakin ol şekerim.Şaka mı yapıyorsunuz yahu, bu nasıl bi dünya görüşü?
Ya hiç "karşılıklı sevgi"yi tatmamışsınız, ya da sevmediğiniz adamla yatağa girmekten hiç yüksünmüyorsunuz.
Pes.
Mesajınızda "iki taraflı sevgi yok" gibi genel geçer bir hükümde bulundunuz, ben de var dedim. (Hala da "siz" diye hitap ediyorum, ne gerek varsa) Kimle yatağa girdiğinizden banane isterseniz ayıyla yatın, böyle devam.Hoop sakin ol şekerim.
Önemli olan erkeğin sevgisi evet.
Ayrıca konu sahibi de hoşlanıyor adamdan yani.
Kör kütük aşık olmasına gerek yok.
Kimle yatağa gireceğimi de sana sormucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?