Evlilik konusu

Pişman olmak istemiyorum aklımda kafamda kimse yok. Zamanla hissederim diye düşünüyorum. Çünkü gecmiste çok üzüldüm. İnşallah güzel olur
Zaman geçir biraz daha ısınırsın.
Hiç ısınamazsan ayrılırsın.
Ama şans ver.
Ortalık leş erkek dolu .
Bence düzgün bir adamsa kaçırma derim ben

SANANE.
Sen niye cellallendin şimdi güldüm.
Evet hep bir taraf daha çok sever ilişkilerde her iki tarafta aynı şekilde sevmez bu bir gerçek .
Sende varsa bu beni ilgilendirmez.
Sen başkalarının hayatlarına bu kadar sinirlenme sana ne oluyor yahu .
Gerçekten ergen misin nesin .

Yorulmakta haklısınız fakat evlenmek için çok az tanıyorsunuz adamı.
Dışardan efendi görünen ne manyaklar gördü bu gözler.
Çekici buluyorsanız, tensel çekiminiz varsa birlikte kısa bir tatil yapın.. Veya sözlenin ve sözü uzatın 6 ay kadar ve tanımaya çalışın. Sık sık biraraya gelin, arkadaşlarıyla yakın çevresini tanıyın..
Sırf "ben beğendim evlenelim"le olmaz yani, piyango olur. Nikahtan sonra ne çıkarsa bahtınıza artık..

Çok güzel enerjinin tuttuğu konuştuğum adamlardan bir hayır görmedim hep seviyoruz ayağına yatıp beni uzduler

Eğer temelde evlilikle ilgili düşünceniz aile kurmak ve çocuk sahibi olmaksa bence laf arasında çocukla ilgili fikrini öğrenin birde sağlık sorunu olup olmadığını şimdiden teyit edin. Evlenince sonrasında çocuk için uğraşmak zorunda kalmayın. Birde yerinizde olsam bu adamla evlenmeyi göze alırken, boşanınca nasıl tepki verir, ne yapar, nasıl baba olur bunu da düşünürüm şimdiden.

İnsan bazen gerçekten mantığıma uyan, düzgün biriyle evleneyip, bir yuvam, çocuklarıma iyi düzgün baba olacak biri olsun diye düşünmüyor değil. Bu yüzden pekte düşüncelerinize "öyle olur mu hiç" demiyorum.

Kız arkadaşı evlenmek istiyor, baskı yapıyor diye ayrılıp sizinle evlilik için mi görüşüyor? Bana hiç mantıklı gelmedi.

Bu kadar maddi durumu iyi, lüks hayat yaşayan biri neden bir başkasının tanıştırmasıyla böyle bir yola girsin ki? Kendi başına birini neden bulamıyor, orası garip geldi. İkinizin yapacağı da evlenmek için evlenmek. Evleniyor musunuz pazardan domates mi alıyorsunuz belli değil. Beğendim, hoşlandım hadi evlenelimi ilk kez duyuyorum üstelik 31 yaşında birinden. Evlilik bu kadar basit mi? Bir ömür birlikte yaşayacaksınız, karşılıklı sevgi olmadan doğru düzgün tanımadan nasıl olacak? Cinsellik tarzı arayışı çok derken ne kastettiğini anlamadım, orayı biraz detaylandırabilir misiniz?

Kız arkadaşı evlenmek istiyor, baskı yapıyor diye ayrılıp sizinle evlilik için mi görüşüyor? Bana hiç mantıklı gelmedi.
Biz görüştük benimle evlenmek istedigini soyledi. Uzun iliskiler yorucu olabiliyor. Genel olarak evlilikle sonuçlanan daha az bence. Ben ciddi ilişki istiyorum tarzı bir cümle kullanmadım. Haftada 3 4 gün görüşüyoruz. Yüzük bakalım diyor. Pazartesi gidelim model beğen alalım dedi.

Adam sevgilisinden 7 ay önce ayrılmış, siz ne ara tanışıp evlilik kararı aldınız? Adam büyük ihtimal eski sevgilisinden aileler sorun yaptığı için ayrılmıştır. Şimdi de ailesinin gözüni boyamak için uygun biriyle evlenme derdin. Aklı, kalbi hala eski sevgilisindeyse, evliliğinize bu kişi hep gölge olacaksa ne yapacaksınız?

Gel bir şeyler yaşayalım kafasında değil. Kendi başına derken yakın arkadaşı beni söylemiş oda tanismak istemiş arkadasin tanıştırmasa nerden bulucan sosyal medyadan mi. Daha mi sağlıklı. Genelde çevremizdeki insanlarin tanistirmasiyla buluyoruz

Ne kadar negatif yorum eski sevgilisini bırakan bu evlenmek istemeyen de bu kişi. Baskıdan yoruldum dedi

Ne kadar negatif yorum eski sevgilisini bırakan bu evlenmek istemeyen de bu kişi. Baskıdan yoruldum dedi

siz inanıyor musunuz bu dediklerine? Hani 2 sene önce ayrılmış olur tamam ama 7 ay geçmiş aradan ve hızlıca evlenmeye çalışıyor. Sizi tanımaya bile çalışmıyor, huyunuzu suyunuzu öğrenmeye çalışmıyor, konuşmuyormuş bile düzgün.

Yani madem evlilik istiyormuş neden ayrılmış ki evlenseymiş işte Allah affetsin ama bana yalan geliyor, böyle bir kız var mı emin misin, adam eşcinsel olabilir yazmışlar şu söyledikleri bana şüpheli geldi

Ben hala bu adamın gay olduğunu düşünüyorum. Siz yumuşak başlı sakin uyumlu birisiniz, önceki sevgilisi değilmiş. Onu kolay kontrol edemediği için evlenmemiş, başına bela almak istememiş. Ayrıca yurt dışında okuyan, tatiller yapan maddi durumu iyi erkeklerin dört dörtlük garantisi mi var? Böyleleri de şiddete eğimli acımasız olabiliyorlar.

Ben görücü usulü ve mantık evliliğine karşı değilim ama bir tarafın kullanılmasını da istemem Adam sizin her şeyinize he diyor. Hiç mi sizi rahatsız etmiyor şüphelendirmiyor? Sizinle nikah yaptıktan sonra adam istediğiyle istediği hayatı yaşayacaktır, size de "aşk evliliği olmadığını baştan biliyordun" diyecek.

Evlenmiş olmak için evlenirim, çocuğu yaparım boşanırım diyorsanız siz bilirsiniz ama bu adamla bir yastıkta kocamayı hiç düşünmeyin.

31 yaşındaki insanın hayatındaki kişiyle cinsellik yaşamak istemesi kötü bir şey mi? Paravan evlilik yapıyor olmasın?

Arkadaş tanıştırması dışında tek yol sosyal medya mı? Hiç mi sosyal hayatınız yok yahu? Bu kişiyi tanımlarken lüks yaşayan maddi durumu iyi biri demişsiniz hiç mi sosyal çevresi yok? Gezip tozarken hiç mi biriyle tanışamamış? Hiç mi hobi,spor vs sebebiyle girdiği ortamlar yok? Kısıtlı hayatı olan insanlar haricindeki kişilerin gel seni biriyle tanıştıralım onunla evlen mantalitesiyle biriyle tanışıp evlenmek istemesini garip buluyorum. Birinin vasıtasıyla tanışıp sevgili olmak başka birinin evlenmek amaçlı tanıştırması başka.

Hayır bu adamın bu kadar evlenesi varmış madem neden evlenmek isteyen kız arkadaşından bu sebeple ayrılmış?

Bence durum şu ailesi artık evlensin torunları olsun istiyor o da mantığına yatan sizi bulmuş arkadaşı vasıtasıyla. Bu şekilde evlenmeyi siz kabul ediyorsanız elbette siz bilirsiniz hayat sizin

Uzun ilişkiden çıkıp 7 ayda yeni tanıdığı kadınla evlilik kararı alan erkek sizi korkutmuyor mu? Tamam mantık evliliğine karşı değilim bununla birlikte burada mantıksız şeyler var. Kriterlerime uyuyor demişsiniz ama parasal konular dışında kriter okumadım ben. Yurtdışına çıkıyor ama gezmeye mi yoksa iş için mi, sizinle evlenince size nazik olacak mı, annemle iyi geçin yoksa bu iş yürümez mi diyecek, mantık evliliğine nasıl bakıyor, güzellik geçici derler yaşlılıkta nasıl olacak, tatil-eğlence konularına nasıl bakıyor, evlilikteki kadın erkek dengesi hakkında ne düşünüyor, evli bir kadın deyince kafasında ne canlanıyor, hamilelik ve çocuk konularında neler düşünüyor? Benim ilk etapta aklıma gelenler bunlar mesela siz neler konuştunuz? Ben eşime aşık olarak evlendim ama bunları hep konuştuk, eşim romantik değildir biliyordum zaten hep düşünceli bir eş istemiştim. Çiçek almaz özel günler dışında ama ne zaman yorulsam koşar kahvemi, sodamı getirir mesela. Çevrenizde düzgün biri yoktur da mesela bu adam da konuşmuyormuş düzgün olduğuna nasıl karar verdiniz? Mantık evliliğinde beklenti düzeyi düşük olur genellikle de mutluluk beklentisizlikte mümkün oluyor, sizin beklentiniz ne düzeyde bunları hiç konuşmadan nasıl evlilik düşünüyorsunuz?

Yanlış anlamayın ama profil fotoğrafınız bile gelinlik üzerine, anlattıklarınıza da bakılırsa yeter ki evleneyim de ne/kim olursa olsun mantığındasınız gibi geldi. Umarım sonradan pişman olmazsınız çünkü ortada sevgi yokken bu kadar hızlı evlenme reaksiyonlarına girilmesi bana korkunç geldi. Sevmediğim biriyle kendimi 7/24 aynı evde aynı yatakta hayal edemem mesela.

Bir de adam hiç konuşmuyor. İnsan sıkılır yahu. Duvarla konuşuyor gibi. Sorunlar karşısında da böyle susarsa işiniz zor.

Adam gay değil. Ben buraya daha önce konu açmıştım bakireyim diye bu adam böyle olduğumu biliyor saygı duyuyor elimi tutup sarılıp öpüyor. Eski sevgilisini arkadaşı gösterdi. Erkekler evlenelim diye baskı yapan kadınlardan hoşlanmıyor. Biraz hızlı evlenmek istiyor hayatımı kurdum senden hoşlandım. Uygunuz kafasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…