- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.257
- 128
- 35
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Zaman geçir biraz daha ısınırsın.Pişman olmak istemiyorum aklımda kafamda kimse yok. Zamanla hissederim diye düşünüyorum. Çünkü gecmiste çok üzüldüm. İnşallah güzel olur
Var da size yok, daha doğrusu sizin cinsiyete yok. Ailesi için "evlendim normalim" görüntüsü arıyor.Çocuğun cinsellik tarzı arayışı yok.
SANANE.Mesajınızda "iki taraflı sevgi yok" gibi genel geçer bir hükümde bulundunuz, ben de var dedim. (Hala da "siz" diye hitap ediyorum, ne gerek varsa) Kimle yatağa girdiğinizden banane isterseniz ayıyla yatın, ben hatalı yazdığınız bir şeyi düzelttim.
Yorulmakta haklısınız fakat evlenmek için çok az tanıyorsunuz adamı.Ailem çevremden çok yoruldum. Düzgün birini bulamamakta yordu. İlgisiz saçma ne istediğini bilmeyenlerden bıktım. En azından ilgili benim için bir şey yapıyor ailesiyle tanıştırdı.Onlarda düzgün insanlar. Sevdiler beni. Anne olmak istiyorum.
Çocugun benden önce uzun ilişkisi olmuş kız çok evlenmek istemiş 7 ay önce ayrılmış. Baskı yapiyordu beni sıkıyordu dedi. Ben hiç evlenelim demedim beraber vakit geçirelim kafasında oldum. Gözlerine bayıldım çok güzelsin diyor. Ben biraz kilo aldım fizigimi hiç beğenmiyorum çok güzel baliketlisin bir şeyin yok diyor. Diyete ihtiyacın yok diyor. Çocuk beğendi gibi hissediyorum. Benim yoğun duygum yok ama düzgün biri bulmak zor. Karşıma cikanlarda evlilik niyeti yok direk cinselliğe giriyorlar bu çocukta bu tarz davranışlar görmedim saygılı bana karşı. 30 yasindayim çocukta 31 yaslarimiz yakın. Olgun biri. Yurtdışında okumuş baya üst duzey eğitimli. Kültürlü biri.
Çok güzel enerjinin tuttuğu konuştuğum adamlardan bir hayır görmedim hep seviyoruz ayağına yatıp beni uzduler
Kız arkadaşı evlenmek istiyor, baskı yapıyor diye ayrılıp sizinle evlilik için mi görüşüyor? Bana hiç mantıklı gelmedi.Çocugun benden önce uzun ilişkisi olmuş kız çok evlenmek istemiş 7 ay önce ayrılmış. Baskı yapiyordu beni sıkıyordu dedi. Ben hiç evlenelim demedim beraber vakit geçirelim kafasında oldum. Gözlerine bayıldım çok güzelsin diyor. Ben biraz kilo aldım fizigimi hiç beğenmiyorum çok güzel baliketlisin bir şeyin yok diyor. Diyete ihtiyacın yok diyor. Çocuk beğendi gibi hissediyorum. Benim yoğun duygum yok ama düzgün biri bulmak zor. Karşıma cikanlarda evlilik niyeti yok direk cinselliğe giriyorlar bu çocukta bu tarz davranışlar görmedim saygılı bana karşı. 30 yasindayim çocukta 31 yaslarimiz yakın. Olgun biri. Yurtdışında okumuş baya üst duzey eğitimli. Kültürlü biri.
Biz görüştük benimle evlenmek istedigini soyledi. Uzun iliskiler yorucu olabiliyor. Genel olarak evlilikle sonuçlanan daha az bence. Ben ciddi ilişki istiyorum tarzı bir cümle kullanmadım. Haftada 3 4 gün görüşüyoruz. Yüzük bakalım diyor. Pazartesi gidelim model beğen alalım dedi.Kız arkadaşı evlenmek istiyor, baskı yapıyor diye ayrılıp sizinle evlilik için mi görüşüyor? Bana hiç mantıklı gelmedi.
Biz görüştük benimle evlenmek istedigini soyledi. Uzun iliskiler yorucu olabiliyor. Genel olarak evlilikle sonuçlanan daha az bence. Ben ciddi ilişki istiyorum tarzı bir cümle kullanmadım. Haftada 3 4 gün görüşüyoruz. Yüzük bakalım diyor. Pazartesi gidelim model beğen alalım dedi.
Gel bir şeyler yaşayalım kafasında değil. Kendi başına derken yakın arkadaşı beni söylemiş oda tanismak istemiş arkadasin tanıştırmasa nerden bulucan sosyal medyadan mi. Daha mi sağlıklı. Genelde çevremizdeki insanlarin tanistirmasiyla buluyoruzBu kadar maddi durumu iyi, lüks hayat yaşayan biri neden bir başkasının tanıştırmasıyla böyle bir yola girsin ki? Kendi başına birini neden bulamıyor, orası garip geldi. İkinizin yapacağı da evlenmek için evlenmek. Evleniyor musunuz pazardan domates mi alıyorsunuz belli değil. Beğendim, hoşlandım hadi evlenelimi ilk kez duyuyorum üstelik 31 yaşında birinden. Evlilik bu kadar basit mi? Bir ömür birlikte yaşayacaksınız, karşılıklı sevgi olmadan doğru düzgün tanımadan nasıl olacak? Cinsellik tarzı arayışı çok derken ne kastettiğini anlamadım, orayı biraz detaylandırabilir misiniz?
Ne kadar negatif yorum eski sevgilisini bırakan bu evlenmek istemeyen de bu kişi. Baskıdan yoruldum dediAdam sevgilisinden 7 ay önce ayrılmış, siz ne ara tanışıp evlilik kararı aldınız? Adam büyük ihtimal eski sevgilisinden aileler sorun yaptığı için ayrılmıştır. Şimdi de ailesinin gözüni boyamak için uygun biriyle evlenme derdin. Aklı, kalbi hala eski sevgilisindeyse, evliliğinize bu kişi hep gölge olacaksa ne yapacaksınız?
Ne kadar negatif yorum eski sevgilisini bırakan bu evlenmek istemeyen de bu kişi. Baskıdan yoruldum dedi
Ne kadar negatif yorum eski sevgilisini bırakan bu evlenmek istemeyen de bu kişi. Baskıdan yoruldum dedi
Ben hala bu adamın gay olduğunu düşünüyorum. Siz yumuşak başlı sakin uyumlu birisiniz, önceki sevgilisi değilmiş. Onu kolay kontrol edemediği için evlenmemiş, başına bela almak istememiş. Ayrıca yurt dışında okuyan, tatiller yapan maddi durumu iyi erkeklerin dört dörtlük garantisi mi var? Böyleleri de şiddete eğimli acımasız olabiliyorlar.Biz görüştük benimle evlenmek istedigini soyledi. Uzun iliskiler yorucu olabiliyor. Genel olarak evlilikle sonuçlanan daha az bence. Ben ciddi ilişki istiyorum tarzı bir cümle kullanmadım. Haftada 3 4 gün görüşüyoruz. Yüzük bakalım diyor. Pazartesi gidelim model beğen alalım dedi.
31 yaşındaki insanın hayatındaki kişiyle cinsellik yaşamak istemesi kötü bir şey mi? Paravan evlilik yapıyor olmasın?Gel bir şeyler yaşayalım kafasında değil. Kendi başına derken yakın arkadaşı beni söylemiş oda tanismak istemiş arkadasin tanıştırmasa nerden bulucan sosyal medyadan mi. Daha mi sağlıklı. Genelde çevremizdeki insanlarin tanistirmasiyla buluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?