- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Evlenelim diye baskı yapan kadınlardan hoşlanmıyor ama kendi hızlıca evlenme peşinde.Adam gay değil. Ben buraya daha önce konu açmıştım bakireyim diye bu adam böyle olduğumu biliyor saygı duyuyor elimi tutup sarılıp öpüyor. Eski sevgilisini arkadaşı gösterdi. Erkekler evlenelim diye baskı yapan kadınlardan hoşlanmıyor. Biraz hızlı evlenmek istiyor hayatımı kurdum senden hoşlandım. Uygunuz kafasında.
Adam sakın biri. Hatta ben daha sesliyim konuskanim adam daha soğuk bana göre. İyi davranıyorum üstüne gitmiyorum alan tanıyorum politik davranıyorum. Çünkü adam bu tarz ilişkisinden yorulmuş. Evlenmek istemesi normal değil mi. Biraz erken düşünüyor.Evlenelim diye baskı yapan kadınlardan hoşlanmıyor ama kendi hızlıca evlenme peşinde.Önceki kadın daha eli maşalı olunca sizin herif kaçmış olmayasın sakın. Bakire , güzel ve sessiz kız. Adam dişine göre bulmuş. Hayatımı kurdum ayağıma bağ olmayacak sessiz birini de nikahıma alayım ki evli statüsüne geçeyim. Hakkınızda hayırlısı ama sizide fazla saf buldum açıkçası. Anne olayım derken bilmediğiniz dertlerin içine düşmeyin bu günlerinizi ararsınız yoksa diyeyim.
Valla bu kadar kişiye normal gelmemiş. Baktım hep aynı noktalardan ikaz almışsınız. Hayat sizin hakkınızda hayırlısı.Adam sakın biri. Hatta ben daha sesliyim konuskanim adam daha soğuk bana göre. İyi davranıyorum üstüne gitmiyorum alan tanıyorum politik davranıyorum. Çünkü adam bu tarz ilişkisinden yorulmuş. Evlenmek istemesi normal değil mi. Biraz erken düşünüyor.
Ben de aynı şeyi yazdım ama konu sahibi kendi soruyor kendi cevaplıyor. Baş edemediği kadınla evlenmek tabi ki istemez. Burada açılan benzer konuları okusa bir şeyleri daha kolay anlar. Sessiz sakin uyumlu, tecrübesiz, bakire karşı cinsle münasebet kurmamış kızla evlenirse istediği gibi kullanır evliliği.Evlenelim diye baskı yapan kadınlardan hoşlanmıyor ama kendi hızlıca evlenme peşinde.Önceki kadın daha eli maşalı olunca sizin herif kaçmış olmayasın sakın. Bakire , güzel ve sessiz kız. Adam dişine göre bulmuş. Hayatımı kurdum ayağıma bağ olmayacak sessiz birini de nikahıma alayım ki evli statüsüne geçeyim. Hakkınızda hayırlısı ama sizide fazla saf buldum açıkçası. Anne olayım derken bilmediğiniz dertlerin içine düşmeyin bu günlerinizi ararsınız yoksa diyeyim.
E madem tanımadığı etmediği kızla ilk aydan yüzük bakacak neden evlilik isteyen,yillarca süren kız arkadaşını bırakmış. Madem evliliğe niyeti var onla evlenseydiÇocugun benden önce uzun ilişkisi olmuş kız çok evlenmek istemiş 7 ay önce ayrılmış. Baskı yapiyordu beni sıkıyordu dedi.
Valla dediğiniz gibi konu sahibi kendi kendini ikna etmiş. Yazdıklarımız gözünün açılmasına ya da en azından acaba demesine sebep olmuyor açıkçası. O yüzden diyecek pek bir şey kalmıyor.Ben de aynı şeyi yazdım ama konu sahibi kendi soruyor kendi cevaplıyor. Baş edemediği kadınla evlenmek tabi ki istemez. Burada açılan benzer konuları okusa bir şeyleri daha kolay anlar. Sessiz sakin uyumlu, tecrübesiz, bakire karşı cinsle münasebet kurmamış kızla evlenirse istediği gibi kullanır evliliği.
Adam gay değil diyor -bence öyle- paravan evlilik için gay olması da şart değil. İlk kez mantık evliliği yapacak bir adam görmüyoruz neticede. Adı üstünde "mantık" ama görünürde o da yok. Bugün merhaba diyip, yarın kahve içelim der gibi gel yüzük alıp takalım olayını en son lisede falan görmüştüm ben.
Adam zahmet edip iki çift laf sohbet etmiyor. Arkadaşınla veya akrabanla konuşmak istemezsin de daha dün tanıştığın ve yarın evlenmek istediğin kadınla da bilmek istediklerini sorar konuşursun. Eşi olacak kadını tanımak bile istemiyor.
Bunun doğruluğunu kontrol ettiniz mi? Adam size ne dese inanıp kabul ediyorsunuz. Ayrıldığı kadın hakkında iyi konuşan erkek gören duyan varsa bana da haber versin. Sizi bu adama öneren kişiyi şöyle ciddi bir sorguya almanızı tavsiye ederim. Ben sadece tanıştırdım diyerek sıyrılamayacağını veya hesap soracağınızı bilse belki anlatır bazı gerçekleri.Ne kadar negatif yorum eski sevgilisini bırakan bu evlenmek istemeyen de bu kişi. Baskıdan yoruldum dedi
Bence bunun tek açıklaması varUzun bir ilişkisinden neden kız evlenmek istiyor diye ayrılmış ki? Evlenmek gibi bir düşüncesi yoksa 7 ay sonra görücü usulünü kabul edip neden sizinle hemen evlenmek istiyor? Bana garip geldi. İnsan uzun ilişkisiyle asıl evlilik yoluna girmek istemez mi? O kadar yıllarını harcamışsın. Size karşı aşk, sevgi beslediğini de düşünmüyorum. Sizi güzel bulmuş, hoşlanmış, aileler anlaşıyor, düzgün temiz evlenilecek bir aile kızı olarak görüyor sizi.
Onun dışında iş, kariyer, kültür, tip olarak uygunsa, bir şeyler hissedebildiyseniz, az konuşması sizi rahatsız etmeyecekse girin bu yola. Siz nasılsınız? Konuşmayı sever misiniz? İlişkide tolere edebilecek misiniz birbirinizi? Mesela ben az konuşan biriyle yapamazdım çünkü bende az konuşan, sakin yapılı biriyim. İletişimimiz güçlü olmazdı. Sizde de böyle bir durum olursa sıkıntı. Düşünsenize akşam işten eve geliyorsunuz konuşmak istiyorsunuz karşınızdaki adam konuşmuyor. Ben dellenirim
Kesinlikle katılıyorum, bende böyle düşündüm. Kızı kullandı durdu, kız evlilik deyince de tüydü.Bence bunun tek açıklaması var
O kızla bir cinsellik yaşıyordu, kızın daha önce de bir cinsel geçmişi var.
Kendine yakistiramadi başkaları ile yatan kadını es yapmayı,ondan ayrıldı. Görücü usulü, tek vasfı bakire olmak olan bir aile kızı buldu, onunla bir an önce evlenmek istiyor.
Akla yatkın tek açıklaması bu.
Ha, bu da akla yatkın değil aslında,ama toplumda yaygın bir davranış
Bence bunun tek açıklaması var
O kızla bir cinsellik yaşıyordu, kızın daha önce de bir cinsel geçmişi var.
Kendine yakistiramadi başkaları ile yatan kadını es yapmayı,ondan ayrıldı. Görücü usulü, tek vasfı bakire olmak olan bir aile kızı buldu, onunla bir an önce evlenmek istiyor.
Akla yatkın tek açıklaması bu.
Ha, bu da akla yatkın değil aslında,ama toplumda yaygın bir davranış
Böyle evlilik mi olur ya, Doblo alışverişi mi yapıyorsunuz hayatınızı mı bağlıyorsunuz?
Ailem çevremden çok yoruldum. Düzgün birini bulamamakta yordu. İlgisiz saçma ne istediğini bilmeyenlerden bıktım. En azından ilgili benim için bir şey yapıyor ailesiyle tanıştırdı.Onlarda düzgün insanlar. Sevdiler beni. Anne olmak istiyorum.
Merhaba arkadas vesilesiyle biriyle tanıştık. Çocuğun aile şirketi var maddi durumu çok iyi. Yakışıklı uzun boylu benden 1 yaş büyük yurtdışı tatillerine giden lüks bir hayat yaşayan biri. Benimde aile durumum onun kadar olmasada iyi. Bunlar mantığına uyuyor. Çocuk çok az konusuyor hep dinliyor. Ben dinlemeyi severim konuşmayı sevmem diyor gün içinde ilgili yazıyor arıyor görüşüyoruz sakin bir çocuk. Acaba hoslanmadin mi benle konuşmuyorsun dedim. Ben çok konuşkan değilim diyor. Evlilik amaçlı gorustugumuz için yuzuk bakalım diyor. Ailesiyle tanistirdi.Ben senden hoşlandım beğendim uzatmayalım diyor. Çocuğun cinsellik tarzı arayışı yok. Zor hisseden yuva kurmak işten birisi.Beni düşündüren az konuşması hep dinlemesi. Diğer tüm kriterleri uygun. Az konuşma dışında bir problemi yok. Bu şartlar altında ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?