- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Bence bu ikilemi kendisi de yaşıyor da ondan!Peki siz neden o ''dangalaklara'' gerekli cevaplardan birini vermiyorsunuz?
Evet madem samimi bile değil madem dangalak çekinceniz nedir ki?
Yoo yoo :)Bence bu ikilemi kendisi de yaşıyor da ondan!
Bence bu ikilemi kendisi de yaşıyor da ondan!
Evlenip hamilelik döneminde 30 kilo aldım.Cok dikkat etmeme rağmen bazi nedenlerle.Tum kadınlarda bir dönem hamilelik kiloları ile yaşarlar sonra verirler.Veremesek dahi teyze mi oluyoruz yani.Size yapılan toplum baskısını eleştirirken , kadına dayatılan zayıf kadın olma imajını savunuyorsunuz alttan alta.Baskilara , dayatmalara karşısinız madem ki bu cümleyi de kurmayın.
Sevgilim var. 31 yaşındayım. O benden 6 yaş büyük. Mutluyuz. Aşk yaşıyoruz çılgınca...bir takım badireler atlattık ama sorunumuz yok.
Çocuk sahibi olmak ve ileride nerede yaşasak falan diye planlar yapıyoruz. Ben ona ilişkinin başında söyledim. Önce "ben evlilik gibi ilişkiler yasayan insanlardan olmak istemiyorum. Birbirini kısıtlayan bunaltan ilişkiler yaşıyor herkes. Ben sana bir söz veremem. Birbirimizi görmek istediğimiz zaman görürüz. Mutlu olduğumuz sürece görüşürüz. Uyuşamazsak da arkadaş kalırız. Ama buna bir ad koymayalim" diye başladım.
Sonra zaman geçti. Sevgili olduk. Ben onu bayaa bayaa kıskandım. Aşık oldum. (Ama allah var, kisitlamadik birbirimizi )
Sonra ona dedim ki "ikimizden biri asla diğerini evlilik ve cocuk için zorlamasin. İkimiz de çok istiyorsak olsun. Ben ya evlenelim ya ayrilalim diyecek bir kadın değilim. Hedefi evlilik olan kadinlardan degilim Tek istegim mutlu olmak" dedim.
Sorunum şu; herkes bize baskı yapıyor evlenin diye. Hani yakın arkadaşındır, sorar "evlenmeyi düşünüyor musunuz" diye. O samimiyete sahiptir. Ama dış kapının mandali bile bize kalabalık bir ortamda, yeni tanıştığım insanlarin içinde "eee ne zaman evleniyorsunuz" diyor. Isyerindeki temizlik personelinden en tepedeki adama kadar, apartmandaki komsulardan, arkadaş ortamindaki az samimi olduğumuz insanlara kadar bunaltiyor bizi.
Biz neden insanlarin hayatına bu kadar karışan ve paravatsiz bir toplumuz? Tek hedefi evlenmek bunların, tek zaferleri bu, bizi de suruklemeye çalışıyorlar.
Dahası belki bu konu bizim aramızda bir sorun. Belki biz daha kendi aramızda bile konuşmadık. Neden bizi zor durumda bırakmaya çalışıyorlar.
Dün akşam yine aynısı oldu. Ortamda tanimadigim insanlar var, samimi olmadığımız dangalak biri "ne zaman evleniyorsunuz" dedi. Sevgilim "ah bir ikna olsa. Hemen evlenicez. yeter ki bu kızı ikna edeyim" dedi.
Kendi iğrenç evliliklerine bakmiyorlar.
Aslında bunlara "sen evlendin de noldu. Kocan seni aldatti"
"Sen bu adamı evlenmezsek ayrilirim diye tehdit etmedin mi? Zorla evlenmedi mi seninle. Senin gibi mi olayım"
"Evlenip senin gibi 30 kilo alıp teyzeye mi döneyim?"
"Siz ne zaman bosaniyorsunuz? Biz aşığız ama sizin mutsuzlugunuz paçanızdan akiyor"
Falan mi diyim.
Youtubeda videosu var. Izleyin.link vermek yasak sanırım burda. Neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar diye bir video :))
Neden herkes haddi olmadığı halde özel hayata burnunu sokar? Dertlesmek istedim. Sizin fikriniz nedir?
Evlilik düşüncesi size göre ters geliyordu aslinda ama sevgilinize alistikca evlilik fikri oluştu. tabi bunu kendinize itiraf etmek bile zor geliyor su anda :)
O videoyu bende izledim baya güldüm :)
Ben sekiz yıllik bir iliskinin sonucunda nisanlandim. o zamana kadar herkes ne zaman isteme ne zaman nisan diye basimizin etini yiyordu. bir yıl oldu neredeyse nisanlanali.. ne zaman düğün sorusundan nefret ediyorum.. onlara göre ne? Neden artik resmi olarak sevismiyorsunuz diye soracaklar utanmasalar
Herkes hadsizce soruyor.. takmamak lazim.
Nasip cok farkli bir seydir. insanin hic ummadigi bir anda gelir yoluna konar..
Korkmak demeyelim ama acelem yok :)Siz neden sürekli aman evlenmeyelim modundasınız? bir imza neden korkutuyor sizi?
Merak ettim gerçekten çünkü anladigim kadariyla kv ya da elti görümce konusunda dertlenecek biri de degilsiniz. ya da bu bayram kime gitmemiz lazm diyip tartışacak bir cift de degilsiniz gibi duruyor. daha bi farklı kafadasınız yani, klasik değilsiniz gibi hissediyorum. bunun icin de neden imzadan korktuğunuzu merak ettim :)
Güvenim var. Mutluyum da. Evlenebilirim de. Ama acelem yok. Millet merakla bekledikce de şaşırıyorum acaba acelem mi olmalı diyebir imzanın özgürlüğünüze son verecek olmasını düşünmeniz de bence tamamen kendinize ve sevgilinize güveninizin olmayışından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?