- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi lou salome
Oyleymisim baksana
40 yasinda ogrenmis oldum ben dee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyleymisim baksana
Ya gerçekten evlendikten sonra kilo almayan da yok haa![]()
Welcome to the club :)Oyleymisim baksana
40 yasinda ogrenmis oldum ben dee
Ben ve esim :))
Zayifliyorum aksine.
Dogumdan sonra hemen verdim.
Esim de stabil.
Bebegimiz bile zayif :d
Belki de evliligin banelliginden şeooluyordur, bilemiciim
Ha ha.Welcome to the club :)
Ben gencim ama şişman olduğumdan şu an dışlanmış hissettim![]()
Sevgilim var. 31 yaşındayım. O benden 6 yaş büyük. Mutluyuz. Aşk yaşıyoruz çılgınca...bir takım badireler atlattık ama sorunumuz yok.
Çocuk sahibi olmak ve ileride nerede yaşasak falan diye planlar yapıyoruz. Ben ona ilişkinin başında söyledim. Önce "ben evlilik gibi ilişkiler yasayan insanlardan olmak istemiyorum. Birbirini kısıtlayan bunaltan ilişkiler yaşıyor herkes. Ben sana bir söz veremem. Birbirimizi görmek istediğimiz zaman görürüz. Mutlu olduğumuz sürece görüşürüz. Uyuşamazsak da arkadaş kalırız. Ama buna bir ad koymayalim" diye başladım.
Sonra zaman geçti. Sevgili olduk. Ben onu bayaa bayaa kıskandım. Aşık oldum. (Ama allah var, kisitlamadik birbirimizi )
Sonra ona dedim ki "ikimizden biri asla diğerini evlilik ve cocuk için zorlamasin. İkimiz de çok istiyorsak olsun. Ben ya evlenelim ya ayrilalim diyecek bir kadın değilim. Hedefi evlilik olan kadinlardan degilim Tek istegim mutlu olmak" dedim.
Sorunum şu; herkes bize baskı yapıyor evlenin diye. Hani yakın arkadaşındır, sorar "evlenmeyi düşünüyor musunuz" diye. O samimiyete sahiptir. Ama dış kapının mandali bile bize kalabalık bir ortamda, yeni tanıştığım insanlarin içinde "eee ne zaman evleniyorsunuz" diyor. Isyerindeki temizlik personelinden en tepedeki adama kadar, apartmandaki komsulardan, arkadaş ortamindaki az samimi olduğumuz insanlara kadar bunaltiyor bizi.
Biz neden insanlarin hayatına bu kadar karışan ve paravatsiz bir toplumuz? Tek hedefi evlenmek bunların, tek zaferleri bu, bizi de suruklemeye çalışıyorlar.
Dahası belki bu konu bizim aramızda bir sorun. Belki biz daha kendi aramızda bile konuşmadık. Neden bizi zor durumda bırakmaya çalışıyorlar.
Dün akşam yine aynısı oldu. Ortamda tanimadigim insanlar var, samimi olmadığımız dangalak biri "ne zaman evleniyorsunuz" dedi. Sevgilim "ah bir ikna olsa. Hemen evlenicez. yeter ki bu kızı ikna edeyim" dedi.
Kendi iğrenç evliliklerine bakmiyorlar.
Aslında bunlara "sen evlendin de noldu. Kocan seni aldatti"
"Sen bu adamı evlenmezsek ayrilirim diye tehdit etmedin mi? Zorla evlenmedi mi seninle. Senin gibi mi olayım"
"Evlenip senin gibi 30 kilo alıp teyzeye mi döneyim?"
"Siz ne zaman bosaniyorsunuz? Biz aşığız ama sizin mutsuzlugunuz paçanızdan akiyor"
Falan mi diyim.
Youtubeda videosu var. Izleyin.link vermek yasak sanırım burda. Neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar diye bir video :))
Neden herkes haddi olmadığı halde özel hayata burnunu sokar? Dertlesmek istedim. Sizin fikriniz nedir?
Ben ve esim :))
Zayifliyorum aksine.
Dogumdan sonra hemen verdim.
Esim de stabil.
Bebegimiz bile zayif :d
Belki de evliligin banelliginden şeooluyordur, bilemiciim
Sevgilim var. 31 yaşındayım. O benden 6 yaş büyük. Mutluyuz. Aşk yaşıyoruz çılgınca...bir takım badireler atlattık ama sorunumuz yok.
Çocuk sahibi olmak ve ileride nerede yaşasak falan diye planlar yapıyoruz. Ben ona ilişkinin başında söyledim. Önce "ben evlilik gibi ilişkiler yasayan insanlardan olmak istemiyorum. Birbirini kısıtlayan bunaltan ilişkiler yaşıyor herkes. Ben sana bir söz veremem. Birbirimizi görmek istediğimiz zaman görürüz. Mutlu olduğumuz sürece görüşürüz. Uyuşamazsak da arkadaş kalırız. Ama buna bir ad koymayalim" diye başladım.
Sonra zaman geçti. Sevgili olduk. Ben onu bayaa bayaa kıskandım. Aşık oldum. (Ama allah var, kisitlamadik birbirimizi )
Sonra ona dedim ki "ikimizden biri asla diğerini evlilik ve cocuk için zorlamasin. İkimiz de çok istiyorsak olsun. Ben ya evlenelim ya ayrilalim diyecek bir kadın değilim. Hedefi evlilik olan kadinlardan degilim Tek istegim mutlu olmak" dedim.
Sorunum şu; herkes bize baskı yapıyor evlenin diye. Hani yakın arkadaşındır, sorar "evlenmeyi düşünüyor musunuz" diye. O samimiyete sahiptir. Ama dış kapının mandali bile bize kalabalık bir ortamda, yeni tanıştığım insanlarin içinde "eee ne zaman evleniyorsunuz" diyor. Isyerindeki temizlik personelinden en tepedeki adama kadar, apartmandaki komsulardan, arkadaş ortamindaki az samimi olduğumuz insanlara kadar bunaltiyor bizi.
Biz neden insanlarin hayatına bu kadar karışan ve paravatsiz bir toplumuz? Tek hedefi evlenmek bunların, tek zaferleri bu, bizi de suruklemeye çalışıyorlar.
Dahası belki bu konu bizim aramızda bir sorun. Belki biz daha kendi aramızda bile konuşmadık. Neden bizi zor durumda bırakmaya çalışıyorlar.
Dün akşam yine aynısı oldu. Ortamda tanimadigim insanlar var, samimi olmadığımız dangalak biri "ne zaman evleniyorsunuz" dedi. Sevgilim "ah bir ikna olsa. Hemen evlenicez. yeter ki bu kızı ikna edeyim" dedi.
Kendi iğrenç evliliklerine bakmiyorlar.
Aslında bunlara "sen evlendin de noldu. Kocan seni aldatti"
"Sen bu adamı evlenmezsek ayrilirim diye tehdit etmedin mi? Zorla evlenmedi mi seninle. Senin gibi mi olayım"
"Evlenip senin gibi 30 kilo alıp teyzeye mi döneyim?"
"Siz ne zaman bosaniyorsunuz? Biz aşığız ama sizin mutsuzlugunuz paçanızdan akiyor"
Falan mi diyim.
Youtubeda videosu var. Izleyin.link vermek yasak sanırım burda. Neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar diye bir video :))
Neden herkes haddi olmadığı halde özel hayata burnunu sokar? Dertlesmek istedim. Sizin fikriniz nedir?
Siz evliliğin mantığını anlamamışsınız.
Mesela yukarıdaki cümleyi evlilere okutsak "Evliliğin mantısı... Evet ya mantı yemedik ne zamandır." derler.
Evlenip kilo vermek olur mu hiç?
Bu bakış açısınada saygım sonsuz. Bukadar güveniyorsanız kendinize dangalak dediklerinize söyleseydiniz içinizden geçenleri..
bide şurdan bak. Evliyim,mutluyum. 11 aylık bebek sahibi 175boy 57 kiloyum. Bekarkende aynen böyleydim. Aldatılmıyor ve aldatmıyorum ciddi aşk var aramızda ohooo daha sayarımda sıkıldım.
Öyle evlenince teyze olmak,aldatılmak bla bla emin ol herzaman geçerli değil.
Olur mu canım eşin sana bakamamıştır
Şaka bir yana şımarıklıktan olduğunu düşünüyorum.
İlk hevesler bir şeyler izlerken bile
cips, patlamış mısır, cola löpletmekten oluyor :)
Yada dur kocişime tatlı yapayım
Yada kociş dur karıma bir tavuk kızartayım
Görmeyip birden görünce ayarlar bozuluyor :d
Ya biz 4 seneligiz, esim super tatlilar yapar, isten gelir yapar (ben biraz beceriksizim, ay ondan da koyayim aman sekeri de koyayim derken tatli oluyo bana kakaolu sut :d) deliler gibi tatliya, yemege gomuluyoz ama iste olmuyo.
Aman ne yardirdim be :d
Bizde de dertler boyle guzin ablacim
Siz evliliğin mantığını anlamamışsınız.
Mesela yukarıdaki cümleyi evlilere okutsak "Evliliğin mantısı... Evet ya mantı yemedik ne zamandır." derler.
Evlenip kilo vermek olur mu hiç?
Evlenip kilo veren bizden değildir.
Mantı da iyi fikirmiş..........
Verirsin canım ya az kalmış az :)Bende evlendiğimde 50 kiloydum
1 sene sonra tartıda 64 ü gördüm
Diyetisyen kontrolünde 14 kilo verdim eski kiloma döndüm.
Bu kez 3 sene sonra hamile kaldım 25 kilo aldım
20 sini verdim 5 yada 6 sı kaldı![]()
Verirsin canım ya az kalmış az :)
Benim çevremde ( öyle çok geniş değil yakın çevre) gayet düzgün ve mutlu evlilikler var. Bazen buluyoruz erkeklerde dedikodusunu yapacak bişey bikaç gün söylenip unutuyoruz kendi aramızda:)evlenip pişman olup boşanmayı düşünenler burada gelip evliliğe tü kaka dedi diye konu sahibine çemkirmişler.
ne güzel dedim içimden hep devam etsin mutluluğunuz.
bence sorun mutlu evlilik görememek etrafta. mutlu evlilikler çoğalsa insan da pozitif bakar. ama bizim ülkede genelde tüm evlilikler sorunlu ve hep kadınlar fedakar. şu bdv da bile tonlarca gereksiz kavga gürültü sorun var.
bizdeki sıkıntı kimse yerini bilemiyor. evlendikten sonra akrabalar girince işin içine aileye müdahele edip kafa karıştırıyorlar. çekirdek aile kalmak lazım bireysellik güzeldir![]()