Evlilik konusunda yan çizen sevgilim..

Ingilizce hocam vardi erkekti kendisi sey derdi. Elbette kavgalariniz olucak. Bende esimle kavga ediyorum. Bazen bu yastik neden burda diye bile kavga cikarabiliyorum. Ama sunu unutmamak lazim. Ne kadar kavga ederseniz edin tartisirsaniz tartisin karsinizdaki sizin sevdiginiz insan. Boyle demisti. Sizin yapamadiginizda bu bence

Ben onu anladım. Bana en başından veri evlilik fikrini aşılayan o. Ve şimdi vazgeçen yine o. Hayır evlenmek istemiyor da nereye kadar benimle olacak sizce niye benimle birlikte onu anlamlandırabiliyr musunuz

İnsanlar birbirlerini tanır ve ilişki içerisindeki hal ve tavırlarına göre evliliği düşünür ve ya düşünmezler. Bu bir süreçtir yani. Sizi ilk basta gördüğünde begenmiş sevmiş ve evleneceği bayan olabileceğinizi düşünmüştür. Ama ilişkinin ilerleyen aşamasında kafasında Acaba? ‘Lar oluşmaya başlamış olabilir.

Olmayacağını düşünüp sizden ayrılmış, sonrasında da sevdiğini düşünüp( burası varsayım) ilişkiye bir şans daha vermek istemiştir belki? Ama siz bu tavrınızla onu tamamen kaybediyorsunuz bence

Sevginin mi olmayışı yani

Tam olarak da böyle zaten. Bana dediği o. Seni seviyorum, sensiz mutsuzum ve yine deneyelim istyorum dedi. Ve benin yapttığımsa ben bir kez daha denemem yaza nişan olursa ben olurum demek oldu. Sanırım tam bu noktada da yanlışı ben yaptım. Onun istediği bu son şansta başarabilecek miyiz görnekti sanırım. O bana şimfi mutsuzsak kavga ediyorsak sürdürmeyiz derken bile ona kızıyorum. Gidrceksen niye geldin diyorumm. Çok yanlış yapıyorum sanırım

Hayir tartisirken karsinizdakinin sevdiginiz insan oldugunu unutuyosunuz sanirim. Sevgilinizin dedigi gibi iyiyken herkes iyi. Onemli olan kavga ederkende bazi seylere dikkat edebilmek
Yani evet bu benim genel problemim annemle arkadaşlarımla çevremle böyle.. Öfke anı gözüme bir perde iner ve ağzımdan ne çıktığını bilmeden konuşurum. O da buna katlanamıyor haliyle. Ve ben bunu düzeltmeye çalışsam da yapamadım

İşte tam olarak sorun bu... o sizden ilişkimizi tekrar toparlayalım yuvamızı beraber inşa edelim diyor. Ama siz yıkık bir binaya kat çıkmaya çalışıyorsunuz... ama bu zamana kadar inşa ettiğiniz yuva daha da eziliyor farkında değilsiniz

Farkındayım. Ama sanırım toparlamak için bir şey yaptığını düşünmüyorum ya da görmüyırum. Yetmiyor yani benim bizim için çabalamıyormuş gibi hissediyorum önemsemiyormuş gibi. Bunun da sebebi ayrılk sürecinde yaşadıklarımızdan kaynaklandı. O da şimdi beni yetinemeyen doyumsuz memnunsız biri olarak görüyor. Sen zatem neyi beğeniyorsun ki bana dair diyor. Çok çok haklı yönleri var.. Ona böyle hissettirmemeliydim. Ama hep daha fazlsını istiyorum ondan. İlk bir sene nasıl davranıyorsa öyle olsun istiyorum. O da artık öyle olamam o zamanki gibi kendimden geçemen büyüdük alıştık sevmemek değil bu ama ayaklarımız yere basıyor gerçekçiyim artık dedi. Bunlarsa heo zoruma gidiyor. Algılarım değişmefen mutlu olamicaz biliyorum, ama ben onu gerçekten sdviyorum ve geleceğimde onu istiyorum. Nasıl davranmam gerek ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Ya buna katlanan birisini bulman lazim yada bunu asman lazim. Yani sevgiliniz hakli durum boyleyken olmuyo diye düşünmekte. Evliligi ertelemekte. Bence bu yan cizmek degilde mantikli davranmak .

Ya buna katlanan birisini bulman lazim yada bunu asman lazim. Yani sevgiliniz hakli durum boyleyken olmuyo diye düşünmekte. Evliligi ertelemekte. Bence bu yan cizmek degilde mantikli davranmak .
Sanırım öyle. Yine yanlış yaptım ona emin ol da beni ara diyip kendimden uzaklaştırarak. Oyalandığımı vakit geçirdiğini düşündüm.Biraz zaman geçtikten sonra onunla düzgünce konuşmalıyım sanırım

İlişkinizin detaylarını, nasıl sever, nasıl bakar bunları buradaki hiç kimse bilemez. Ben kendi açımdan size dışardan görünen resmi anlatmaya çalıştım. Bundan sonra taşları alıp ilişkinizde siz yerlerine oturtacaksınız... sevgilinizin eksik yönleride vardır eminim ama beraber yürümek istediğiniz yola karar verip elele o yolda yürümek istediğinizdeb emin olup ilişkiye devam edin. Böyle size de ona da eziyet.

Bencede oyle yapin kendi hatanizin farkinda oldugunuzdan aşmaya calistiginizdan bu surecte onunda yardimini istediginizden bahsedin bence anlayis gostericektir

Bence seni az bulduğun her şey ile yetinmeye zorluyor. Bu düşüncesi de değişmez.Neden biliyor musun çünkü sen her şeye sabretmişsin.Diğer konunu okudum da oraya da yorum yazdım.Saflık yaptığımız apaçık.Ee bu kadar her şeye sabreden biri varken de karşıdaki fazla bir şey yapmaz. Çünkü en az şeyle yetinmeyi öğretmiş sana.
Sorunlar karşısında tabi ki tartışma yoluna girip sorunu çözmeye çalışacaksın.
Bence bu davranışlarının sebebi seni sindirmeye çalışması. Hiçbir sorunda sesin çıkmasın,kavga etme laf söyleme.
Unuttukları şey biz de insanız.Bu kadar sorun karşısında kim sessiz kalabilir ki ?
Kısacası demek istediğim; kendini suçlama.
Zaten onu yaptırmak istiyor,yapma.
Kendi hatalarını da görmeli.

Böyle bir ilişkinin evliliğe taşınması yanlış bir karar sanki..
Biraz düşünün derim.

Eski konularınıza göz attım beynim yandı . 2015 te evli miydiniz bu adamla ve sürekli yeninuyeyim diye konularınız var

"Geçenlerde ben çocuk istiyorum eşim istemiyor bu nasıl saygısızlık boşayacağım onu!" kafasında bir hanım vardı, sizinki de o hesap, karşısı istemiyor ama siz istediğiniz için atak bekliyorsunuz. Bazı insanlar için evlilik kolay bir olgu değil, içine bir şekilde girmiş olmama rağmen çok korkuyorum, sorumluluklardan, anlaşabiliyor olmamıza rağmen sonrasında anlaşamamaktan ve bir sürü şeyden, böyle git-gelleri olan bir ilişkide "yaza nişan bekliyorum" gibi baskıcı bir tavır zaten korkan ve endişeleri olan birini daha da sindirir gibi geliyor bana. Her hareketiyle bunu size hissettiriyor ve rahatsız oluyorsanız ayrılıp önünüze bakacaksınız. Sonu yokmuş gibi geliyorsa onla yada onsuz ne fark eder ki?

Eski konularınıza göz attım beynim yandı . 2015 te evli miydiniz bu adamla ve sürekli yeninuyeyim diye konularınız var
Ben bi dönem ağır bir depresyon geçirdim. Ve o süreçte buraya çok sardım. Aynı konuları defalarca sormak için her seferinde yeni üyelik aldım durum bu oldu. Yani kötü bir dönemdeyken baya saçmaladım. Ondan sebep

evet cok baskı yapıyorsun itici bir durum. hem siz geçenlerde görüşmeyi kesmemiş miydiniz? cocuğun tek mantıklı yanı bu konuşması diyen arkadaşa kesinlikle katılıyorum.

Haklısınız ya. Ben farkına vardım yaptığım şeyin. Ama hep ben farkındayım işte hep ben özverili olmalıyım, hep ben çabalamıyım gibi

evet cok baskı yapıyorsun itici bir durum. hem siz geçenlerde görüşmeyi kesmemiş miydiniz? cocuğun tek mantıklı yanı bu konuşması diyen arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
Sonrasında konuşup hallettik. Yani ben abarttığımı düşünerek yazdım o da cevap verdi öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…