Evlilik konusunda yan çizen sevgilim..

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Buraya o kadar çok konu açtım ki sevgilimle ilgilii.. Hep çok üzüldüm ama hep kendimi suçku gördüm. Aşıeıydım, hatalıydım onu kendimden soğuttum derken kendime çok yüklendim...

Onunla 3 sene bir beraberliğimiz oldu. Ben mezun oldum, nişanlanacaktık derken benden ayrıldı. Çünkü çok kavga ediyorduk ve kavgalarımızda sınırları saygıyı aşıyorduk. Ayrıldı benden, peşinden de çok koştum asla da istemedi beni. Ama toplam 1 yıllık ayrılıktan sonra ben bunun 4 5 ayı peşinden koşmayı bırakınca bana döndü. Beni çok sevdiğini o süreçte aşırı bunaldığını, yapamadığımıza inandığını söyledi. Öyle böyle inandım samimi buldum ve kabul ettim.ettim ama dedim ki bu yaz nişan bekliyorum, bi adım görücem dedim.tamam dedi.

Görüşeli konulalı üç ay oluyor. Her şey çok iyiydi ama son zamanlar arkadaşlarını çok sorun ettim baskı yaptım derken kavgalarımız oldu.yine ağır konuştum ona. Düzelttik yine. Bu kez evlilik konusu açıldım. Ona benimle evlenmek isteyip istwmediğini sordum. Yaza nişan diyorum ama sen bunu istiyor musun dedim. O da ben buna hazır değilim dedi. Ne maddi olarak ne manevi dedi . borç ödüyorum aileme yardım ediyorum ancak seneye birikim yapmaya başlayabilirim dedi. Ki kendisi öğretmen.daha sonra ise seni seviyorum seni istiyorum bi hayat yaşayalım çok istiyorum ama kavga anları çok çirkinleşiyoruz. Sınırı aşıyoruz şimdiden böyleysek evlenince kötü oluruz diye korkuyorum. İyi zamanlarda herkes iyi ama biz kriz anlarını aşamıyoruz senle düzelir diye bekliyorum.zamana bırakıyorum terefdütlerim olmadan bir yuva kurmalıyım dedi.

Bense anladım emib değilsin, ana daha kaç kavgayı bekliyorsun dedim. Senin için bi üç sene daha mı gerekiyor ol adı demek için dedim. Emin olmadığın biriyle niye berabersin ki.. Evlenmek in şüphelerin varsa niye benlesin deidn. Seviyorum çünkü düzelir diye bekliyorum dedi. Ben de yeterince birbirimizi tanıdık. Daha fazla senelere gerek yok emin olduğun gün beni ara dedim.

Ya ben mi abartıyorum? Diretiyor gibi miyim baskı mı yapıyorum?Haklı yanları var mı? Zamana mı bırakmalıyım?Hayır 3 sene beraberlik 1 sene ayrılık şimdi bi daha başlamak ve bana iki sene daha bekleriz diyo.. Çok saçma değil mi? Evlilik veklentim yanlış mı? Madem benle yapamıyorsun evlenmekte şüphen var niye birliktesin ki? Arkadaşlar napmam lazım benim bu tavır karşısında.. Gerçekten yardıma ihtiyacım vsr.

Buraya o kadar çok konu açtım ki sevgilimle ilgilii.. Hep çok üzüldüm ama hep kendimi suçku gördüm. Aşıeıydım, hatalıydım onu kendimden soğuttum derken kendime çok yüklendim...

Onunla 3 sene bir beraberliğimiz oldu. Ben mezun oldum, nişanlanacaktık derken benden ayrıldı. Çünkü çok kavga ediyorduk ve kavgalarımızda sınırları saygıyı aşıyorduk. Ayrıldı benden, peşinden de çok koştum asla da istemedi beni. Ama toplam 1 yıllık ayrılıktan sonra ben bunun 4 5 ayı peşinden koşmayı bırakınca bana döndü. Beni çok sevdiğini o süreçte aşırı bunaldığını, yapamadığımıza inandığını söyledi. Öyle böyle inandım samimi buldum ve kabul ettim.ettim ama dedim ki bu yaz nişan bekliyorum, bi adım görücem dedim.tamam dedi.

Görüşeli konulalı üç ay oluyor. Her şey çok iyiydi ama son zamanlar arkadaşlarını çok sorun ettim baskı yaptım derken kavgalarımız oldu.yine ağır konuştum ona. Düzelttik yine. Bu kez evlilik konusu açıldım. Ona benimle evlenmek isteyip istwmediğini sordum. Yaza nişan diyorum ama sen bunu istiyor musun dedim. O da ben buna hazır değilim dedi. Ne maddi olarak ne manevi dedi . borç ödüyorum aileme yardım ediyorum ancak seneye birikim yapmaya başlayabilirim dedi. Ki kendisi öğretmen.daha sonra ise seni seviyorum seni istiyorum bi hayat yaşayalım çok istiyorum ama kavga anları çok çirkinleşiyoruz. Sınırı aşıyoruz şimdiden böyleysek evlenince kötü oluruz diye korkuyorum. İyi zamanlarda herkes iyi ama biz kriz anlarını aşamıyoruz senle düzelir diye bekliyorum.zamana bırakıyorum terefdütlerim olmadan bir yuva kurmalıyım dedi.

Bense anladım emin değilsin, ama daha kaç kavgayı bekliyorsun dedim. Senin için bi üç sene daha mı gerekiyor olmadı demek için dedim. Emin olmadığın biriyle niye berabersin ki.. Evlenmek için şüphelerin varsa niye benlesin dedim. Seviyorum çünkü düzelir diye bekliyorum dedi. Ben de yeterince birbirimizi tanıdık. Daha fazla senelere gerek yok emin olduğun gün beni ara dedim.

Ya ben mi abartıyorum? Diretiyor gibi miyim baskı mı yapıyorum?Haklı yanları var mı? Zamana mı bırakmalıyım?Hayır 3 sene beraberlik 1 sene ayrılık şimdi bi daha başlamak ve bana iki sene daha bekleriz diyo.. Çok saçma değil mi? Evlilik veklentim yanlış mı? Madem benle yapamıyorsun evlenmekte şüphen var niye birliktesin ki? Arkadaşlar napmam lazım benim bu tavır karşısında.. Gerçekten yardıma ihtiyacım vsr.

Anlaşılan sevgiliniz , yiyelim içelim gezelim ama evlenmeyelim kafasında. Yoksa herşey günlük gülistanlık giderken evlilik lafı olduğunda neden yan çizsin.

Sana tekrar dönerse boşver gitsin bence.
Yani kavga anında o sayıgıyı koruyabilmek önemli siz bunu hiç yapamamışsınız. Daha sevgiliyken böyleyse evlenince de düzelmesini beklemeyin bazı şeylerin.
Ayrıca sanırım ciddi bir adım atmaması da sizi biraz tetikliyor gibi geldi. 3 senenin sonunda maddiyatı geçtim de manen hazır değilim diyorsa bir gitsin ya... Ayrıca belki çok polyanna olacağım ama önemli olan niyet. O adam niyetini alıpta gelseydi sana o nişanı sözü bir şekilde yapabilirdi.
Birlikte çalışıp didinip evliliği de daha uygun bir zamana düşünürdünüz.
Seni sadece oyalıyor...

Çocuk haklı gayette evlilik de evlilik diye baskı yapıyorsun burdan bakınca.

Birini sevmek onunla evlenmek isteyeceğimiz anlamına gelmiyor her zaman. Seni seviyor ki bunca çileyi çekiyor ama evlilik farklı bi durum. He bu sana uymuyodur yapacak şey belli o halde. Kimseye yaza nişan isterim diyecek kadar kendinizi düşürmeyin yani

Evlilil evlilik diye cok baski yapiyorsun
Maddi manevi hazir degilim demis
Olabilir
Sen hazirsin ama o degil kendince sebepleri var.

Ne demek... yaza nisan bekliyorum?

Hemen evlilik derdindeysen evlilige hazir birisini bulacaksin

Ayrica sayginiz da yok birbirinize.

Senin bu baskilarin ve aradaki saygisizligi goz onune alarak pek hayirlisi degilsiniz bence birbirinize

Bense anladım emib değilsin, ana daha kaç kavgayı bekliyorsun dedim. Senin için bi üç sene daha mı gerekiyor ol adı demek için dedim. Emin olmadığın biriyle niye berabersin ki.. Evlenmek in şüphelerin varsa niye benlesin deidn. Seviyorum çünkü düzelir diye bekliyorum dedi. Ben de yeterince birbirimizi tanıdık. Daha fazla senelere gerek yok emin olduğun gün beni ara dedim.

Evlenmek istemeyenle zorla evlenme. Nikahta keramet yok. Mutlu olamazsınız.

Evlilil evlilik diye cok baski yapiyorsun
Maddi manevi hazir degilim demis
Olabilir
Sen hazirsin ama o degil kendince sebepleri var.

Ne demek... yaza nisan bekliyorum?

Hemen evlilik derdindeysen evlilige hazir birisini bulacaksin

Ayrica sayginiz da yok birbirinize.

Senin bu baskilarin ve aradaki saygisizligi goz onune alarak pek hayirlisi degilsiniz bence birbirinize
Ben gerçektenten hazır olmayaşı anlayabilirim .Evlilik delisi değilim ya. Sadece senden emin değilim cümlesi ağır geldi yani. Şüphelerle tereddütlerle neden bir ilişki sürdürrüyor ki? Oyaladığını düşünüyorum by şekilde, önemsenmediğimi düşünüyorum

Sorunları konuşurken tartışma boyutuna taşıyan sanırım sizsiniz,konunuzu okurken bile sizde bir fevrilik sezdim..
Açıkçası yazınızın gidişatına bakarak sevgilinizi haklı buldum,ben olsam bende sevdiğim ama dengesine güvenemedigim biri ile evlilik kararını alamaz,alacağım kararı tutumuna bırakırdım..
Fazla dürüst konuşmuş size tek sorun bu..

adam mantıklı
ve doğru konuşuyor
kavga olunca bu kadar çirkinleşen insanlar neden evlensinler
ilişkisi çok düzgün ilerleyenler bile evlenince bocalıyor
ailesine de maddi yardım yapmak istemesi bile anlaşılabilir

eğer bir an önce evlenmek istiyorsanız evlenmeye hazır birini bulun

Ben cocukta hata gormedim. Sevgiliyken bu kadar cirkinlese biliyosaniz evliliyiniz cekilmez olur. Adam hakli, evlenmeyin ...

Bende olsam aynısını yapardım sanırım. Yanlış anlamayın ama adam sizinle evlenmek istemiyor niye anlamıyorsunuz? Bugünü yasayıp ilerisi Allah kerim dersen devam et. Yoksa ayrıl adamı da sık boğaz etme bence

adam mantıklı
ve doğru konuşuyor
kavga olunca bu kadar çirkinleşen insanlar neden evlensinler
ilişkisi çok düzgün ilerleyenler bile evlenince bocalıyor
ailesine de maddi yardım yapmak istemesi bile anlaşılabilir

eğer bir an önce evlenmek istiyorsanız evlenmeye hazır birini bulun
Ben şimdi ondan ayrılsam evlenicem mi, hayır. Derdim biriyle evlenmek değil. Duygusal bakıyorum ya. Onunla uyuyup uyanmak istiyorum. Ortak bir hayat yaşamak istiyorum. Zaten hzak mesafeyiz vakit geçiremiyoruz. Birlikte tatil yapalım istiyorum çok şey istiyorum. Ve o evliliği erteledikçe bunları erteliyor. Yarı kavgamız bu uzaklık zaten. ama o halinden memnun
O bunları benim kadar istemiyor gibi hissediyorum evliliği erteleyince.

Bende olsam aynısını yapardım sanırım. Yanlış anlamayın ama adam sizinle evlenmek istemiyor niye anlamıyorsunuz? Bugünü yasayıp ilerisi Allah kerim dersen devam et. Yoksa ayrıl adamı da sık boğaz etme bence
Ben onu anladım. Bana en başından veri evlilik fikrini aşılayan o. Ve şimdi vazgeçen yine o. Hayır evlenmek istemiyor da nereye kadar benimle olacak sizce niye benimle birlikte onu anlamlandırabiliyr musunuz

Sorunları konuşurken tartışma boyutuna taşıyan sanırım sizsiniz,konunuzu okurken bile sizde bir fevrilik sezdim..
Açıkçası yazınızın gidişatına bakarak sevgilinizi haklı buldum,ben olsam bende sevdiğim ama dengesine güvenemedigim biri ile evlilik kararını alamaz,alacağım kararı tutumuna bırakırdım..
Fazla dürüst konuşmuş size tek sorun bu..
Evet açıkçası sınırı aşan ben oluyorum, o hep susuyor. Ve ben şu an susuyorum ama evlenince bumu yapamayanilirim ben bu sorunlarla seninle evlenemem diyor. Ya ben bunu da anlıyorum benim gerçekten değişmek zorunda olduğum noktalar var. Ama bu ilişki uzadıkça gereksiz yüzgöz ooluyoruz. Yarı kavgamız uzaklıktan.. Uxaklığı yakın etmek varken ayrı kalmayı seçmesi zoruma gidiyor. Fevriyim de haklısınız. İstenmediğimi düşündüğüm için böyle. Madem bi gelecek göremiyor neden benimleki

Evlenince iyi bir çift olacakmış gibi gözükmüyorsunuz
Kısa sürede tükenirsiniz
Saygınız tükenmiş bile

Back
X