Evlilik korkusu.. yardım

Bu sitedeki bulunduğumuz bölüm zaten dert anlatma bölümü. Kimsenin gelip kocasını öveceği bir yer değil zaten. İlla merak ediyorsanız ben söyleyeyim Kocamın hem huyu hem kendi güzel taş gibi masallah. Spordan geldi şu an fırına balık atıp duşa girdi aksam yemeğimizi hazırlıyor. Ben de suratsız mendeburun tekiyim...hayat hiç adil değil naapalım

sevindim canım senin adına benimde eşim öyledir ama bazen problemler çıkabiliyor illa

sevindim canım senin adına benimde eşim öyledir ama bazen problemler çıkabiliyor illa
İki insan aynı evde yasadığında iletişim problemleri kaçınılmaz tabi ki. Ama karsılıklı konuşarak çözülemeyecek ne olabilir Allah sağlık problemi vermesin geri kalan hallolur.
Ben de geçen gece kabus gördüm bekarmışım sevgilim de yokmuş "sanki benim Bi sevgilim vardı" diyorum kendi kendime ama bir türlü kim olduğunu aklıma gelmiyor Neyse sonra kocamın sesiyle uyandım wc ye kalkıp ayağını dolaba vurmuş. Neyse onu hatırlayıp içim rahat uykuya daldım resmen yalnızlık bilinçaltıma kabus olarak işlemiş

ilginç bi rüyaymış

Merhaba guzel kardesim.
21 yas evlilik icin erken. Şahsi fikrim en az 25.
Kariyerinde ilerle. Kendini tani.
Ailen baski yapmiyorsa evlilik icin cok da acele etme.
Butun erkekler kotu degil. Ilk deneyimindi, tabi ki kalbin kirilacak. Gogsune agri saplanacak. Nefes alamadigini hissedeceksin bazi gunler.
Bunlar seni olgunlastiracak, acı seni buyutecek.
Bir sure sonra gamsiz olmaya baslayacaksin.

Endiselerinde cok ama cok haklisin. Zaman kötü. Onceden erkekler evlilik icin kizlarin pesinden koşardi. Simdi kizlar yalvariyor resmen. Erkekler , biri gider biri gelir hesabi gunluk iliskiler pesinde. Annem yemegimi ütümü yapiyor nasilsa kafasindalar. Bunun haricinde gecinmek kolay degil. Hersey ates pahasi. Erkekler maddi anlamda da evlenmekten korkuyor.

Bu zamanda hala yuva kurmak isteyen iyi adamlar da var. Onlar da kendilerini anlayacak sevecen kiz bulamamaktan sikayetci.
Zamani geldiginde karsina olgun ve merhametli bir erkegin cikmasini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…