Çok çirkin benzetmelergözümde tüm erkekler şerefsiz yavşak ve yalancı imajı çiziyor. güvenim çok kırıldı.
Eminim ki hepsi öyle değil ama zaten sorunum da böyle hissediyor olmam inanın benim için çok zor..Çok çirkin benzetmeler
Gözünüzün tedaviye ihtiyacı var
bu dediklerinizi yapıyorum ki ben..Yavrucum okuluna git, Netflix’ten dizi izle, kitap oku, arkadaşlarınla gez toz, kuaförle kanka ol..Kendine ne garezin var da 21 yaşında bunları düşünüyorsun?
Daha çok gençsin merak etme zamanla anlayacaksın kebdini korumayı öğreneceksinEminim ki hepsi öyle değil ama zaten sorunum da böyle hissediyor olmam inanın benim için çok zor..
Arkadaşlar zaten okuyorum daha evlilik falan düşündüğüm yok benim sorunum birini hayatıma alsam bile güven problemi yaşamak acı çekiyorum resmen değersiz mutsuz hissediyorum..
doktor adayıyım ayrıca merak etmeyin 18 19 yaşında sınavı da düşündüm...
abla olarak tavsiyelerinizi ve bunu yaşayıp yenen ya da yenemeyen varsa onun bi kaç sözünü duymak istemiştim..
Her erkek böyle değil tabi ki bunun farkındayım.
yazdıklarımdan hiç bir şey anlamamışsınız büyük başarı tebrikler.birinden hoşlanıyorsan çok zor evet derim salaklığını bi kenara bırakman lazım önce. peşimden koşsun ki egom tatmin olsun diiye beklersen çok beklersin.
21 yaşında bunlardan çok daha önemli meevzuları dert edin bir de.
insanlara güzel bakarsan güzel görürsün herkes bok ben prensesim diye bakarsan da yalnız kalırsın. az kendini geliştirmeye bak.
yazdıklarımdan hiç bir şey anlamamışsınız büyük başarı tebrikler.
kendimi prenses gördüğüm falan yok aksine mutsuz ve değersiz hissediyorum. korkuyorum anlıyor musun salak ya da egoist değilim ve her önüme çıkan erkeğe atlamam gerektiğini de hiç sanmıyorum.
fazla saygısız ve ağzı bozuk birisiniz. uzmanlık alanı olarak psikiyatri seçicem buyrun bi ara uğrayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?