Forumun yararları2 3 yıl öncesine kadar her genç kız gibi evlilik denince toz pembe hayaller kurardım gelinliktir düğündür alyanstır hayatını başka bi insanla birleştirip mutlu olmaktır gibi gibi..
şu an 21 yaşındayım ve çevremde görüp duyduklarım her gün okuduklarım hatta burada yazılanlar..
gözümde çoğu erkek şerefsiz yavşak ve yalancı imajı çiziyor. güvenim çok kırıldı.
ilk kez sevgiyle tanıştığım ilk ilişkimde aldatılmıştım en büyük etki de bunun zaten..
ki o kadar zor evet diyen biriydim ki ondan sonra hiç kimseye güvenemiyorum tam olarak.
her hareketi her dediği gözüme batıyor insanların hani kullanmak istiyormuş üzecekmiş gibi geliyor..
özellikle erkeklerin evliliğe saçma sapan pencerelerden bakması ilgi görünce meyletmeye çok müsait olmaları beni irrite etti artık.
sizce bu hislerim yersiz mi?
Bu arada henüz düşünmüyorum evlilik ama bu hislerim beni üzüyor birini saf sevgiyle sevmek istiyorum oysa ki..
Keşke siz de okusaydınız aslında zaten evlilik düşünmediğimi ve okuduğumu anlasaydınız..Forumun yararlarıkeşke senin yaşındaki bütün kızlar 25 yaşına kadar nefret etse okuldan önce koca derdine düşmese
Sana demedimki genel anlamda yaniKeşke siz de okusaydınız aslında zaten evlilik düşünmediğimi ve okuduğumu anlasaydınız..
aah ah..
koca derdine düşen kim..
Ekşi sözlüğe döndü bura da. Uzak akrabaların falan da malum sınavda ilk beş binde değil mi dkdkdkdkdoktor adayıyım ayrıca merak etmeyin
Arkadaşlar zaten okuyorum daha evlilik falan düşündüğüm yok benim sorunum birini hayatıma alsam bile güven problemi yaşamak acı çekiyorum resmen değersiz mutsuz hissediyorum..
doktor adayıyım ayrıca merak etmeyin 18 19 yaşında sınavı da düşündüm...
abla olarak tavsiyelerinizi ve bunu yaşayıp yenen ya da yenemeyen varsa onun bi kaç sözünü duymak istemiştim..
Her erkek böyle değil tabi ki bunun farkındayım.
bizzat kendim 4 bindeydim aklına takılan şeyleri sorabilirsin :)Ekşi sözlüğe döndü bura da. Uzak akrabaların falan da malum sınavda ilk beş binde değil mi dkdkdkdk
Bir doktor ‘adayı’nın erkeklerin geneli için ettiği laflara bakın; şerefsiz, yavşak. Ah benim her kademesi kokuşmuş güzel ülkem!
NIHAYETİnsanlar okuduğunu anlamıyor ama anlamadıkları konuya alakasız yorum yapmaktan da çekinmiyor. Çok ilginç. Ayrıca evlenmeyi düşünmek ve evlilik hakkında düşünmek farklı şeyler. Neyse.
Ben de 22 yaşındayım ve bir süre önce asla evlenmemeye karar verdim. Birini saf bir şekilde sevebileceğimi sanmıyorum. Evlilik kurumunun bir sürü saçmalığı barındırdığını görüyorum ve bir sene önce evlenen insanlara baktığımda gözümden kalpler çıkarken, şimdi kusmak istiyorum. Hatta öyle ki ne zamandır rüyalarımda evlendiğimi görüyorum ve kaçmaya çalışırken kan ter içinde uyanıyorum. Erkeklerden de evlilikten de hiç haz etmiyorum. Umarım buraya nişanlım, kocam bilmem ne diye moktan konular açmam.
Valla şu siteye girdim gireli eşinden iyi bahseden çok mutluyuz bilmem ne diyen birini henüz göremedim ben2 3 yıl öncesine kadar her genç kız gibi evlilik denince toz pembe hayaller kurardım gelinliktir düğündür alyanstır hayatını başka bi insanla birleştirip mutlu olmaktır gibi gibi..
şu an 21 yaşındayım ve çevremde görüp duyduklarım her gün okuduklarım hatta burada yazılanlar..
gözümde çoğu erkek şerefsiz yavşak ve yalancı imajı çiziyor. güvenim çok kırıldı.
ilk kez sevgiyle tanıştığım ilk ilişkimde aldatılmıştım en büyük etki de bunun zaten..
ki o kadar zor evet diyen biriydim ki ondan sonra hiç kimseye güvenemiyorum tam olarak.
her hareketi her dediği gözüme batıyor insanların hani kullanmak istiyormuş üzecekmiş gibi geliyor..
özellikle erkeklerin evliliğe saçma sapan pencerelerden bakması ilgi görünce meyletmeye çok müsait olmaları beni irrite etti artık.
Bu arada henüz düşünmüyorum evlilik ama bu hislerim beni üzüyor birini saf sevgiyle sevmek istiyorum oysa ki..
20 yaşındayım 4 aydır tanıdığım biriyle evlendim 1 yıl olacak neredeyse ve hayatımda verdiğim tek doğru karar buydu sanırım fazla uzatmayın sevin ve evlenin evlilik mükemmel
Yok 5 ay oldu evleneli korunmuyoruz ama illa olsun diyede ugrasmıyoruz olursa olur olmazsa olmaz diyoruz eşim 23 yaşında ben 20 acele etmiyoruz çocuk için o yüzden geziyoruz içiyoruz hayatımızı yaşıyoruz şu anAllah mutluluğunuzu bozmasın canım çocuk var mı
18 yasında her genç kız evlilik hayali kurmaz ki.. O zamanlarda tek hayalim uzak bir şehirde okuyup özgürlüğümü ilan etmekti..2 3 yıl öncesine kadar her genç kız gibi evlilik denince toz pembe hayaller kurardım gelinliktir düğündür alyanstır hayatını başka bi insanla birleştirip mutlu olmaktır gibi gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?