- 16 Mayıs 2018
- 200
- 133
- 18
- 34
- Konu Sahibi Efsetefset
-
Şöyle aciklayim, uzun zamandır nisanliyim ..Somut bir şeyler var mı? Ne gibi imalar açıklarsanız daha iyi anlarız
O sorunlar bizi aşıyor. .Önceliğiniz o aradaki sorunları halletmek olmalı
O zaman iyi düşünün derim, nişanlınızın bunu normalleştirmesine ya da sizin takıntılı olduğunuza inandırmasına izin vermeyinŞöyle aciklayim, uzun zamandır nisanliyim ..
Bir kez dahi benimle iletişim kurmadilar.
Bir kahve dahi icmedik ...
Yolda görüp arkalarını dönüyorlar ..
Kaynim da ağzından kaçırıp, benim esimide istemediler dedi..
Disladilar dedi .
Sonra toparlamaya çalıştı ama geçti tabi
Bu ilişki için çok cabaladim ...O zaman iyi düşünün derim, nişanlınızın bunu normalleştirmesine ya da sizin takıntılı olduğunuza inandırmasına izin vermeyin
Hazır değilsiniz, gerekçelerinizde de çok haklısınız bence. Biraz daha bekleyin, iyi düşünün
Nişanlınızın, dengeyi kurmak ve sizi rahatlatıp ailesiyle konuşmak yerine görmemezlikten gelmesi sıkıntı...Bu ilişki için çok cabaladim ...
Nisanlim, kendisi neyse ki bazı şeyleri gördü ..
Tabi arada yine de görmezden geldiği elbette oluyor ...
Bazen çok zoruma gidiyor .
Bazen umursamiyorum ..
Ailem bu konudan bunaldı ..
Artık top bende ..
Bitti dediğim an zorlamazlar asla .
Açıkçası çok fazla da nisanliligi hazır olmadığım için uzattım.
Artık ya tamam ya devam moduna girdik ..
Bu aralar saçma sapan şeyler yapıyorum .
Biliyorum ki sırf bu yüzden
Şöyle anlatayim; bir kaç kez kendilerini eleştiri yağmuruna tuttu .Nişanlınızın, dengeyi kurmak ve sizi rahatlatıp ailesiyle konuşmak yerine görmemezlikten gelmesi sıkıntı...
Kendiniz de farkındaymışsınız hazır olmadığınızın, aileniz de şimdiden bunalmış. Yineliyorum; gerçekten iyi düşünün. Düşünün ki ileride büyük pişmanlıklar yaşamayasınız
Nisanlim da sürekli seni kimin istediği önemli değil .Sizi nişanlınız isiyor mu evet o zaman gerideki insanlar istese ne olur istemese ne olur çok mu önemli sanki bizi çok istediler de ne oldu sonuç hep aynı boşver Allah aşkına ya takılma kafaları ı çeviriyorlarsa bakma sende görme kim seni istiyorsa yola öyle devam et dışarıdakiler siz nişanlınla aynı eve girdiğinizde dışarıda kalacak ama siz o dışarıdakileri içeri sokarsanız düşüncelerinizle sorunları başlatan olursunuz mesela ben eşime hep derim bı hayat bize ait sen ve ben varım o yüzden aileni aramışım onlarla görüşmüşüm bize gelmişler ben gitmişim yapmam onlar benşm hayatımda değiller eşimde hiçbir zaman beni zorlamaz istersem yaparım istersem yapmam dışarıdakilerle ilgili olanları boşverin gitsin yaa
Ben nisanlimin yapısını anlamaniz için söylemiştim.Evliliğin temellerinden biri pahalı hediyeler eşyalar değil diye biliyorum ama..
Şöyle anlatayim; bir kaç kez kendilerini eleştiri yağmuruna tuttu .
Yapmadıklarıni yüzlerine vurdu ..
Bir sürü şey, bir sürü laf söz ve hiç bir şey değişmedi.
Artık herkes durumu kabul etti.
Beni istemiyorlar , sevmiyorlar.
Denk gelir isek yalandan iki sohbet.
Uzun bir sessizlik. .
Konu bitti ...
Yani bu durum beni sıkıyor , bunaltıyor .
Daha şimdiden aynı ortama girme konusu beni deli ediyor ...
Neyse ki , asla bana ara , konuş demiyor .
Git gel de deniyor .
Sana nasıl davraniyolar ise sende öyle davran diyor .
Çığlık atıp, gidesim var .
Güçlü duruyorum herkese karşı. .Yıpratmayın kendinizi, güçlü olun dik durun. Sizlik bir durum yok. Umursamaz olabilen bir insan değilsiniz demek ki, yoksa “umursamayın evlenince görüşmezsiniz” derdim ben de. Ama öyle olmuyor işte o işler
Terapiste siz gitseniz ne faydası olacak? Nişanlınız ve sizin aranızda zaten problem yokmuş.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi; kaynınız evliliğinde sorun yaşıyor mu ailesi ile ilgili, gözlemleyin.Güçlü duruyorum herkese karşı. .
Aileme karşı, çevreme karşı..
Hatta nisanlima karşı bile.
Kimseye bu durumu kullanmasına müsaade etmem .
Ama icimden atamıyorum ..
Bitmiyor.
Geçmiyor ..
Eltim, inanılmaz rahat bir insan ...Kaynınız demiş ya, benim eşimi de istemediler dışladılar. Peki şu an onların evliliği nasıl. Yani bu konuda sorun yaşıyorlar mı? Bunu gözlemleyin ilk etapta.
Neden istemiyorlarO sorunlar bizi aşıyor. .
Biz kendi aramızda bunu duzeltemeyiz çünkü beni istemiyorlar.
Valla keşke bilsemNeden istemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?