Evlilik korkusu

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Evlenmek istemiyorum 22 yasindayim erkek arkadasim var 3 yildir ama nedense ilk gece korkum var hep toplumdan dolayi... istemiyorum eminimki esimi zorlicam tuylerim diken diken oluyo bu konuyu ona soyledim dinleme su geri kafalilari ben anlayissiz birimiyim yaninda olucam diyo ama bilmiyorum kendisini cok seviyorum bu sorun yuzunden benden bosanmasinida istemiyorum.

Başlığı görünce "ay benden biri daha varmış yea" demiştim ama. Benim daha çok korkum kaynana, eşin huy değiştirmesi vb. Gibiydi Sevgiliniz haklı bu konuda insanları dinlemeyi bırakın lütfen. Zamana bırakın kendinizi şimdiden bu kadar germeye ne gerek var?

Tek sıkıntı ilk gece korkusu mu
Çok korkunç bişey değil ki insanlar evlenmeden bile yapıyor, öyle düşünün :) birde ordan Bebek çıkıyor , korkacak bişey yok yani :)

Seneye evlilik dusunuyoruz canim bilmiyorum cok urkutucu

Yanlış düşünüyorsunuz bende evlenmeden korkanlardım , şimdi sorun yok

Bu bi hastalik. Bune boyle bu atar sinir? Insan korkamazmi? Bence siz biraz bilincsizsiniz.. onu seviyorum esim olucak evlilik herseydir hastaligimin gecmesinede yardimci olucak merak etme

Evet. Zaten onlara sasip kaliyorum..
Dışardan bakınca korkutucu görünebilir ama erkek arkadasın haklı, evlendikten sonra beraber zamanla aşarsınız. Önemli olan aranızda çekim olması. Hatta korktuğum bu muymuş dersiniz. Gerçekten korkacak bişey değil ve sevdiğin insanla yaşadığın zaman cok da güzel bişey.
Eskiden Benden çok korkan da var mıdır bilmem, düğünlerde bile gelin için endişelenirdim içten içe, ilk gecesi diye . Ne manyaklık

Bu bi hastalik. Bune boyle bu atar sinir? Insan korkamazmi? Bence siz biraz bilincsizsiniz.. onu seviyorum esim olucak evlilik herseydir hastaligimin gecmesinede yardimci olucak merak etme

Ben neden atarlanayim yahu banane benimle mi evleneceksiniz
Peki o zaman esin olacaksa cok seviyorsan yardim edecekse neden dert edinip konu actin, allah mutlu mesut etsin

Ayni durumdayiz her dugunde allah sabir versim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…