- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Tek sıkıntı ilk gece korkusu muEvlenmek istemiyorum 22 yasindayim erkek arkadasim var 3 yildir ama nedense ilk gece korkum var hep toplumdan dolayi... istemiyorum eminimki esimi zorlicam tuylerim diken diken oluyo bu konuyu ona soyledim dinleme su geri kafalilari ben anlayissiz birimiyim yaninda olucam diyo ama bilmiyorum kendisini cok seviyorum bu sorun yuzunden benden bosanmasinida istemiyorum.
Resmen korku filmi gibi oldu buBebek çıkıyor , korkacak bişey yok
Seneye evlilik dusunuyoruz canim bilmiyorum cok urkutucuBaşlığı görünce "ay benden biri daha varmış yea" demiştim ama. Benim daha çok korkum kaynana, eşin huy değiştirmesi vb. GibiydiSevgiliniz haklı bu konuda insanları dinlemeyi bırakın lütfen. Zamana bırakın kendinizi şimdiden bu kadar germeye ne gerek var?
Ayy senin yorumlarina hayranim fbsjfjsjdjResmen korku filmi gibi oldu bu
Ornek verdim bosanmalar cok neden dusunmeyeyimEvlenmeden bosandiniz da
Bu konu abartilacak bisey degil
Evet. Zaten onlara sasip kaliyorum..Tek sıkıntı ilk gece korkusu mu
Çok korkunç bişey değil ki insanlar evlenmeden bile yapıyor, öyle düşünün :) birde ordan Bebek çıkıyor , korkacak bişey yok yani :)
Yanlış düşünüyorsunuz bende evlenmeden korkanlardım , şimdi sorun yokevlenmeyin bence de, ya da sizin gibi birini bulup onunla evlenin
ben cinsellikten korkan, nefret eden, tiksinen insanların normal cinsel yaşamı/beklentileri olan insanlarla evlenmelerinin çok büyük bencillik olduğunu düşünüyorum.
Bu bi hastalik. Bune boyle bu atar sinir? Insan korkamazmi? Bence siz biraz bilincsizsiniz.. onu seviyorum esim olucak evlilik herseydir hastaligimin gecmesinede yardimci olucak merak etmeevlenmeyin bence de, ya da sizin gibi birini bulup onunla evlenin
ben cinsellikten korkan, nefret eden, tiksinen insanların normal cinsel yaşamı/beklentileri olan insanlarla evlenmelerinin çok büyük bencillik olduğunu düşünüyorum.
Illaki bigun olucak dimi ?ortada fol yok yumurta yok gerdekten korkuyosun. hiç akıllıca değil.
Dışardan bakınca korkutucu görünebilir ama erkek arkadasın haklı, evlendikten sonra beraber zamanla aşarsınız. Önemli olan aranızda çekim olması. Hatta korktuğum bu muymuş dersiniz. Gerçekten korkacak bişey değil ve sevdiğin insanla yaşadığın zaman cok da güzel bişey.Evet. Zaten onlara sasip kaliyorum..
Bu bi hastalik. Bune boyle bu atar sinir? Insan korkamazmi? Bence siz biraz bilincsizsiniz.. onu seviyorum esim olucak evlilik herseydir hastaligimin gecmesinede yardimci olucak merak etme
Illaki bigun olucak dimi ?
Ayni durumdayiz her dugunde allah sabir versim diyorumDışardan bakınca korkutucu görünebilir ama erkek arkadasın haklı, evlendikten sonra beraber zamanla aşarsınız. Önemli olan aranızda çekim olması. Hatta korktuğum bu muymuş dersiniz. Gerçekten korkacak bişey değil ve sevdiğin insanla yaşadığın zaman cok da güzel bişey.
Eskiden Benden çok korkan da var mıdır bilmem, düğünlerde bile gelin için endişelenirdim içten içe, ilk gecesi diye . Ne manyaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?