• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik korkusu

Korkacak bısey yok
bunlar baş edilebilir şeyler
Zamanı gelince konuşulur şuan bı adayınız var mı endişeye kapiliyorsunuz.
Belki mükemmel adamı bulacaksınız, yok mu var inanın

Biri vardı, çok aileciydi, cimriydi, yaşadığımız tüm problemleri ailesine ve özellikle kız kardeşine anlatırdı. Benim anneme, teyzeme kadar anlatırdı. Onu çok seviyordum ama bu davranışı beni çok korkuttu mesela. Aile apartmanında yaşamak istedi, ev kirası vermek istemedi, ortak banka hesabı açmak istedi. Çok korktum ve ayrıldım. Onu çok seviyordum ama ilerde yaşayabileceğim hayatı düşündüm, en küçük kavgada ailesi bilecekti belki doldurup benim üstüme salacaklardı, benden nefret eden kız kardeşi evimize girip çıkacak, ona hizmet edecektim. Bunları düşündüm ve ayrıldım. Onu sevdim, en zor zamanlarımda yanımdaydı, ilgisi alakasını özlüyorum ama sanki geleceğimi kurtarmak için sevdiğim adamla takas etmiş gibi hissediyorum.

Biri vardı, çok aileciydi, cimriydi, yaşadığımız tüm problemleri ailesine ve özellikle kız kardeşine anlatırdı. Benim anneme, teyzeme kadar anlatırdı. Onu çok seviyordum ama bu davranışı beni çok korkuttu mesela. Aile apartmanında yaşamak istedi, ev kirası vermek istemedi, ortak banka hesabı açmak istedi. Çok korktum ve ayrıldım. Onu çok seviyordum ama ilerde yaşayabileceğim hayatı düşündüm, en küçük kavgada ailesi bilecekti belki doldurup benim üstüme salacaklardı, benden nefret eden kız kardeşi evimize girip çıkacak, ona hizmet edecektim. Bunları düşündüm ve ayrıldım. Onu sevdim, en zor zamanlarımda yanımdaydı, ilgisi alakasını özlüyorum ama sanki geleceğimi kurtarmak için sevdiğim adamla takas etmiş gibi hissediyorum.
Zaten çok yanlış bir tercihmis

İlgi alakası da aslında eksikmis ya dıye azimsayacaginiz birileri girecek bence hayatınıza, hep olur çünkü ♥️

normal tabi ki de
daha yasında çok genç
gez dolaş düşünme bile bir süre evliliği

Aslında tamamen nasip işi. Eşimle 26 yaşımda evlendim ve keşke çook daha öncesinde onu tanısaymışım, evlenseymişim.. Kendi düzenimin evimin olması, ve elbette en başta eşimi çok sevmem ve onun da beni sevdiğini yılmadan her gün hissettirmesi.. Bir gün bile kavga etmemişizdir. Dünyanın en ama en güzel hissi her gün şükrediyorum😇 Sana tavsiyem kafanı olumsuzluklarla doldurma. Misal ben evlenmeden önce en güzel şekilde bir evliliğin beni bulacağına öyle inanıyordum ki içimde tek bir şüphe dahi yoktu. Nasıl inanırsan inanarak dua edersen öyle olur. Kötü günler geçirmiş olabilirsin ama hayatın hep kötü gidecek değil ya? Korkuyorum asla bir daha olmaz gibi şeylere girişme bence. Akışına bırak ve dua et. Hayatına öyle biri girsin ki sana bu sıkıntıları unuttursun inşallah 🌸

Back
X