evet benımde tek düşündüğüm şey
tek başıma yaşlılık geçirmemek
tek başıma ölmek istemıyorum
bana da ters gelıyor bazı şeyler,sorumluluk bana göre değil, ama bu şekilde de olmaz ki...
yalnız olmadığımı bilmek güzel:) ciddi ciddi sorunlu muyum acaba diye düşünmeye başlamıştım...
ailemden önce öleceğimi bilsem evlilik falan asla düşünmem ciddi anlamda benlik bişey değil ama şu yalnızlık korkusu, acılara tek başına direnemem diye düşünüyorum
bende senin gibiydim , yapamam edemem evlilik bana göre değil vs vs .. ama insan sevince değişebiliyor . benim asiliğim bitti diyemem ama azıcık kaldıailesinden vs korkuyorum karışırlar mı rahat edebilir miyim vs vs ama yaşamadan da bilemem . tek bildiğim insan sevince güzel geliyo herşey gözüne kulağına :) yalnızlık zor , çift olmak bazen yalnızlıktan da zor okuyorum buradaki arkadaşların dertlerini ama ne bileyim herkes mutsuz olacak diye de bi kaide yok . Allaha emanet kalbimiz mutluluğumuz huzurumuz :)
işte o korku çok hain bir korku
bır zaman gelıyor korkuyorsun, bir zaman gelıyor ne kokucam dıyorsun.
tamamen bulanık oluyor her şey...bazen ne ıstedıgınden bıle emın olamıyorsun.
kımseye hesap vermek ıstemıyorsun, sorun yaşamak istemıyorsun,özgürlüğünden taviz vermek istemıyorsun.
öyle bir an oluyor ki, kendınle çelişiyorsun.
karmaşık ruh hali.
burcun nedir? .................
aynen aynen.
ve iki kutupta savrulup durdukça da bu derdin çaresi yok galiba diyorum bazen
bunun nedenini de çözemedim kendine aşırı düşkün olmaktan mıdır bilemedim ki
oğlak, sözde aileye sorumluluklara önem veren bi burç ama yükselen ve ay burcum bozuyor galiba:)
yükselen ikizler ay terazi
senin ne?
bende terazi burcuyum.
sorun terazilikte o zaman:)
geçen misal bir arkadaşlar arasında konuşuyorduk, beni özgür bırakacak ayrı sosyal hayatlarımızın olmasını olumlu bir durum olarak görecek, yeri geldiğinde ayrı tatile çıkmama karışmayacak, ailemin verdiği sınırsız hoşgörüye sahip olacak, aldatılma paranoyalarına girmeyip bana güvenecek , sinirlendiğimde ben yatışana kadar idare edecek birini bulsam durmam evlenirdim demiştim, kimse öyle bir erkeğin yaşıyor olacağına imkan vermemişti:)
özgürlüğe düşkünlük
bağımsızlığa bağlılık.
kendımden biliyorum.
bazen düşünüyorum, bu dünyanın manası nedır?
evlenmek çocuk yapmak zorunda mıyız?
bir erkeğin emri altına girmek şart mı?
öte yandan ; yalnız ölmek istemıyorum
hiç mi özenmez insan evli olanlara çocuk yapanlara
çocuk vs emin ol fikri bile kabus gibi geliyor, anne olunca farklı olur diyolar ama küçük bi çocuğa yarım saatten fazla tahammül bile edemiyorum, özenmek şöyle dursun.
ama tek bu duruma yalnızlıktan korkum yüzünden katlanabilirim sanırım
ama dediğin gibi diğer yandan hayatımın kontrolüne bir erkeğin müdehalesi fikri gerçekten gelecek adına beni tedirgin ediyor
evet öyle bir erkek varsa da nadirdir.
ya da sen sevmıyorsundur onu.
zor hemde çok zor
seviliyorsan sevıyorsan, beklentıler yüksek oluyor
ve karşılıklı müdahale oluyor.
bende isterım karışmasın, kıskansın
sevsin, abartmasın
sahiplensin, ama her şeyime karısacak kadar değil
kısacası çok şey istiyorum ve farkındayım.
bazen kendıme bile tahammül edemıyorum.
ben çocukları çok severım
ama srumluluğunu taşıyabılecegımı sanmıyorum.
bilmiyorum , belkı de ''başa gelen çekilir'' durumu.
ben kendime zaten tahammül edemiyorum:) çelişkilerim, dengesizliklerim, sıkılganlığım, tahammülsüzlüğüm ve kahrolası egom. bütün bunlar bana hayatı zindan ediyor. ve ben kendime tahammül edemezken şu halime kim tahammül edecek diyorum:))
ben mesela çok sevilmeye karşı değilim, kıskançlık, kısıtlama ve paranoyaklıklar girmediği sürece sonsuz sevebilir
bir de genelde hoşlandığım erkekler tabiri caizse bi tarafları kalkık tipler oluyor, e öylelerinde de kontrolü sağlamak ve bu beklentilere ulaşmak zorlaşıyor.
ben de bi küçük çocuğu ilk gördüğümde seviyorum ama yarım saat geçtikten sonra fikrim değişiyor:))
ama okul çağına gelmiş çocuklarla da diyaloğum müthiş iyidir:)) keşke bunlar 6 yaşında olarak doğsa
olur mu yaa
ben bebişlere bayılıyorum
öpe öpe bir hal oluyorum
en tatlı ve sevımlı yaşları :) tahammul edılmez mı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?