yengeç erkeğini öneririm
ben de çok dik kafalı ve asiyimdir,Dünyada yalnız kalacağımıda bilsem doğru bildiğimi söylemekten çekinmem ve söz söylemeyi her zaman zerafetle yaptığımda söylenemez, seni olduğun gibi kabul eden biriyle olmalısın, sevgiliyken beğenipte evlenince gak guk yaparsa sinirin çok yıpranır
Başak ta olabilir
başak benim
aynı burçla yapamadığımı gördüm canım
ŞaşırdımHiç başağa benzemiyosun
Sanki çok çakıyomuşum gibi astrolojiden
Yani eşim başak birkaç arkadaşım başak
Sen onlara göre fazla baskınsın
Ben Boğayım, belli oluyordur sanırım
sen cuk oturmuşsun
benimde yükselenimin özelliklerini taşıdığım söylenir yükselenim koç, başak burcu titiz olurmuş nerdeeee saldım çayıra mevlam kayıra ev kalk gidelim der her daim
sen cuk oturmuşsun
benimde yükselenimin özelliklerini taşıdığım söylenir yükselenim koç, başak burcu titiz olurmuş nerdeeee saldım çayıra mevlam kayıra ev kalk gidelim der her daim
Normalde pek konuşmam ama damarıma basılırsa herkesi sustururum
Evet
Benim eşim çok titizdir
Bazen eve girer girmez şurası şöyle der, ben diyorum bi nefes almam laızm ama gözüne batıyosa söyleme kendin düzelt
Aslında o çok konuşkandır ama karakter olarak ben daha baskınım
az konuşur öz konuşurum gibi bi tarzın var uzun uzun yorumlar yapmıyosun konuyu 2 cümlede özetliyosun,konu dışından atılıcaz Kadercim :)
yengeç erkeğini öneririm
ben de çok dik kafalı ve asiyimdir,Dünyada yalnız kalacağımıda bilsem doğru bildiğimi söylemekten çekinmem ve söz söylemeyi her zaman zerafetle yaptığımda söylenemez, seni olduğun gibi kabul eden biriyle olmalısın, sevgiliyken beğenipte evlenince gak guk yaparsa sinirin çok yıpranır
eşimle 9 sene çıktım evlendim nerdeyse 6 aydırda evliyim, şimdiki aklım olsa dahada erteleyemezdim heralde, çünkü annem dahil herkes evlenmiceksen açıkça söyle durumuna gelmişti, iş var güç var askerlik engeli yok maddi sıkıntı yok eee daha ne evlenelim bari dedim, tek sıkıntım ailelerdi o yüzdende hemen şarka geldik, hala korkularım var biteceğede benzemiyo,27 yaşındayım kimseye muhtaçlığım olmadığı halde ben bu korkuları yaşıyosam 17-18 yaşında evlenipte gidenleri gerçekten anlamıyorum ya deli cesareti ya cahil cesareti
Başak ta olabilir
bence bu çelişkili durum karşınıza çıkan kişilerle alakalı. yani onlar korkutmuş sizi. bu davranışlar olmasaydı öyle düşünmezdiniz.
mesela ben eşimi tanıdığımda hiç böyle korkularım olmadı.. çünkü hiç bir şeye karışmayan biri..
kısacası sevgiliyle alakalı diye düşünüyorum.
belki de 17-18de evlenince alışması daha kolay oluyodur
yaş ilerledikçe, koşulların güçlendikçe, kendi kendine yetebilmeye başladıkça çok daha zorlaşıyor bu karrar
o da var tabi, yaş ilerledikçe armudun sapı üzümün çöpü herbi şey insanın gözüne batıyo, ben hala beyaz atlı prenslere ruh eşlerine inanan biriyim senin için de mutlaka bi ruh eşi vardır, böylece ne kendinden ne hayatından ödün vermek zorunda kalırsın :)
Malesef bazı seçimler bazı vazgeçişleri gerektiriyor..
Yalnız kalmak istemiyorsan özgürlüğünden azıcık da olsa ödün vermek zorundasın.
Hayatında biri oluyorsa bu zamanla bir bütün oluyorsunuz demek.
Elbette abartmadan bazı konularda birbirinize karışacaksınız.
Bunu tek taraflı müdahale gibi düşünme.
Sen de karışmak isteyeceksin.
Düşün evlisin,eşin her akşam arkadaşlarıyla çıkıyor.
Karışmaz mısın?Buna ne oluyor ya yapmayacaksın demez misin?
Her hayatın artısı eksisi farklı.
Özgür olursun ama eksik hissedersin neden yalnızım dersin..
Evli olursun mutlu olursun ama sorumluluklar yüzünden zorluklar yaşarsın.
Kendin oturup düşün yalnızlık ve özgürlük mü oh mis aşk istemem karışanım olmasın mı?
Yoksa hayır yalnız özgürlükten de tat alamam.
Özgürlüğümü zaman zaman yaşayabileceğim güzel bir beraberliğim olsun mu?
Düşün ve seçimini yap.
Unutma her seçim bir vazgeçiştir..
Bu pek çok konu için böyle sadece aşkta,evlilikte değil..
Herkes evlenmek zorunda değil.herkes çocuk sahibi olmak zorunda da değil.böyle kararlar alan insanları görüyoruz.iyice düşünülerek verilen kararlar olduğundan sonrasında pişmanlıklar olmuyor.yeter ki uzun uzun düşünülerek verilsin.evlilik güzel şey.eskiden kendine ait odan varken şimdi kendine ait evin oluyor.bu ayrı eve çıkmak gibi bir şey değil çünkü bu evi sevdiğin insanla paylaşıyorsun.iyi günler de oluyor kötü günlerde.hep mükemmel gitmiyor.aynı hayat gibi.sana karşı hatalarında affetmekte senin elinde uzatmakta senin elinde ayrılmakta senin elinde.aynı durum eşin içinde geçerli.aşılamaz problemler yoksa evlilik güzel.zaman hızla geçiyor.sen değişiyorsun.hormonların anne ol diyor.ben çocuk istemiyorum dedikçe googledan bebek fotoğraflarına bakarken yakalıyorsun kendini.acaba diyorsun olsa nasıl olur,bakabilir miyim,onu mutlu edebilir miyim.sonrası biraz kendine inanmak biraz tevekkül.oluyor.büyüyor.senin ellerinde şekilleniyor adeta.eve neşe geliyormuş herkes öyle diyor.kuzenim abisinin çocuğunu çok çok çok severdi.onu özlemekten deli olurdu.beraber uyumalar,hediyelere boğmalar.sonra kendi çocuğu oldu.bu sevgiyi kardeşinin çocuğuna duyduğu sevginin 1000 katı diye ifade etmişti. Birini bu denli sevmek güzel olsa gerek.yaşamadım henüz,isteyen herkes umarım yaşar.seni olduğu gibi kabul eden insanla hayatını birleştirirsen rahat bir ömrün olur.asiyim,sorumluluktan korkuyorum demişsin.sakin bir eşin olur sorumluluklar da paylaşılır.anlattığın hiçbir özellik senin evliliğe uygun olmadığını göstermez.gençlik Allahın bir hediyesi.sağlık,dirilik,coşku..ve herşey zamanında güzel.bu kadar derin düşünme.akışına bırak.yalnızlık bazen güzel ama birilerini sevmemek,birilerine bağlı olmadığını hissetmek insanı içten içe kemiriyor.insan sevdiklerini istiyor yanında.çok sevmek çok sevilmek istiyor.para,özgürlük ve birkaç arkadaşın muhabbeti yetmiyor orta yaşlara gelince.yinede karar senin.yeter ki iyice düşünülerek alınmış bir karar olsun da sonrası pişmanlık olmasın.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?