• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik korkusu..:(

delibirkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
21
5
1
41
merhaba arkadaşlar

konuya direk giriyorum..ben 32 yaşında dul bi bayanım ilk evlilliğimi bundan 5 sene önce yaptım ve 2 ay evli kaldım..ayrılma nedenimde eşimin bir psikopat olmasıydı..evliliğimin ilk gününden beri bana şiddet uygulaması..benimle evlenmek için uydurduğu şeylerin ortaya çıkması vs vs..

ve ben 2,5 ay önce biriyle tanıştım ve çok mutluydum aradığım insan diyordum..oda aynı şeyi bana söyledi çok güzel giden sevgi ve saygı çerçevesinde süren bir birlikteliğimiz vardı..hala da var gerçi ama ben işler ciddiye binince tekrar korkularım hortladı ve şuanda çok kötü durumdayım..evlillikten evlenmekten korkar oldum 1 hafta sonra nişanımız olucaktı onu bile erteledim..lütfen bana mantıklı cevaplarla yardımcı olurmusunuz..kendimi ifade edemiyorum ve korkularımın üstesinden gelemiyorum..

emın olmadan acele etmeyın
bıraz daha gorusun
tartısırken kısıyı ıyı gozlemleyın
mantıgınız hep sevgının önunde dursun
yanılmadıgınıza emın olun derım
ınsallah mutlu olursunuz

karşına çıkan herkesle aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok belli ki ağır yaralar almışsın tanışma süresi biraz daha uzun tutmanı tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar

konuya direk giriyorum..ben 32 yaşında dul bi bayanım ilk evlilliğimi bundan 5 sene önce yaptım ve 2 ay evli kaldım..ayrılma nedenimde eşimin bir psikopat olmasıydı..evliliğimin ilk gününden beri bana şiddet uygulaması..benimle evlenmek için uydurduğu şeylerin ortaya çıkması vs vs..

ve ben 2,5 ay önce biriyle tanıştım ve çok mutluydum aradığım insan diyordum..oda aynı şeyi bana söyledi çok güzel giden sevgi ve saygı çerçevesinde süren bir birlikteliğimiz vardı..hala da var gerçi ama ben işler ciddiye binince tekrar korkularım hortladı ve şuanda çok kötü durumdayım..evlillikten evlenmekten korkar oldum 1 hafta sonra nişanımız olucaktı onu bile erteledim..lütfen bana mantıklı cevaplarla yardımcı olurmusunuz..kendimi ifade edemiyorum ve korkularımın üstesinden gelemiyorum..

2,5 aydır tanıdığınız bir adamla nişanlanmaktan çekinmek için daha önceden kötü bir evlilik geçirmenize gerek yok, bu korku normal. Aceleniz ne, tanımaya fırsat versenize birbirinizi... Korkularından da emin olursun..

2,5 ay yüzük takmak icin cok erken bir zaman değil mi? Biraz tanıyın birbirinizi, zamanla korkularınızın üstesinden gelirsiniz.

emın olmadan acele etmeyın
bıraz daha gorusun
tartısırken kısıyı ıyı gozlemleyın
mantıgınız hep sevgının önunde dursun
yanılmadıgınıza emın olun derım
ınsallah mutlu olursunuz

bi çok konuda onu denedim tartışma ortamı bile oluşturdum ama o çok sakin ve mantıklı davrandı.. aileler yüzünden biraz acele ediyoruz çünkü onlar hayırlı işi uzatmayın diyolarlar..ama bende biraz daha tanımak istiyorum

bütün insanlar aynı değildir...2.5 ay kısa süre ama illa ki olacaksa hem nişan söz süreçleri insanların birbirini tanıması için yapılır tanımaya çalışın bu süreyi uzun tutun...

2,5 ay yüzük takmak icin cok erken bir zaman değil mi? Biraz tanıyın birbirinizi, zamanla korkularınızın üstesinden gelirsiniz.

bende aynı şeyi düşünüyorum ama ailem mütasıp olduğu için ve ben küçük bi yerde yaşadığım için laf sz olmasın diye kısa tutmaya çalışıyorlar

bi çok konuda onu denedim tartışma ortamı bile oluşturdum ama o çok sakin ve mantıklı davrandı.. aileler yüzünden biraz acele ediyoruz çünkü onlar hayırlı işi uzatmayın diyolarlar..ama bende biraz daha tanımak istiyorum
ailenıze sütden agzım yandı yogurdu ufleyerek yemek ıstıyorum
evlenıp bosanmak kolay degıl deyın
acelesı yok sonucta

ailenıze sütden agzım yandı yogurdu ufleyerek yemek ıstıyorum
evlenıp bosanmak kolay degıl deyın
acelesı yok sonucta
kesinlikle öyle elalem ne demiş umrumda değil biz seviyeli bir şekilde görüşüyoruz zaten ve ben biraz daha tanımak iyice karar vermek istiyorum

2.5 ayda evlilikten yara almamış biri de korku yaşar.
Birini tanımak için çok kısa bu süre.
Aileleri boşverin.
En azından 10 ay bir sevgililik döneminiz olsun.
Nişan yapınca uzatmadan düğün yapılır ki bence en mantıklısıdır.

2,5 ay çok kısa bir süre
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum
Nişanlılık dönemini fazla uzun tutmazsınız

Back
X