Evlilik, kültür farki, yogunluk, siyaset

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi bilmem ama benim için siyasi görüş insanın karakterinin mihenk taşlarından biridir. Herkesin (herkesin olmasa da çoğunun diyelim daha dürüst olsun) görüşüne saygı duyarım ama tutup da benden farklı görüşte bir insanla asla evlenmem, evlenmedim de. Kafalarımızın dünya görüşü gibi konularda benzer olmasını isterim çünkü. Sizin beklentiniz nedir bu yönde?

İlişkiniz yeniymiş. Ne kadardır birliktesiniz? Neden hemen evlenmek istiyor? Siz şimdilik hemen evlilik düşünüyor gibi görünmüyorsunuz ama adam Aralık'ta düğün yapmayı planlıyormuş. Kendi kendine mi planlıyor? Sizin ne düşündüğünüzün farkında mı? Yoksa baskıcı mı?

Nope değil.
Ama 2 gün önce oradaydim oradan tahmin yürüttüyseniz. Ben biliyorum ki bu sosyal mecralarda insanların anonim kalma hakkına saygı duymayan çok sayıda saygısız var mesela siz gibi :) o sebeple baştan onlemimi aldım.
O sebeple Güneydoğu değil de dogudur belki m.vekili değildir de bakandir kim bilir

Güneydoğuda 3 miliyetçi miletvekili var. 2 sı Antep biri Urfa. Bir Urfali olarak söylüyorum sandığınız kadar kültür şoku yaşamazsınız. Olaylar dizilerdeki gibi değil :) Üstelik muhtemelen hali vakti çok çok yerinde olan insanlar:) çok parlak bi hayatınız olabilir. Siyasî görüşe gelince güneydoğuda aşirete bazda oy verilir genelde. Bi dönem bi partiden katılan bir miletvekili başka bir dönem çok zıt bir partiden katilabilir.. öyle ıdeolojik siyasi görüşte değiller hiçbiri:)

Ben de anlamıyorum,bulunca ne olacak acaba ? Hayatta merak edecek çok şey var da herhangi bir sitedeki anonim hesabın sahibinin sevgilisi bunlardan biri değil.

Bunu buraya yazıp bana saygıdan mı bahsediyorsunuz... Hmmm hemen araştırayım

Siyasetle uğraşam adamların ailelerinde özgürlük asla olamıyor
Kaynım siyasetle uğraşıyor yakından biliyorum aman diyeyim uzak durun

Milliyetçi derken ailesi anlamında parti anlamında dememistim aslında. Görüş olarak soylemistim. Sağ yerine milliyetçi diyerek hata yaptım sanırım. Ve evet dediginiz gibi ailenin muhafazakarligi ile siyaset yaptiklari yer baya celisiyor.Keşke urfa olsaydı 2 gün önce düğüne katıldım orada ve gördüğüm kadarıyla gelişmiş bir yer. Bunların yaşadığı yer malesef çok daha geri kalmış erkek egemen bir yer

O zaman birşey diyemem :) hakkınızda hayırlısı:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…