- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
ŞanlıurfaSizce tüm detayları olduğu gibi verecek kadar tecrübesiz miyim? Bence değilim :)
Nope değil.Şanlıurfa
Nope değil.
Ama 2 gün önce oradaydim oradan tahmin yürüttüyseniz. Ben biliyorum ki bu sosyal mecralarda insanların anonim kalma hakkına saygı duymayan çok sayıda saygısız var mesela siz gibi :) o sebeple baştan onlemimi aldım.
O sebeple Güneydoğu değil de dogudur belki m.vekili değildir de bakandir kim bilir
Size neden bu kadar battı kiBen de anlamıyorum,bulunca ne olacak acaba ? Hayatta merak edecek çok şey var da herhangi bir sitedeki anonim hesabın sahibinin sevgilisi bunlardan biri değil.
Bunu buraya yazıp bana saygıdan mı bahsediyorsunuz... Hmmm hemen araştırayımNope değil.
Ama 2 gün önce oradaydim oradan tahmin yürüttüyseniz. Ben biliyorum ki bu sosyal mecralarda insanların anonim kalma hakkına saygı duymayan çok sayıda saygısız var mesela siz gibi :) o sebeple baştan onlemimi aldım.
O sebeple Güneydoğu değil de dogudur belki m.vekili değildir de bakandir kim bilir
Size neden bu kadar battı ki
Buraya yazmak çok dolu çünküBatmadı,konuda ne mesaj varmış diye bir bakayım dedim,emeğinize acıdım.Boş şeyler çünkü.
Herkese merhaba.
28 yaşında çalışan bir kadınım. Rahat bir ailede büyüdüm kıyafetime vs. Karışılmadı. Annem, ananem hepsi açıktır bikini de giyerler tek başlarına tatile de giderler. Aile yapımızı anlayın diye yazıyorum bunları.
Tayin durumu olan kariyer meslegim var. Ailemden uzakta kendi başıma yaşıyorum.
Bir önceki ilişkim sevgilimin evli olmasını ogrenmemle bitti. ( eski konuma bakabilirsiniz. )
Şimdi kendimi az çok tanıtıgımi düşünerek soruya geçiyorum.
Şu an konuştuğum kişiyle tamamen tesadüf eseri tanıştık. Seviyorum ama yeni sayıldığı için büyük bir aşk yok ortada henüz.
O hemen evlenmek istiyor. Aralık gibi düğün yapmayı düşünüyor.
İnsanlığını seviyorum, huylarını seviyorum ama aklımı karıştıran bazı noktalar var ki evlilik icin önemli mi değil mi bilmiyorum bu yüzden sizlerden fikir istiyorum.
Kendisi güneydoğulu biz batılıyız.
Evlenirsek onun bulunduğu ilde yasayacagiz çünkü siyasetle uğraşıyorlar.
Babası milletvekili abileri de öyle kendisi de ileride düşünüyor. Bu da benim meslegimden istifa edip avukatlık yapmamı gerektiriyor.
Onun dışında inanılmaz yogun. Telefonu 5 dakika susmuyor sürekli birileri arıyor.
Hayatları taziye, hastane vb. Gezmekle geçiyor.
Babası ankaradan geldiğinde zaten komple yogun.
Ve bu hep böyle devam edecek. Yemin ederim telefonu yarım saat sessize aldı açtığında telefon bildirimden kilitlendi.
Kültür farkı da seziyorum. Henüz bana bu konuda yorum yapmadı yıllardır o toprakların gelenek gorenegiyle büyümüş.
Siyasi görüş olarak farklıyız. O milliyetçi ben daha sola yakın bir insanım.
Şimdiye kadar hiç kavga etmedik. Bana çok saygılı anlayışlı ama bunlar ileride sorun olur mu aklım çok karışık.
Bunları yolda giderken yazıyorum o sebeple anlatımda kopukluk olduysa Özür dilerim.
Milliyetçi derken ailesi anlamında parti anlamında dememistim aslında. Görüş olarak soylemistim. Sağ yerine milliyetçi diyerek hata yaptım sanırım. Ve evet dediginiz gibi ailenin muhafazakarligi ile siyaset yaptiklari yer baya celisiyor.Keşke urfa olsaydı 2 gün önce düğüne katıldım orada ve gördüğüm kadarıyla gelişmiş bir yer. Bunların yaşadığı yer malesef çok daha geri kalmış erkek egemen bir yerGüneydoğuda 3 miliyetçi miletvekili var. 2 sı Antep biri Urfa. Bir Urfali olarak söylüyorum sandığınız kadar kültür şoku yaşamazsınız. Olaylar dizilerdeki gibi değil :) Üstelik muhtemelen hali vakti çok çok yerinde olan insanlar:) çok parlak bi hayatınız olabilir. Siyasî görüşe gelince güneydoğuda aşirete bazda oy verilir genelde. Bi dönem bi partiden katılan bir miletvekili başka bir dönem çok zıt bir partiden katilabilir.. öyle ıdeolojik siyasi görüşte değiller hiçbiri:)
O zaman birşey diyemem :) hakkınızda hayırlısı:)Milliyetçi derken ailesi anlamında parti anlamında dememistim aslında. Görüş olarak soylemistim. Sağ yerine milliyetçi diyerek hata yaptım sanırım. Ve evet dediginiz gibi ailenin muhafazakarligi ile siyaset yaptiklari yer baya celisiyor.Keşke urfa olsaydı 2 gün önce düğüne katıldım orada ve gördüğüm kadarıyla gelişmiş bir yer. Bunların yaşadığı yer malesef çok daha geri kalmış erkek egemen bir yer
Yaptığınız artık tacize giriyor sizi görmezden geliyorum ve Şikayet ediyorum. Bir daha benden cevap alamayacaksiniz konumu sabote etmeyi keser misiniz?Bunu buraya yazıp bana saygıdan mı bahsediyorsunuz... Hmmm hemen araştırayım
Üslubunuza dikkat edinYaptığınız artık tacize giriyor sizi görmezden geliyorum ve Şikayet ediyorum. Bir daha benden cevap alamayacaksiniz konumu sabote etmeyi keser misiniz?
Özel mesaj atabilir miyim size?Siyasetle uğraşam adamların ailelerinde özgürlük asla olamıyor
Kaynım siyasetle uğraşıyor yakından biliyorum aman diyeyim uzak durun
Özel mesaj atabilir miyim size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?