- 17 Ağustos 2025
- 237
- 59
- 13
- 19
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
Yok valla memleket de tutmuyor ama 6.his mi desem o iyi iştehayatım mustafa topaloğlu ya da yusuf güneyle akrabalık var mı kız
herkesin 6. hissi kendine tabiYok valla memleket de tutmuyor ama 6.his mi desem o iyi işte
Heee aman ayyy pardon 20 yse ooo okey. Tövbe yarabbim foruma girer girmez yine cinlendim20 abla
Kanıtım var ama hahahaha o zaman inşallah bu dediğim tutmazherkesin 6. hissi kendine tabi
Abla yaş geçer zaman hızlı geçiyor ama gelişme var mı o da kısmet.He bu arada ben de hostes olmak istiyorumHeee aman ayyy pardon 20 yse ooo okey. Tövbe yarabbim foruma girer girmez yine cinlendim
Sen şu an eğitimine yoğunlaş sonrasına sonra bakarsın, zaten hayat atmayla tutmayla 6. hisle, rüyayla yaşanmaz.Kanıtım var ama hahahaha o zaman inşallah bu dediğim tutmaz
Orası kolay,yani beni zorlamaz çalışıp hallediyorum ama asla sevilmiyorum gerçek anlamdaSen şu an eğitimine yoğunlaş sonrasına sonra bakarsın, zaten hayat atmayla tutmayla 6. hisle, rüyayla yaşanmaz.
Mutluluklar darısı başıma :)) o zaten okey ama kariyer de bir süre sonra yetmez insan yanına birini istiyor.25 yaşındayım nişanlandım erken mi diye düşünüyorum 20 yaşındasın daha hayatında biri yok. Önceliğin kendi kendini kurtarmak olsun.
Okuyorsun ve okuduktan sonraki amacın çalışıp, emeginin ekmegini yemek, gezmek , kendi paranla yaşamak degil de evlenmek mi?Okuyorum mezun olunca evde kalırsam çok üzülürüm çok
Olsun görürüz biz dedogru kisiyle evlenmek onemli
yoksa nikahta keramet yok:)
Onu sevdiğim kişiyle de yapabilirim,arkadaşlarla gezmektense sevdiğim kişiyle gezmeyi tercih ederim.Okuyorsun ve okuduktan sonraki amacın çalışıp, emeginin ekmegini yemek, gezmek , kendi paranla yaşamak degil de evlenmek mi?
Gerçek hayat filimlerdeki ve sosyal medya fenomenlerinin kamera önü hayati gibi değil.Onu sevdiğim kişiyle de yapabilirim,arkadaşlarla gezmektense sevdiğim kişiyle gezmeyi tercih ederim.
Yav he he ya. Gelmişsın 20 yaşında evlenmok kortoloş mudur de sonra hostes olmok oztoyoröm. Armut piş ağzıma düş. Önce bi üniversite oku, ingilizce öğren, kendini geliştir biraz hizmet sektöründe çalış. İnsan tanı kendi paranı kazan. Hayatı öğren olgunlaş. Bunları yap sonra zaten evlenmeyi düşüneceğini sanmıyorum kurtuluş için vs. Önce ne istediğini bilAbla yaş geçer zaman hızlı geçiyor ama gelişme var mı o da kısmet.He bu arada ben de hostes olmak istiyorum
OlsunGerçek hayat filimlerdeki ve sosyal medya fenomenlerinin kamera önü hayati gibi değil.
Umarim bu anladiginda gec olmaz
3.sınıfım zaten güzel bir bölümdeyim,İngilizce bilmediğimi veya öğrenmediğimi kim söyledi.Her şey burada gördüğünüzden ibaret değil düşünmenizi tavsiye ederim :))Yav he he ya. Gelmişsın 20 yaşında evlenmok kortoloş mudur de sonra hostes olmok oztoyoröm. Armut piş ağzıma düş. Önce bi üniversite oku, ingilizce öğren, kendini geliştir biraz hizmet sektöründe çalış. İnsan tanı kendi paranı kazan. Hayatı öğren olgunlaş. Bunları yap sonra zaten evlenmeyi düşüneceğini sanmıyorum kurtuluş için vs. Önce ne istediğini bil
20 yaşında nasıl universite 3.sınıfa oluyorsun?3.sınıfım zaten güzel bir bölümdeyim,İngilizce bilmediğimi veya öğrenmediğimi kim söyledi.Her şey burada gördüğünüzden ibaret değil düşünmenizi tavsiye ederim :))
18'de 1.sınıftım neden olmayayım ? Üniversite sınavına 18 yaşında giriliyor20 yaşında nasıl universite 3.sınıfa oluyorsun?
18'de 1.sınıftım neden olmayayım ? Üniversite sınavına 3.sınıfta giriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?