- 27 Haziran 2018
- 1.129
- 1.754
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrusu abla sende çalışırsın olmalıydı.maddi olarak pek iyi olmazsın diyor
Doğrusu abla sende çalışırsın olmalıydı.
Konu sahibinin çalışacağına pek ihtimal vermediğim için o kısmı es geçtim ben.
Benim çalışıp çalışmam seni alakadar etmezKonu sahibinin çalışacağına pek ihtimal vermediğim için o kısmı es geçtim ben.
Teşekkürler güzel bir yer evetİnsan İstanbulda 4 bin maasla sürünür bence. Samsuna gelirim derse dusunun derim evliligi. Veya İstanbulda sizin calismaniz zorunlu olur,yaparim derseniz ne mutlu.
Samsuna selamlar,guzel memlekettir.
Benim çalışıp çalışmam seni alakadar etmez
Ben burada tecrübeli insanlardan fikir almak istedim
Amaç laf sokmak ise üstüme tanımam o konuda
Sadece fikrini söyle gerisi önemsiz
Nerden biliyorsunuz gösterip göstermediğimiSizin isteklerinize göre ısmarlama yorum yapmıyoruz kusura bakmayın.
Tanımadığınız insanlara gösterdiğiniz dişin bir kısmını ailenize de gösterseniz sorun kalmaz.
Nerden biliyorsunuz gösterip göstermediğimi
Öyle laf sokmak için kalp kırmak için bahane aramayın lütfen...
Teşekkürler görüşünuz için.Ailesinin isteğine göre hareket eden 27 yaşında bir kadının ailesine diş gösterebildiğine, kendi kararlarını alabildiğine pek ihtimal vermedim diyelim.
Avrupa yakasında Alibeyköy evimiz kira olucakİstanbulda hangi ilçede yaşayacağınıza göre değişir.. Avrupa yakası mı anadolu yakası mı?? Kendinize ait eviniz var mı kira mı?
Çok bol harcayamazsınız ama temel ihtiyaçlarınız karşılanır gibi...
Bence para içinde olupta mutsuz olanları kıstas olarak almayın böyle böyle diyerek yaşam standartlarınızdan neden taviz veresiniz ki karşınızdaki kişinin çok iyi biri olduğundan da emin olamazsınız. Maddiyatı iyi olup iyi olan insanlarda var, maddiyatı kötü olup kötü olan insanlarda. Yani iyi olsun da parası olmasın mantığıyla gitmeyin bence. Çalışırım standartlarımı yükseltirim diyorsanız ayrı ama ailenizde belli bi maddi standartınız varsa altı sizi zorlar. Davulun bile dengi dengine olduğu bir gerçek var.Para içinde olup mutsuz olan o kadar insan tanıyorum ki .Siz yüreğinizin sesini dinleyin .
Bence para içinde olupta mutsuz olanları kıstas olarak almayın böyle böyle diyerek yaşam standartlarınızdan neden taviz veresiniz ki karşınızdaki kişinin çok iyi biri olduğundan da emin olamazsınız. Maddiyatı iyi olup iyi olan insanlarda var, maddiyatı kötü olup kötü olan insanlarda. Yani iyi olsun da parası olmasın mantığıyla gitmeyin bence. Çalışırım standartlarımı yükseltirim diyorsanız ayrı ama ailenizde belli bi maddi standartınız varsa altı sizi zorlar. Davulun bile dengi dengine olduğu bir gerçek var.
Merhaba sizlere sorup danışmak istedigim şeyler var
Ben Samsun'un bir ilcesinil yaşıyorum küçük bir yer
Ben liseyi bitirdikten sonra çalışmadım
Ailem maddi olarak iyi sayılırdı
Annem özgüvensiz biriydi bana çalış hiç demedi
Ben belli bir yaşa kadar cesaretsiz korkaktim
Şuan 27 yaşındayım babam evlenmemi istiyor annem ise istiyorum diyor fakat
Bana çok bağlandığı için istemiyor.
Yaklaşık bir yıl önce kız arkadaşımin akrabası beni görüp beğenmiş görüşmek istedi
Ben de beğendim görüştüm,daha önceden görüştüklerim ile olmadı
Farklı şeylerdi istekleri dalga geçip geznekti muhafazakâr bir ailedeyim ben de öyleyim
Hayatımda ki kişi ile iyi anlaşıyoruz beni seviyor dalga geçmek gibi şeyler yok aklında direk evlilik istedi
Ben de sevdim zamanla
Kendisi İstanbul da calisiyor,maaşı 4 bin lira belediyede
Ailesi ile aynı mahalledeyiz kendileri iyi insanlar
Benim annem uzak gitmemi istemiyor
Babam da pek bir şey dememiş
Kız kardeşim iyi birisi diyor,maddi olarak pek iyi olmazsın diyor
Ben seviyorum onu sizce ne yapmalıyım
Hep ailemin dediği ile yaşadım
Mesele ne o zaman maaşın 4 bin lira olması mı? 10 bin olsa bu soru buraya yazılmayacak mı?Merhaba sizlere sorup danışmak istedigim şeyler var
Ben Samsun'un bir ilcesinil yaşıyorum küçük bir yer
Ben liseyi bitirdikten sonra çalışmadım
Ailem maddi olarak iyi sayılırdı
Annem özgüvensiz biriydi bana çalış hiç demedi
Ben belli bir yaşa kadar cesaretsiz korkaktim
Şuan 27 yaşındayım babam evlenmemi istiyor annem ise istiyorum diyor fakat
Bana çok bağlandığı için istemiyor.
Yaklaşık bir yıl önce kız arkadaşımin akrabası beni görüp beğenmiş görüşmek istedi
Ben de beğendim görüştüm,daha önceden görüştüklerim ile olmadı
Farklı şeylerdi istekleri dalga geçip geznekti muhafazakâr bir ailedeyim ben de öyleyim
Hayatımda ki kişi ile iyi anlaşıyoruz beni seviyor dalga geçmek gibi şeyler yok aklında direk evlilik istedi
Ben de sevdim zamanla
Kendisi İstanbul da calisiyor,maaşı 4 bin lira belediyede
Ailesi ile aynı mahalledeyiz kendileri iyi insanlar
Benim annem uzak gitmemi istemiyor
Babam da pek bir şey dememiş
Kız kardeşim iyi birisi diyor,maddi olarak pek iyi olmazsın diyor
Ben seviyorum onu sizce ne yapmalıyım
Hep ailemin dediği ile yaşadım
Düğünü aile destekli yapicazErkek arkadaşınızın evi olsaydı 4 bin tl ile çocuksuz yaşanabilir derdim.
Ama kira masrafı, mutfak masrafı, ev giderleri (su, elektrik, doğalgaz), diğer harcamalar ( dışarıda yeme içme, giysi, sinema vb masraflar) ve ileride çocuk olursa (bez masrafı, devam maması, doktoru, ilacı, bebeğin eşyaları vb)ben bu maaşın yeterli olacağını düşünmüyorum.
Tabi ki erkek arkadaşınızın bir birikimi var ise, düğünde gelen takıları da ekleyip çocuk olmadan bir ev alabilecekseniz
geçinilir. Ama işte nasıl geçindiğiniz önemli.
Ama çevremden gördüğüm kadarıyla yüksek bir gelirden çok aşağıya yani kıt kanaat yaşama geçenler ya çok mutsuz oluyor ya da ayrılıyor.
Şimdi siz ikiniz belki fedakarlık edersiniz. Ama bir veya iki çocuğunuz olursa 4 bin yetmez. İmkansız.
Evlenmeyi düşündüğünüz kişinin birikimi var mı? Veya düğün masrafları nasıl olacak?
Bu konuları konuşun bence.