- Konu Sahibi agresifkiz
-
Yaşlar kaç meslek durumu askerlik vs biraz daha açabilir misiniz?Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce sevgilimden ayrılmıştım bende önüme bakmak istedim ve biriyle görüşmeye başladım. Niyeti ciddi bende açıkçası toksik bir ilişkiden çıktığım için kendimi çok çok iyi hissediyorum onunla. Şöyle ki konu evlilikten açıldı beklememiz için nasıl bir sebep vara getirdi bende bir anda boşluğuma geldi atlı mı kovalıyor arkamızdan aceleye gelmez dedim evlenmek eş olmak biriyle önemli araba ev değil ki bu değiştirip çöpe atasın dedim buna çok bozuldu hayal kırıklığına uğramış ondan emin değilmişim. Buna bozulmuş ve düşünmek için zaman istedi benden. Bir daha evlilik konusunu açıp kendini küçük düşürmeyecekmiş. Söylediklerim biraz ağır mı oldu anlamadım. Gönlünü alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
28 ben 29 o askerlik yapmış sağlıkçıyız ikimizdeYaşlar kaç meslek durumu askerlik vs biraz daha açabilir misiniz?
her şeyimiz aslında yolunda yaşlar iş güç tamam sadece söylediğimde kötü ne vae onu anlamadım kötü hissettim kendimiyaşınız işiniz yerindeyse tanıdığına eminsen. gerci evliyken bile eşini tanımak zorrr da. nişanlilik dönemi de beklemek.
1 senedir aslında ama üç aydır ilişkiye döndüne kadar dir tanışıyorsunuz
Yani direk öyle söylenilince hevesi kırılmış olabilir biraz daha tanıyalım birbirimizi vs diyebilirsiniz. Emin olmadığınız şeyler mi var? Ne kadardır tanışıyorsunuz?her şeyimiz aslında yolunda yaşlar iş güç tamam sadece söylediğimde kötü ne vae onu anlamadım kötü hissettim kendimi
Aslında hem yeni olduğu için bir senedir ama üç aydır ilişki gibi oldu öncesinde erkek arkadaşım vardı ondan ayrılınca bana açıldı kendisi ne bileyim evlilik ciddi bir mesele aslında karşımdaki çok iyi birisi bilmiyorumYani direk öyle söylenilince hevesi kırılmış olabilir biraz daha tanıyalım birbirimizi vs diyebilirsiniz. Emin olmadığınız şeyler mi var? Ne kadardır tanışıyorsunuz?
Biriyle tanışır tanismaz ne vadediyorlar da niyeti ciddi diyorsunuz.Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce sevgilimden ayrılmıştım bende önüme bakmak istedim ve biriyle görüşmeye başladım. Niyeti ciddi bende açıkçası toksik bir ilişkiden çıktığım için kendimi çok çok iyi hissediyorum onunla. Şöyle ki konu evlilikten açıldı beklememiz için nasıl bir sebep vara getirdi bende bir anda boşluğuma geldi atlı mı kovalıyor arkamızdan aceleye gelmez dedim evlenmek eş olmak biriyle önemli araba ev değil ki bu değiştirip çöpe atasın dedim buna çok bozuldu hayal kırıklığına uğramış ondan emin değilmişim. Buna bozulmuş ve düşünmek için zaman istedi benden. Bir daha evlilik konusunu açıp kendini küçük düşürmeyecekmiş. Söylediklerim biraz ağır mı oldu anlamadım. Gönlünü alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
Birbirimizi biraz daha tanıyalım diyebilirsiniz. 1 yıldır tanışıyo olsanız da 3 aydır sevgilisiniz ve sevgililik arkadaşlık gibi olmuyor. Emin olmamak değil tanıöa süreciMerhaba arkadaşlar. Bir süre önce sevgilimden ayrılmıştım bende önüme bakmak istedim ve biriyle görüşmeye başladım. Niyeti ciddi bende açıkçası toksik bir ilişkiden çıktığım için kendimi çok çok iyi hissediyorum onunla. Şöyle ki konu evlilikten açıldı beklememiz için nasıl bir sebep vara getirdi bende bir anda boşluğuma geldi atlı mı kovalıyor arkamızdan aceleye gelmez dedim evlenmek eş olmak biriyle önemli araba ev değil ki bu değiştirip çöpe atasın dedim buna çok bozuldu hayal kırıklığına uğramış ondan emin değilmişim. Buna bozulmuş ve düşünmek için zaman istedi benden. Bir daha evlilik konusunu açıp kendini küçük düşürmeyecekmiş. Söylediklerim biraz ağır mı oldu anlamadım. Gönlünü alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
Ay Allah'ımm noluyor bu erkeklere ya bi tripler bi küsmeler... Yemin ederim ben okurken soğuyorum siz nasıl katlanıyorsunuz? Yani söylediklerinizi öyle saçma yere çekmiş ki insana kendini sorgulatırlar. Böyle nazlı bir erkekle evlenmek istediğinize emin misiniz? Hayır gayet normal bi şey söylemişsiniz dokunsanız ağlayacakmış herhalde.Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce sevgilimden ayrılmıştım bende önüme bakmak istedim ve biriyle görüşmeye başladım. Niyeti ciddi bende açıkçası toksik bir ilişkiden çıktığım için kendimi çok çok iyi hissediyorum onunla. Şöyle ki konu evlilikten açıldı beklememiz için nasıl bir sebep vara getirdi bende bir anda boşluğuma geldi atlı mı kovalıyor arkamızdan aceleye gelmez dedim evlenmek eş olmak biriyle önemli araba ev değil ki bu değiştirip çöpe atasın dedim buna çok bozuldu hayal kırıklığına uğramış ondan emin değilmişim. Buna bozulmuş ve düşünmek için zaman istedi benden. Bir daha evlilik konusunu açıp kendini küçük düşürmeyecekmiş. Söylediklerim biraz ağır mı oldu anlamadım. Gönlünü alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?