Evlilik meselesi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce sevgilimden ayrılmıştım bende önüme bakmak istedim ve biriyle görüşmeye başladım. Niyeti ciddi bende açıkçası toksik bir ilişkiden çıktığım için kendimi çok çok iyi hissediyorum onunla. Şöyle ki konu evlilikten açıldı beklememiz için nasıl bir sebep vara getirdi bende bir anda boşluğuma geldi atlı mı kovalıyor arkamızdan aceleye gelmez dedim evlenmek eş olmak biriyle önemli araba ev değil ki bu değiştirip çöpe atasın dedim buna çok bozuldu hayal kırıklığına uğramış ondan emin değilmişim. Buna bozulmuş ve düşünmek için zaman istedi benden. Bir daha evlilik konusunu açıp kendini küçük düşürmeyecekmiş. Söylediklerim biraz ağır mı oldu anlamadım. Gönlünü alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Yaşlar kaç meslek durumu askerlik vs biraz daha açabilir misiniz?

yaşınız işiniz yerindeyse tanıdığına eminsen. gerci evliyken bile eşini tanımak zorrr da. nişanlilik dönemi de beklemek.

her şeyimiz aslında yolunda yaşlar iş güç tamam sadece söylediğimde kötü ne vae onu anlamadım kötü hissettim kendimi
Yani direk öyle söylenilince hevesi kırılmış olabilir biraz daha tanıyalım birbirimizi vs diyebilirsiniz. Emin olmadığınız şeyler mi var? Ne kadardır tanışıyorsunuz?

Yani direk öyle söylenilince hevesi kırılmış olabilir biraz daha tanıyalım birbirimizi vs diyebilirsiniz. Emin olmadığınız şeyler mi var? Ne kadardır tanışıyorsunuz?
Aslında hem yeni olduğu için bir senedir ama üç aydır ilişki gibi oldu öncesinde erkek arkadaşım vardı ondan ayrılınca bana açıldı kendisi ne bileyim evlilik ciddi bir mesele aslında karşımdaki çok iyi birisi bilmiyorum

hmm ..beni yanlış anlama ben de isterim tabi evlenmeyi de ... açmasın konuyu zamani gelince teklif eder herhalde bırakma peşini :)

Biriyle tanışır tanismaz ne vadediyorlar da niyeti ciddi diyorsunuz.

neyin zamanını istemiş yahu bence gayet normal bir cümle kurmuşsunuz, evet doğru evlilik aceleye gelmez iyice birbirinizi tanımalısınız. Kötü bir ilişkiden çıkmak sizi evlilik fikrine karşı soğutmuş olabilir bunu da henüz onunla paylaşmak zorunda değilsiniz.

Atlı mı kovalıyor arkamızdan demek yerine, şu an için böyle bir niyetim yok deseniz daha yapıcı olurmuş sanki.
Bazı şeyleri söyleme şekli önemli.
Üslûp her şeydir:)

Birbirimizi biraz daha tanıyalım diyebilirsiniz. 1 yıldır tanışıyo olsanız da 3 aydır sevgilisiniz ve sevgililik arkadaşlık gibi olmuyor. Emin olmamak değil tanıöa süreci

Ay Allah'ımm noluyor bu erkeklere ya bi tripler bi küsmeler... Yemin ederim ben okurken soğuyorum siz nasıl katlanıyorsunuz? Yani söylediklerinizi öyle saçma yere çekmiş ki insana kendini sorgulatırlar. Böyle nazlı bir erkekle evlenmek istediğinize emin misiniz? Hayır gayet normal bi şey söylemişsiniz dokunsanız ağlayacakmış herhalde.

3 aylık ilişkide evlilik konusunu açan biri bana korkutucu gelirdi. Kadın için de bu şekilde düşünüyorum. 1 senedir tanısanız bile ilişkide insanlar çok farklı olabiliyor bence haklısınız. Bu kadar tripli ve nazlı biriyle nasıl olur bilemedim. Bence kırıcı da konuşmamışsınız aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…