- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi yasmin2500
Yok sonu boşanma olmaz daha 1 hafta önce eşimle aynı konudan tartıştık.Sizin eşiniz yine iyi tebrik ediyorum en azından haklısın diyebiliyor benimkinde o da yok.Asla benim haklı olduğumu düşünmüyor.Başta evden eşyasını aldı gitti sonra geri geldi boşanacağım dedim kabul eder gibi konuştu..Şimdi hiç bu olay olmamış gibi benimle yakınlık kurmaya çalışıyor.Sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi.Yani başta tepki gösterse de sonra bir şekilde kabul etmek zorunda kalıyorlar…He kabul etmeseler boşanmayı evet göze alın siz değil o düşünsün ben öyle yapıcam.Ama emin olun asla boşanmak istemeyecek şimdi sinirle öyle yapıyor.Keşke öyle olsa.Dün herşeyi söyledim konuştum son kez ama eşim öyle bir tartışma yarattı ki kapıları bacaları kırdı ağladı inanabiliyor musunuz,neymiş efendim burada iki kadın bir kardesine bakamiyor muşüz gidip eşyalı ev tutup kardeşi orda yaşasınmış hepsi laf tabi.Mecbur değilsin hak veriyorum sana dedi ama kardeşime buraya gelme oraya git nasıl derim dedi.Bende kızdım yengen başı ağırsa eşine diğer tarafa bırak diyor kardeşine buraya bırakıyor dedim sende bir gün olsun hasta olsam git odada uzan yeterki kardeşimin huzuru bozulmasın diye tepki gösterdim ama suçlu ben oldum.Yani anladığim kendimi de parçalasam sonuç alamadığım gibi süçlu oluyorum.dünden beri bana düşman gibi konuşmuyor yüzüme bakmıyor.Bu gidişle sonuç boşanmak olacak ..