• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik mi Bakıcılık mı?

Duygucugum senin için demiyorum ama burda ne konular gördük böyle bir bilsen. Bosanacagim, bu sefer bitti, bak vallahi de billahi de kesin bosaniyorum, bana dayak atti, aldatti dediler sonra tasi taragi toplayip gittiler. Daha gecen gun biri kocam bana tekme atti dedi. Bavulumu topladim sabah gidecegim, gece ailemi korkutmak istemiyorum dedi. Gidis o gidis siteye giriyor konusuna yazmiyor. o yuzden ben gerekli zamanda gerekli tepkiyi vermeyenlere hic inanmiyorum artik. sen belki dogru zamani bekliyorsun ama biz de bazi seyleri gore gore he he demeye basladik artik :)
Eşiyle mutlu olmadığı için konu açan , bize de "boşanmak için somut nedenim yok..keşke aldatsa da dosta düşmana karşı elimde boşanma nedenim olsa " diyen .. bu lafından çok da değil 2 ay sonra eşi ile sevgilisinin yazışmalarını bulup birinci gün "süründüreceğim", ikinci gün "çocuğum da babasına pek düşkün" ,üçüncü gün "konumu nasıl silebilirim " şeklinde mesaj yazan mice üyeler gördük

Duygucugum senin için demiyorum ama burda ne konular gördük böyle bir bilsen. Bosanacagim, bu sefer bitti, bak vallahi de billahi de kesin bosaniyorum, bana dayak atti, aldatti dediler sonra tasi taragi toplayip gittiler. Daha gecen gun biri kocam bana tekme atti dedi. Bavulumu topladim sabah gidecegim, gece ailemi korkutmak istemiyorum dedi. Gidis o gidis siteye giriyor konusuna yazmiyor. o yuzden ben gerekli zamanda gerekli tepkiyi vermeyenlere hic inanmiyorum artik. sen belki dogru zamani bekliyorsun ama biz de bazi seyleri gore gore he he demeye basladik artik :)
Evet Ya ben o konuyu okudum şok oldum.🙄Bişey diyemiyorum ama çok üzücü aslında insanların gitmesi gereken yerde kalmaya devam etmesi.Belki ekonomik gücü yok Ya da kendine güveni bilmiyorum.Ama çok üzücü.

Benimle ilgili boşanma evrakları flan hazırlanmalı bence de ama biraz elimi kolumu bağlayan şeyler var.Ama şu da bir gerçek ki eş kişisinin her zaman bu konuda karşısında durmaya devam edeceğim.Keyfine göre asla hareket edemeyecek ve boşanana kadar cehaletle şavaşacağım.Boşanmazsam ister anlasınlar ister anlamasınlar bütün sülalesine yaşam şekillerinin saçma sapan olduğunu anlatacağım bu eş kişisinin kulağına gidince o boşar zaten beni 😂😂
Bir şey örf adet gelenek görenek diye yapılmaz akla mantığa uymayan hiçbirşey yapılmaz.Böyle gelenek de olmaz bunu boşanana kadar söyleyeceğim.

Eşiyle mutlu olmadığı için konu açan , bize de "boşanmak için somut nedenim yok..keşke aldatsa da dosta düşmana karşı elimde boşanma nedenim olsa " diyen .. bu lafından çok da değil 2 ay sonra eşi ile sevgilisinin yazışmalarını bulup birinci gün "süründüreceğim", ikinci gün "çocuğum da babasına pek düşkün" ,üçüncü gün "konumu nasıl silebilirim " şeklinde mesaj yazan mice üyeler gördük

Aynen oyle onlardan biri ve her seyi dibine kadar yasayan biri simdi hamile kalmak icin ugrasiyor. Hamilelik topiklerinde. Ben artik sasirmiyorum.

Ahahaha valla ben kendimden eminim😂
İstediği muhabbete girsin sürekli bişey deniyor ama asla başarılı olamıyor hayır sen ne dersen de kardeşim her haftasonu buraya gelecek diye bişey çıkıyor mu ağzından çıkmıyor çıkamaz hele bi çıksın.Çıktığı gibi lafı geri tıkarım ağzına.İşler her şekilde benim istediğim gibi olacak.Başka yolu yok.Yani ya boşanacağım ya da kardeş benim istediğim zamanlarda gelip gidecek 3.bir seçenek yok.🤷‍♀️
Yaaaa siz kendi konunuzdan devam etseniz keşke, ben bu konuyu takip etmek istiyorum, yoruldum burda sizi okumaktan

Valla boşansam yüklü bir tazminatta alırsın 2 tane de çocuk var nafaka da alırsın.Baya alırsın da alırsın yani çünkü eşim hukuk önünde de suçlu.Hatalı olan o.Yani dinen de hukuken de her şekilde eşim suçlu zaten.
Seni çoook iyi anlıyorum çünkü eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar.
Dün yüzsüz gibi yine getirdi kardeşini.Bende ne ikisiyle konuştum tavır yaptım oturdum yemeğimi yedim benim odada işim var sofrayı kaldirirsınız çekildim odama çıkmadım.Kısaca eşim takmıyor beni onun için yokum gibi birşey.Madem öyle boşanmayı gerçekten kafama koydum adam bildiğin kabul ettirmeye çalışıyor.Ben bugün kabul etsem yarın başıma geleceğini de biliyorum.Kardesleri bitti ama büyük kaynımın çocukları var tutup onları bile başıma bela ederler kaldı ki anne babası.O yüzden boşanmak en mantıklısı.Onun parasını pulunu da istemem yeter ki çocuklarımla huzurum olsun.

Ben de diyorum kime sorarsan sor ben haklıyım diye asla kabul etmiyor yine sizin eşiniz kabul etmiş haklı olduğunuzu valla o anlamda takdir ettim.Benimki daha fena geri kafalı.Kardeşiyle benim aynı evde kalmamı doğru bulmayan kim varsa onlarla muhattap bile olmayacakmış benimkisi böyle iğrenç bir düşünce olamazmış.Asıl kendi düşünceleri iğrenç ama şimdi susuyor sebebini bilmiyorum
Benim ki haklı buluyor bir taraftan da kardeşini değil beni kovuyor.Bu nasıl bir mantık peki.Haklı buluyor ama halen daha kardeşini getirmeye devam ediyor,ben böyle bir hak istemiyorum.Eşimin sizinkinde aşağı kalır yanı yok bunlarda ailece geri kafalılar.Ben eşimi görgülü anlayışlı sanardım ama görüyorum ki eski kafadan gidiyor bu da hayal kirikliğına uğrattı.

Benim ki haklı buluyor bir taraftan da kardeşini değil beni kovuyor.Bu nasıl bir mantık peki.Haklı buluyor ama halen daha kardeşini getirmeye devam ediyor,ben böyle bir hak istemiyorum.Eşimin sizinkinde aşağı kalır yanı yok bunlarda ailece geri kafalılar.Ben eşimi görgülü anlayışlı sanardım ama görüyorum ki eski kafadan gidiyor bu da hayal kirikliğına uğrattı.
Gidemeyeceğinizi bildiği için kovuyor. Gitseniz de birkaç aya geri döneceğinizi bildiği için kovuyor. Gideceğinizi düşünse kovmaz.

Taviz tavizi getirmiş gerçekten. Küçük çocukların da var yazık ya. Bak benim ilk okul 1. sınıfta derslerim iyiymiş, 2. sınıfta kötüleyince öğretmenim annemi çağırmış, evde bir sorun mu var neden diye. Annen bilememiş, sonradan düşününce evde sürekli misafir var yemekten, bulaşıktan, çamaşırdan sizinle ilgilenemiyordum diyor. Sen çocuklarınla ilgilenebiliyor musun? Onu geçtim bu sinir stresi çocuklarına yansıtmadığını düşünemiyorum. Kendin için değil çocukların için resti çek. Eşin seni düşünmüyor sen onu hiç düşünme.
Eşim umrumda değil artık.Dün işten geldiler rahatsızdı biraz kaynımda gülerek kocan hasta bakmıyıcan mı diye alay ediyor bide.Bende tersledim kalk sen bak hal hatrını sor dedim arkamı dönüp odadan çıktım.Ben hastalanınca umurlarında olmuyor buz gibi odaya gönderiyor git orda uzan diyor yeterki kardesı rahatsız olmasın.Bır tas çorba bile önüme gelmiyor ben neden kul köle olayım.Evet sinirimi stresimi kimse de atamayınca çocuklara çogu zaman bağırırken kendimi buluyorum.farkına varınca da ağlama tutuyor beni.Stresim şu yine akşam gelecek yemekleridır çaylarıdır bitmeyecek,kocama söylesem anlamıyor beni diye diye kendimi yiyip bitiriyorum böyle bir ortamda çocuk ne kadar sağlıklı olur ki?

Pis adam nefret ediyorum böyle erkeklerden ,beğenmiyorsan çık git ifadesi de onun ne kadar basit bir adam olduğunu gösteriyor. Çocuk varsa ve baska bir sorun yoksa direkt boşan diyemem ama kesinlikle git evden ,ve gerçekten de geri adım atma.Bu lafi söyleyen erkekler genelde kadının gidemeyeceğinden emin olan erkekler .Umarim gidebilecek durumdasındır ve umarım geri adım atmak zorunda kalmazsın, o adamın ve ailesinin burnunun bir sürtmesi gerekiyor.
çok şükür bugün gitsem arkamda duracak bir ailemde var.Bu yüzden hiç tereddüt etmem.İki çocuğum zaten böyle bir ortamda ne kadar sağlıklı olur ki her zaman tartışma huzursuzluk görüp anne babayı böyle hatırlayacaklarına boşanır yeni hayat kurarım eminim daha sağlıklı olur.

Sırf meraktan , hangi yörede var bu saçma kural, valla konu sahibi kvyi ara artık çocuk yapma evim yol geçen hanına döndü diyin... eşinizde kabahat ,bnm eşim asla istemez...arkadaslari gelir bahçe kamelya hariç eve davet bile etmez... kendi hizmet eder..

bende kaynımın kızına baktım itten köpekten pişmanım ,

yalan dolan arkamdan yapmadıgı terbiyesizlik kalmadı ,

şimdide küsler cehennemin dibine kadar küssünler , seni enayi bulmuşlar tepene biniyorlar ,

onları evine aldıgın için kimse sana teşekkür etmeyecek aksine bakmasaydın diyecekler çünkü bana dediler

Yasmin ne yaptı acaba ya ?
Eşi nasıl davranıyor? Normal yaşama ayak uydurabileceğini düşünüyor mu acaba onun eşi 😔Anormal yaşam tarzını bitirmek için adım atacak mı atarsa valla helal olsun diyeceğim.
Aynı tas aynı hamam.Hıçbirsey yaşanmamış gibi tutup kardeşini getirmeye devam ediyor,üstüne konuşmuyor bide beyefendi.Kararımı verdim bundan sonra ağzıma geleni söylicem onlara dün zaten hiçbirşey yapmadım yemeğimi yedim sofrayı bile kaldırmadan odama çekildim.Boşanmak en doğrusu geliyor bana çünkü eşimin geri adım attiği yok mecbur kılıyor

çok şükür bugün gitsem arkamda duracak bir ailemde var.Bu yüzden hiç tereddüt etmem.İki çocuğum zaten böyle bir ortamda ne kadar sağlıklı olur ki her zaman tartışma huzursuzluk görüp anne babayı böyle hatırlayacaklarına boşanır yeni hayat kurarım eminim daha sağlıklı olur.
O zaman beklemeyin çekin gidin ,kardesi de kendi de ayrı terbiyesiz.O çocuğa da giderken söyleyin ben yıllarca abine baktim simdi de sen geldin ben kendi evimde rahatca oturamıyorum, gidiyorum ,siz de oturun kendi başınıza de.Emin ol ,eltin rahat ettirmedigi icin senin başına kaldi bu adam.Inanin boşanin direkt demiyorum ,çünkü iki çocuğunuz var ama gerçek bir restin zamanı gelmiş.Ha bu resti umursamaz ise o zaman da bu adam için kölelik yapmaya gerek yok.Yillarca annem ,babamın ailesi için kendini paćavraya çevirdi, bugün babam bile unuttu ,annem hasta ,bizim çocukluklugumuz travma dolu.Bazen diyorum keske annem çekip gitseydi ,boşansaydi daha iyiydi.Ya da en azindan sağlam bir dis gösterseydi o zaman babam yola gelirdi.Cok üzülüyorum bu şekilde iyi niyetli insanların üstüne binilmesine.Fazla uzatmadan hamlenizi yapın. Esinizin hastalığı falanda blöf bence ,sizi yumuşatmak icin.Bu arada halen onlara yemek ve cay yapmayın lütfen.Cocuklari onlar gelmeden doyurun ,yemegi sadece size göre yapın. Sonra basim ağrıyor diyin yatın

bende kaynımın kızına baktım itten köpekten pişmanım ,

yalan dolan arkamdan yapmadıgı terbiyesizlik kalmadı ,

şimdide küsler cehennemin dibine kadar küssünler , seni enayi bulmuşlar tepene biniyorlar ,

onları evine aldıgın için kimse sana teşekkür etmeyecek aksine bakmasaydın diyecekler çünkü bana dediler
Aynen öyle.İki sene önce kv kp buraya geldiler kaynımin kizini da getirdiler ya kız seytandı resmen ortalığı nasıl karıştırdı ,laf taşıyordu nankördü dedikoducuydu o zaman bizzat kızla tartıştım kovdum.Eşime o zamanda söyledim kardeşlerin yetmiyor yiğenlerinede ben bakayım dedim.kız gelip geleceğine bin pişman oldu ayağını kestim

Eşim umrumda değil artık.Dün işten geldiler rahatsızdı biraz kaynımda gülerek kocan hasta bakmıyıcan mı diye alay ediyor bide.Bende tersledim kalk sen bak hal hatrını sor dedim arkamı dönüp odadan çıktım.Ben hastalanınca umurlarında olmuyor buz gibi odaya gönderiyor git orda uzan diyor yeterki kardesı rahatsız olmasın.Bır tas çorba bile önüme gelmiyor ben neden kul köle olayım.Evet sinirimi stresimi kimse de atamayınca çocuklara çogu zaman bağırırken kendimi buluyorum.farkına varınca da ağlama tutuyor beni.Stresim şu yine akşam gelecek yemekleridır çaylarıdır bitmeyecek,kocama söylesem anlamıyor beni diye diye kendimi yiyip bitiriyorum böyle bir ortamda çocuk ne kadar sağlıklı olur ki?
Önlerine iki kap yemek geliyorsa şükretsinler , fazlasını kalksın kendileri yapsınlar. Ama ne yapın biliyor musunuz? Herşey çok normalmiş gibi davranın, bi dövün bi sevin feleği şaşsin.

O zaman beklemeyin çekin gidin ,kardesi de kendi de ayrı terbiyesiz.O çocuğa da giderken söyleyin ben yıllarca abine baktim simdi de sen geldin ben kendi evimde rahatca oturamıyorum, gidiyorum ,siz de oturun kendi başınıza de.Emin ol ,eltin rahat ettirmedigi icin senin başına kaldi bu adam.Inanin boşanin direkt demiyorum ,çünkü iki çocuğunuz var ama gerçek bir restin zamanı gelmiş.Ha bu resti umursamaz ise o zaman da bu adam için kölelik yapmaya gerek yok.Yillarca annem ,babamın ailesi için kendini paćavraya çevirdi, bugün babam bile unuttu ,annem hasta ,bizim çocukluklugumuz travma dolu.Bazen diyorum keske annem çekip gitseydi ,boşansaydi daha iyiydi.Ya da en azindan sağlam bir dis gösterseydi o zaman babam yola gelirdi.Cok üzülüyorum bu şekilde iyi niyetli insanların üstüne binilmesine.Fazla uzatmadan hamlenizi yapın. Esinizin hastalığı falanda blöf bence ,sizi yumuşatmak icin.Bu arada halen onlara yemek ve cay yapmayın lütfen.Cocuklari onlar gelmeden doyurun ,yemegi sadece size göre yapın. Sonra basim ağrıyor diyin yatın
aklıma koydum gidicem ama giderken gercektende ikisine güzel bir saydırıp gidicem.Jani derler ya annenin kaderini kız çocuğu yaşarmıs benimki de o hesap.Tek farkım annem kaynına bakmıyordu ama yıllarca ve halen daha babamın ailesi yüzünden hep tartıştılar babam da çünkü eşim gibi anlayışsizdi.Böyle bir ortamda çocuk ne kadar sağlıkli olabilir.Eşim duygu somürüsü yapıyor ilgilenir,konuşur böyle böyle ortam yumuşar unutulur gider diyor ama öyle olmuyor işte artık kapandı o devir.

Back
X