O zaman beklemeyin çekin gidin ,kardesi de kendi de ayrı terbiyesiz.O çocuğa da giderken söyleyin ben yıllarca abine baktim simdi de sen geldin ben kendi evimde rahatca oturamıyorum, gidiyorum ,siz de oturun kendi başınıza de.Emin ol ,eltin rahat ettirmedigi icin senin başına kaldi bu adam.Inanin boşanin direkt demiyorum ,çünkü iki çocuğunuz var ama gerçek bir restin zamanı gelmiş.Ha bu resti umursamaz ise o zaman da bu adam için kölelik yapmaya gerek yok.Yillarca annem ,babamın ailesi için kendini paćavraya çevirdi, bugün babam bile unuttu ,annem hasta ,bizim çocukluklugumuz travma dolu.Bazen diyorum keske annem çekip gitseydi ,boşansaydi daha iyiydi.Ya da en azindan sağlam bir dis gösterseydi o zaman babam yola gelirdi.Cok üzülüyorum bu şekilde iyi niyetli insanların üstüne binilmesine.Fazla uzatmadan hamlenizi yapın. Esinizin hastalığı falanda blöf bence ,sizi yumuşatmak icin.Bu arada halen onlara yemek ve cay yapmayın lütfen.Cocuklari onlar gelmeden doyurun ,yemegi sadece size göre yapın. Sonra basim ağrıyor diyin yatın