Evlilik mi bekarlık mı

Doğru insan olursa kesinlikle evlilik.
Bekarlıkta çok güzel. Ama doğru insanla aynı evde aynı hayatın içinde olmakta çok güzel

Emin degilseniz evlenmeyin,
Esimle evlenirken o kadar huzurluydum ki ,hic modum dusmedi ,
Evlenmeden once canimin sikkin oldugu geceler beni teskin ettigini gorurdum ruyamda ....

Evlilik. Hoş ben daha yeniyim ama ilk zamanlar burnumdan gelmişti çok şükür atlattık, sonrası mükemmel.
İnsanın sevdiği sevildiği insanla bir olması çok güzel.

Evliyken daha mutluyum umarım yıllar sonra da bu fikrim değişmez 😁 boxerdan ot çıkması konusundan sonra azcık beynim yandı :KK53::KK48: hayat her an herşey olabilir

Ben sadece embriyo iken mutluydum sanırım. Muhtemelen öyleyimdir. Medeni hal ile değil çevrendeki insanlar ve yaşam şartları ile alakalı bu durum. Hiç öyle olumlu düşün, ufak şeylerle mutlu ol laflarına inanmıyorum. Maddiyat en önemli etken sağlıktan sonra. Sağlıklı isen, paran varsa, etrafında enerji emen insanlar yoksa mutlu olursun.

Ben aile konusunda şanssızdım. Eş konusunda da şanslı olduğumu söyleyemem. Tekli koltuğumda kıyametin kopmasını bekliyorum bu aralar ahshsh.

Mutsuzluk bir noktadan sonra karakter özelliği gibi oluyor zaten. Bünyeye işliyor. Kazara mutlu olsan alerjik reaksiyon gösteriyorsun. Ulan iki gram mutlu oldum kesin bir bokluk olacak diye kendi kendine mutsuz olmaya çalışıyorsun.

Mutluluk bir yana sorumluluk artıyor evlenince.
Ben yalnızlığı severim evlenince bir anda birsürü insan akraba girdi hayatıma sorumluluklarım arttı .

Ama şimdi sorsan Kocanı bırakırmısın diye Hayır 😄 seviyorum

Hayatının sonuna kadar bekar kalsa insan gene dert yanar evlense gene dert yanar
En iyisi doğru insanı bulmak için dua edip cabalamak .

29 yaşımda evlenmek istemezken evlendim. Çünkü etrafimda da bütün evliler bekarlığa özeniyordu.

Eşim olmasaydı yine evlenmezdim.

Bu platformda pek anlatma taraftari değilim aslında çünkü çok fazla mutsuz evlilik sahibi var burda. Ve ben iyi bir evlilik yaptım diyerek birilerini kırmak istemiyorum.

Bekarlık hayatım pek değişmedi benim
Ayni özgürlük aynı rahatlık.. sadece beni benden çok düşünen ve seven bir adamla birlikteyim.

Evlilik;iyi bir adamla ve zamanında yapılırsa çok güzel.

Eşim benim en yakın dostumdur. Biz iki birer kafadarız..

Ama seninle aynı kafada olmayan... senden beklenti içinde olan... seni sevmeyen bir adamla evlilik çok zorolur.

Insanın eşi bence hayatini kolaylaştırmalı.

Bekarken tektim. Her işimi ama her işimi tek başıma yapıyordum. Şimdi hiçbir işimi yapamıyorum. Çünkü eşim çoktan yapmış oluyor.

Ben de aynı onun gibi, onun hayatını kolaylaştıracak şeylerle ona destek oluyorum. Hem maddi hem manevi olarak arkasında olduğumu biliyor.

Burda en önem li noktalardan biri bekarlığa doymaktır. Evlilik ne kadar iyi olursa olsun , erken yapılmamalıdır.

Ben 29 yaşında evlendim. Okudum çalıştım gezdim. Hepsini tek başıma yaptım.

Bu nedenle içimde "keşke şunu da yapsaydım" demedim.

Istersem yine tek başıma gezerim. Ama tek gezmeye doydum.

Geçinmeye gönlü olan 2 insanin evliliği iyidir. Mutluluk vericidir.

Taraflardan birinin geçinmeye niyeti yoksa evlilik işkenceye dönüşüyor. O noktada da bekarlık evlilikten bin kere güzel oluyor.
Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Şanslıyım sanırım ikisi de fena değildi.
Bekarken ama daha konforlu bir hayatım vardı. O zaman serserilik ederdim resmen hey gidi evin yolunu bulamazdık arkadaşlarla😁
Eşimle de çocuktan önceki evlilik şahaneydi. Çocuktan sonra zor gelmeye başladı pek çok şey. Çocuk arayı da geren bir şey, sinirleri geren bir şey 🙃Çok başka sevgisi tabii Allah uzun ömür versin tontişime ama sorumluluğum da derdim de arttı.

Evliyim ve çok mutluyum.Bence bu işler öle uzun süre görüşeyim iyi tanıyım acele etmeyim filanla olmuyor.Bence tecrübe çok önemli yaş küçükken uzun yıllar da konuşsan anlaşılmıyor

Sizin konunuzu gordum ve cok uzuldum :( sizinle cok farkliyiz:(
Yok evlilik fobisi anlamında söylemiştim. O bende kesinlikle var . Her düğün tarihi yaklaştıkça bana bişeyler oluyor kabuslar görüyorum. 🤦🏻‍♀️

Back
X