- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
İdealindeki eşi ve aileyi bulabilen oldu mu?Eşimle görücü usulü evlendim tip olarak pek olmasada karakter davranış olarak %95 olarak doğru adamı buldum diyebilirim...İyidir sağolsun onu sorduk soruşturduk ama şuan keşke ailesinide biraz sorsaydık diyorum...Zaten sorsaydık bu iş eşimin bütün iyiliğine rağmen olmazdı...7/24 kavga etmiyorum onlarla aslında hiç kavga etmedim ama yaşadığım olumsuzlar bile onlardan inanılmaz derecede soğuttu beni yanlarından husursuz hissedip rahat edemiyorum.Konuşacağımız hiçbirşey kalmadı hal hatırdan başka ve ben sadece 1.5 aylık evliğim,nişanlılığım 3 ay sürdü sadece toplamda 5 ay bile olmadan bu derece huzursuzum.Eşimle mutluyum çok şükür o ailemi çok sever öyle ki gece çalışıyor olmasına beni hergün annemlere bırakıp almasına annemlerle o kadar vakit geçirmeme rağmen tatil olan hafta sonlarında bile eşim gidelim der ailemle beraber olmak ister.Eşimin benim için en doğru insan olduğunun farkındayım ama ailesi bana göre çok uzak o bambaşka biri sanki başka bir aileden gibi...Ne yapsam bilmiyorum birşeyler yapmak istiyorum ama samimi bulmuyorum onları bu sebepten kılımı kıpırdatmak içimden gelmiyor artık...Başlığımdaki soruma dönecek olursak,bence bekarlık evleneceğim insanla seneler sonra evlenmeyi seçerdim evet çünkü bekarken ailesi varlıklarıyla bile beni huzursuz etmiyordu.Peki siz ne düşünüyorsunuz sizin seçiminiz ne olurdu?