evlilik mi?bekarlık mı?

Bekarlık.
Yaşam tarzıyla çok alakalı olduğunu düşündüğüm bir soru bu. Bekarım, şartlarım iyi, mutluyum. Bir evliliğin bu şartları bozmasından korkarım ben.

Evlilik :KK76::KK76: bekarlıktanda çok şikayetçi değildim ama evlilik diyorum başlığa cevap verdim konu başka :KK51:

Cok mutlu bir evliligim olmasina ragmen bekarlik gunlerimi ozluyorum, ailemi, baba evini ozluyorum neden bilmiyorum. Ama evlendikten sonra daha dolu dolu yasiyorsun hayati bence. Cocuktan sonra ozellikle. Bir amacin oluyor cunku. Bekarken genelde gez eglen keyfine bak modundaydim. Dusunuyorum da universite bittikten sonra bekarligimin butun yillari birbirinin aynisi nerdeyse. Ama simdi ev-araba alma derdi, birinci cocuk, ikinci cocuk, onlarin egitimleri evlilikleri derken uzuun yillar bitmeyecek bi aksiyonun icinde gibi hissediyorum kendimi :KK55:

tabiki bekarlık:halay::halay::halay::halay:
eger kendı kendımıze üreyebilen canlılar olsaydık evliliğin yakınına uğramazdım:):dondurma:

Zamana ve şartlara göre değişir. Her yaşta farklı özlemler duyuyor insanlar sonuçta. Şuan gencim. Bekar olup serbestliğin rahatlığın tadını çıkarmak istiyorum. Belli bir yaşa gelince de o sorumluluğu almayı göze alabilirim. Karşılıklı sevgi, saygı sadakatin olduğu bir evlilik ve hayırlı evlatlar tablosunu kim istemez?:KK200: Bulabilirsem tabi, nasip olursa... :KK53:

Evlilik ama görücü usulü olmayan, güZel bir flört veya nilanlılık dönemi olan.
Daha 5 aydır tanışık olduğunuz kişilerden çok beklenti içinde gibisiniz bence

Ben de eşimin ailesini hiç sevmiyorum çok hakaret gormuslugum de vardır. Eşimin pasif kalmisilgi da çoktur. Bu konuları dışında aramız iyi.sadece aile ile düzgün muhattap olmayı öğrenmek lazım. Hakliyken haksız duruma düşmeyin sonra.bi de çok düşünmeye gerek yok tinlamican yani bi derdin varsa eşinle değil ailesiyle konuşcaksin

Evlılık mı bekarlık mı? Hımm..:KK14:

Yere zamana hıssettıklerıne gore degısır bunun cevabı..

Senın konun evlılık mı bekarlık mı meselesi degil ama.. Esının aılesıne saygı sınırlarını aşmamalısın. Ne derlerse desınler ne yaparlarsa yapsınlar onlar esının ( Hayatındakı dogru adamın) varolus sebebi. Sahsen esım benım aıleme saygısızlık yapsa ona ve onun aılesıne karsı benım hıc saygım kalmaz.. Esın cok ıyı ınsanmıs.

Demem o kı sen hanımefendılıgınden ödün verme. Kavga etme onlarla. Susmayı tercıh et bence muhattap oolmaaa.. :KK12:

Evlilik.. Doğru kişiyle ise tabii.
Ben de eşimin ailesini hiç sevmem.
Çok benzettim kendime yazdıklarınızı.

Eşimle severek isteyerek 1 senelik flört sonunda nişanlandım.
Ailesini tanımıyordum lakin az çok kendi aileme benziyor diye çok üstünde durmadım. (kültür, inanç, maddiyat filan)

Ailesi çok başka çıktı. Görgüsüz, ilgisiz, nefret edilesi tipler.
Eşim lisede çıkmış evden, neyseki dış dünya ile erken tanışınca ailesine dışarıdan gözle bakabilmiş. Araları pek yoktur. Zorunlu bir ilişkileri var, "mecburuz görüşmeye " der gibi...
İlk zamanlar kabullenmekte zorlandım bu aile yapısını. Ama gel zaman git zaman alıştım. Hâlâ zorlansam da iyiyim diyelim.

Eşimle aramda sorun yok. Yine olsa yine onunla evlenirdim, ondan daha iyi anlaşabileceğim bir insan yoktur sanırım.
Düşünmedim değil şunu :
-Ailesini bile bile yine evlenir miydim?
İşte burda bazen ikilemde kalıyorum..
Ama onu çok seviyorum, evlenirdim sanırım...
Evlenir miydim...
o_O
Seviyorum.... Evlenirdim...

**beklentileri sıfıra indirin. Eşinizle iyi geçiniyorsanız diğerlerini önemsemeyin. Kapınızı kapattığınızda herkes dışarda kalıyor ya, kafanızda da kapatın o kapıyı.. Yapın bunu..

Bekarlık karşıma iyi biri çıkmadı tabi evlilik güzeldir âmâ görücü usulü olunca pek olmuyor

Iyi de bu kadar yeni evlilikte her gün annende olursan evli olduğunu nasıl anlayacaksın ki

Önce evine alış kendi hayatınızı kurun sonra evli olursun

Uzaktaki ailesi seni neden huzursuz ediyor ki

Back
X