- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Ben de mükemmel demedim eşinize , tabiki yapması gereken şeyler. Sadece siz biraz mükemmel profil ciziyorsunuz gözünüzde gibi geldi o yüzden böyle bi yorum yaptim. dediğiniz gibiyse sorun yok.O ifade şakayla karışık yazılmıştı. Çok da ciddi değildi. Yazma şeklim belli ediyor aslında..
Eşimin mükemmel olmadığını çok iyi biliyorum. Ben de mükemmel değilim. Ufak tefek sıkıntılar oluyor adı üstünde ufak tefek , büyütmeden halloluyor.
Bir de bana yardımcı olması onu mükemmel eş yapmıyor ki? Yazdıklarım basit şeyler . Hayat şartları, eşit şartlarda çalışıyoruz sağolsun o da yükümü paylaşıyor.
Herhangi bir insanla ilişki kurmak hayatımın amacı değil. fakat sevmeyi sevilmeyi seviyorum ve bir ilişkim illaki olacak. Fakat medeni durum yani evlilik bekarlık bana göre iki farklı hayat tarzı. Evliysen bambaşka bir hayat yaşıyorsun bekarsan bambaşka bir hayat yaşıyorsun. benim boşanmadan sonra bu iki hayata bakış açım değişti. Ama değişmelimi değişmemeli mi merak ettim diğer insanlar ne düşünüyor merak ettim.
Cok guldum sana yaHayatımdan memnundum ta ki 30ların sonuna doğru biyolojik saat tık tık tık bebek vakti demeyi çoğaltana kadar...
Ve yalnız yaşıyordum ne olacak böyle demeye başladım.
Sevdiğim adamlardan da hayır gelmedi.
Iyi bir adamla evlendim gecen sene eylülde, bu ağustosta da anne oldum.
Canım isteyince yemek canım isteyince temizlik yapıyorum,ailesiyle istersem görüşürüm,adamcağız iyi bir insan,şu an cay demliyor:)
Önceden aldatılmış, farklı şehirlerdeydik güven problemi vardı yanına gelince düzeldi. Bir de önemli olan karşındakinden ne beklediğin onun senden ne beklediği.. Kim dua etti bilmiyorum ama çok iyi etmiş :) Ben de size ettiim ama bana edenler kadar etkisi olur mu bilemiyorum :) Çok teşekkür ederim inş. kalbinizdeki şeylerin karşılığını alırsınız. Mutluluklar..Cok enteresan gercekten evlendikten sonra değişmesi:) genelde evlenince kötü olurlar. Benimkide sizinkinin tamtersi mesela. nişanlıyken yada sevgiliyken cok kırıcı bir kavga hic etmemiştik. Ama evlenince öyle bişey olduki evlenir evlenmez boşandık resmen. Değişik.
Size hangi duayı ettilerse bende istiyorum
Buarada şaka bir yana mutluluğunuzun devamını dilerim. Maşallah:)
Hala bekarmısın merak ettim dediğin doğru bir nevi olgunlaşmak Laz'ım bunun ıcın yoksa ağır gekıyo nefret eıdyorsun insan isteyınce hazır olunca evlenmelibekarım bekarlık diyorum. her ne kadar "seversen... " diye başlayan cümleyen kurulsa da ben elin oğlunun nazını, pisliğini çekecek kadar olgunlaşmadım henüz
Neden bekar yaşadın kaç yaşında evlendinEşim den Allah razı olsun hiç aratmadı bekarlık günlerimi. 7 yıl yalnız yaşadım bekarlık bana daha zor gelmişti. Eşim her anlamda işimi kolaylaştırdi. Rabbim isteyen herkese hayırlı mutlu yuvalar,üzerine titreyen eşler nasip etsin.
Anlayamıyor insan kader kısmet diye bısey varSonra ölçmeden biçmeden evlenip burada ağlıyorlar sözünüz benim konumda ve beni kapsıyor olarak cevap veriyorum:) ; birincisi evlendiğim kişiyle 3 yıldır beraberdim işi gücü yerinde namuslu efendi birisiydi ve aşıktık,üzerime cok titrerdi kötü bir huyuda yoktu. evlilik üzerine beklentilerimizi cok konuşmuştuk. Evlenir evlenmez diyebilirim, sürekli anne evini aradı en ufak şeye sinir krizi gecirip yıktı döktü evi beni evden kovdu ailesi ona destek cıktı. neye ugradıgımı şaşırdım ve burada kendimi ağlarken buldum:))
Sizde bekarmışsınız buna benzer bişey yaşamayıp burada ağlamayacagınızın garantisini verebilir misiniz??
Evet hala bekarımHala bekarmısın merak ettim dediğin doğru bir nevi olgunlaşmak Laz'ım bunun ıcın yoksa ağır gekıyo nefret eıdyorsun insan isteyınce hazır olunca evlenmeli
Ne güzel valla kaç yasındasınEvet hala bekarım
Slm bende cok pişmanlık yaşıyorum31 yaşında 1 sene içinde evlendim. şimdi ufak bir bebeğim var ve çalışıyorum. yoruluyorum. ama daha huzurluyum.
Bekarlık günlerime dönmek istemiyorum. Hep bir belirsizlik, kaygı.. yalnızlık korkusu.. endişe.
siz de aynı endişeyi taşıyorsunuz ki, burdasınız. ama gençsiniz. Evlilik kutsaldır, kiminle ve nasıl yapıldığı durumu değiştirir. Evlenmiycem demek yerine, hayırlı biriyle tanışıp mutlu bir yuva kurmak hep beklentiniz olsun.
onun dışında gezip eğlenip, aklınızda kalanları yapabilirsiniz.
30Ne güzel valla kaç yasındasın
Tam evlenmek istedigim yaş çok şanslısın
Sen evli değil m iydin ya?Tam evlenmek istedigim yaş çok şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?