Evlilik mi? Bekarlık mı?

Bekarlık günlerimde gezip tozdum deli gibi. Aklımda gidip görmediğim bir yer kalmamıştı. Ailem de beni sıkmaz, arabama atlayıp giderdim.

Şimdi ise eşimle geziyoruz. Hayat çok daha anlamlı. Sevdiği insanı bulunca kişi, bekarlıktaki herşey gözüne eksik gelir. Sevdiğinle tamamlanır tüm güzellikler

1.5 yıllık evliyim sevgililik ve nişanlılık döneminde kavga ettik evlenince kesildi. Eşim sevdiğim insan sürekli dizimin dibinde olsun diyen birisi o yüzden aynı eve girince kavga gürültü bitti. Çok şükür kafa dengi birisi ben ailemi özledim 1 hafta memlekete gidebilir miyim deyince git ama çok da özletme yav kendini falan diyerek daha az kalmamı isterse böyle belirtir. Bir sorun olursa da konuşuyoruz eskiden olayın olduğu zaman bağırırdı ben de tam tersi olayın geçmesini ve sakin zamanımda konuşmayı seven biriyim buna da alıştı. Ben de sinirliysem kavga edeceksek lütfen sonra konuşalım kalbini çok kötü kırabilirim biraz sakinleşmek istiyorum diyorum. Arkadaşlarımdan kıskanan kısıtlayan biri değil çünkü elimden geldiği kadar hepsiyle tanıştırmaya çalıştım. O zaten arkadaşları ile değil de kuzenleri ile falan takılmayı seviyor. Yani çok ihtiyacımız olduğunda sınırlar çerçevesinde bekar olabiliyoruz :) Bazen ne kadar sinirlensem de iyi ki evlenmişim iyi ki kavga gürültü dönemini aman bununla mı uğraşacağım deyip terk etmemişim de savaşmışım diyorum. Anlayacağın ufak tefek kavgalar her zaman olur kendi canından kanından olanlarla bile tartışıyorsun kaldı ki elin oğlu :) Bazen bekarken şöyleydi böyleydi diyorsun ama her zamanın ayrı güzelliği var güzel değerlendirmek gerekiyor. Oyumu her ikisinden yana kullanıyorum :) :)

Yaşı geçmiş bekar ya da boşanmış tüm kadın arkadaşlarım tekşeyden dolayı pişman; çocuk...
Keşke bi çocuğum olsaydı diyorlar. Annelik tadılmalı bence

İlişkileriniz, sizin medeni halinize göre değil; medeni durumunuz, ilişkinizden beklentilerinize göre değişir.

Yani aseksuellikten bahsetmediginiz müddetçe bekar ya da evli diye ayrım yapmanızın bir anlamı yok -ki o durumda dahi evlenebilirsiniz-

Size verebileceğim tek tavsiye herhangi bir insanla ilişki kurmayı hayatınızın amacı haline getirmeyin. Aksi taktirde aradıgınızı buldugunuzda tüm hayatınızı ona endekslediginiz için yanlışlarını görmeniz de, gördügünüzde kendi iyiliginiz için dogru olanı yapmanız da zorlaşır.

Tabiki de evlilik . inşallah sizde doğru kişilerle karsilasirsiniz ben eşimin işten gelme saatlerini bekliyorm dört gözle 10 dk geç kalsa meraaklaniyorum . Bugüne kadar yaşadım gezdim tozdm eglendim , ama hep yarimdim . şimdi eşim ile bir bütün olduk . umarım sizde hayal ettiginiz hayatı yasarsiniz .

En güzeli aynı kafada olduğun kişiyle evlenmek.Seversin sevilirsin güven duygusunu yaşarsın.Huzurlu limanın olur.Allah verirse çocuğunuz olur çoğalırsında ,gezersinde herşeyi paylaşırsın.

Nasıl biriyle evli olduğuna bağlı olarak bu sorunun cevabı değişir. Ben 1 yıllık evliyim ve benim hayatım bekarlığımdan kat be kat daha güzel şu an. Ben evlilik diyorum.

O ifade şakayla karışık yazılmıştı. Çok da ciddi değildi. Yazma şeklim belli ediyor aslında..

Eşimin mükemmel olmadığını çok iyi biliyorum. Ben de mükemmel değilim. Ufak tefek sıkıntılar oluyor adı üstünde ufak tefek , büyütmeden halloluyor.
Bir de bana yardımcı olması onu mükemmel eş yapmıyor ki? Yazdıklarım basit şeyler . Hayat şartları, eşit şartlarda çalışıyoruz sağolsun o da yükümü paylaşıyor.

o bahsettiginiz gezip tozmayi esimle yapinca cok daha zevkli oluyor acikcasi.su an cocugumuz olmyuo.evliligmzdede ufak tefek sknti yasadik ama evliligimi bekarliga asla degismem.sevdiginle kurdugun yuva gibisi gercekten yok.kesinlikle cevabim evlilik.

Evlılık ıcerısınde bellı olculerde özgür olmaktan yanayım bunu sağlayabiliyorsan evlilik güzel ama tabi şu gerçekki bireysel hareket edemezsin çoğu zaman bekarken ne yaparsan yap hersey ıyı yada kotu senı ılgılendırır ...

Çocuk sahıbı olmak bence evlılıgın en guzel yanı onunda sorumlulugu cok ama her bayanın tatması gereken bır duygu annelık tabı ıstegı dogrultusunda ( cocuk ıstemez yada sevmez olmasada olur o zaman)

Ama bende kendı adıma bazen neden evlendım kı dıyorum cunku kımse 4 4 luk degıl ve zevkler renkler her zaman uyusmuyor...Özgür olmayıda sevdiğim için bazen manaton evlılık hayatı benı sıkıyor ama allahtan bekarken cok cılgınlıklar yaptım gezdım aşkı doyasıya yasadım vs vs ıcımde pek bırsey kalmadı yapamadım dıyecegım ....Tek hayalım dunyayı dolasmak o da = maddıyat a bakıyor yoksa esım o konuda para olsa bana seve seve eslık etcek bır adam....

Sızınkı bosanma psıkolojısı ama bence asla ASLA demeyın , seversenız yenıden evlenın cocuk yapın ama sorunlu bır evlılıgıde devam ettırmeyın ıpler koptu ıse.

30 yaşına kadar bekarlık 30 dan sonra evlilik ve annelik diyorum ben de :))

Doğru insanı bulursan kesinlikle evlilik
bekar hayatından daha güzel hiç olmazsa istediğin her yeri görebilir gezebilirsin yanında eşin dolayısıyla hazır arkadaşın var yanında, aileye hesap vermek yok, geç geldin, neredesin soruları yok, ben evliliğimden çok memnunum tabi her evlilikte olan sorunlar oluyor ama doğru insansa zamanla birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz, bundan sonra bebişle nasıl gezeriz bilmiyorum ama 4 senedir gezmediğimiz yer kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…