- 25 Ocak 2011
- 1.221
- 972
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
Üniversiteye hazırlanacaksın daha öylemi daha kazandığın bir bölüm yer filan yok??? Partnerinle konuştunmu bu arzunu? Bilmiyorum ben diğer arkadaşlardan farklı olarak evlendikten sonra sınav stresi evlilik stresi filan çok zor olacağını düşünüyorum özellikle eşin bu süreci desteklemezse
konuştum onunla. şehir dışı olursa yollamam diyo.öbür türlü destek veririm hertürlü diyoo çalışmana bile gerek kalmaz istersen otur evınde bebegını büyüt diyo ama kesinlikle okumucaksın calışmıcaksın diye konuşmuyo. bana bırakıyo yani .
ya birde şöyle birşey var ben kasıntılı sıkıntılı bi kızım . bazen kendime taahammül edemıyorum, zorum biraz, her erkek kaldıramaz çekemez benı yanibu cocuk ben her defasında reddetmeme rahmen geldi bana, sevdrdi yani kendini cokta iyi biri ailesiylede cok iyi anlaşıyorum.Durumumu bilmelerine ragmen asla olumsuzz negatif birşey hissetmedim onlardan. Yani şu okul olmasa hiç düşünmem evlenırım. Cunki cogu erkek dul bir kızı yataga atmak için peşinden koşar , kandırmaya calışır tatlı sözlerle. bende bu sözlere kanacak kadar aptal degilim. o yuzden cok cektirdim ben bu cocuga.genede bıkmadı geldi bana sonunda evet dedim gercekten sevmese gelmezdi ugraşmazdı ailemin yarısı evet diyo yarısı hayır. evet diyen kısım onu tanıyanlar, hayır diyen kısımda benı okutmak için dershaneye yollayan insanlar.
bencede şehir dışında olmaması gerek eğer evleneceksen, şehir dışı olacaksa okul bitince evlen derim, benim başıma gelen sorunları anlatim, eşim de bana aşıktı evlenirken şimdi daha çok aşık fakat kıskançlık sorunları oldu, benim onu ezeceğim korkusu oldu ben iyi bir ünide okuyorum çünkü hani ondan daha tahsilliyim diye havalara girdiğimi falan düşündü ama alakası yoktu, sonra çocuk problemi oldu çünkü uzun süre çocuk yapmayacağımı söyleyerek evlendim fakat çevresi habire çocuk diyerek eşimi üzdüler ama o hep beni tuttu okulu bitirince olur acelesi yok dedi insanlara, bu konuları da konuş derim canım, birde kendin açısından ben özgürlüğüme düşkün bir insanım diyorsan biraz daha bekle çünkü ünide herkes özgür yurt içini geçtim yurtdışına gitmeyi planlayan arkadaşlarım çok, yaz tatili dönüşü hocalar sorunca şurayı gezdim cart curt diyorlar ben ev kredisi ödüyorum mesela tatili erteledim diyemiyorum haliylehani ben onlara bakarken üzülmeyeceğim diyorsan evlen ama ben özgürlüğümün tadını çıkarmak istiyorum dersen bekle derim, çoğu şeyi iki kişilik düşünmek ve sorumluluklar almak gerekiyor biliyorsundur belki ilk evliliğin kısa da sürse tecrübedir senin için, ama genel olarak ben iyiki evlenmişim diyorum :)
Çoğu insan yıllardır evli olduğu kişiyi bile tanıyamıyor yani tamam çok iyi biri olabilir ama sonrası için kimsenin garantisi yok.Birde kendine dulum ben herkes başka düşünür diye bakma daha çok gençsin yeniden başlangıç yapabilirsin ki gördüğüm kadarıyla başlamışsın bile:))asla evlenme demiyorum enazından sınavı kazanıp okula girip bir yıl okuyana kadar bekleyebilirsin oda gerçekten seviyorsa destek olur bu sürede hem okul kazanmış hemde istediğin ortamı rahat yaşamış olursun.
Biraz acı gelecek ama ikisi bir arada olmaz ikisinden biirini seçmen lazım,üniversite hayatı çok gariptir oraya gidersin fikirlerin değişir,4 yıl dile kolay,çok çok az insan gördüm üniversiteye başlamadan önce ilişksinde devam edip okul bitince evlenen..
geneli böyle söyluyo üni farklıdır başkaları cıkar karşına vs vs . ama ben takıntılı kızım işte. herkes beni çekmez :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?