- 25 Ocak 2011
- 1.221
- 972
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
Ailenin bir bilgisi var mı erkek arkadaşın konusunda? Bence önce okumak ve emin ol üniversite hayatı çok şey katacak sana. Güzel bir mesleğinin olması her şeyden önemli bence. Ama eğer konuşaileceksen ailenim fikrini de al derim
şuan 23 yaşındayım.17 yaşımda evlilik yaptım 8 ay sürdü ,şiddetli gecimsizlikten dolayı boşandık.Eşim ve annesi yüzünden cok mutsuzdum, annesi ne derse oğluda onu yapıyodu, tabi evlenmeden önce benımki melekti ya, hep benımle ilgilenırdı, evlendık degişti cocuk,anneci oldu birden:18:. Bende evlilikten korktum bi daha evlenmem dedim.cok kişiyle görüştüm ama kimseyle ciddi olmadım zatn hiç biride evlilige aday biri degillerdi. Hem bu süre zarfındada yarım kalan tahsilimi yaptım,şuanda üni hazırlanıyorum. Hayatımda 2 senedir biri var , ilk başta evlilik düşünmüyodum ama tanıdıkca ona alıştım ve hayatıma giren en şahane insan diyebilirim. Tabi kiiii evlilik teklifi etti kabul ettım düşünün evlilikten korkan ben ona hayır demeyi asla dşünmedm .ama gel gelelim üni hayalimde var. nasıl yapıcam bilemıyorum ki ben :44:
ilk 1-2 sene çalışmam gerekliymiş malum ev borcu vs. Ya karar verdim acıktan okuyacamzaten bölümüme göre istanbul içinde devlet üniversitesi yokmuş. e bendede özele verecek mani yok o yüzden öyle yada böyle acıktan okumak kalıyo bana
ilk 1-2 sene çalışmam gerekliymiş malum ev borcu vs. Ya karar verdim acıktan okuyacamzaten bölümüme göre istanbul içinde devlet üniversitesi yokmuş. e bendede özele verecek mani yok o yüzden öyle yada böyle acıktan okumak kalıyo bana
Hangi bolumu istiyorsunuz peki istanbulda olmayan bolum aof de var mi peki,eger ki sinavda yuksek puan cekerseniz ozel okulda burslu olarak okursunuz.
evlilikle beraber üniversiteyide okuyabilirsen ikisi bir arada derim ben. çünkü belliki ikisindende geçemiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?