- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
Insanlr nasıl eşarp yuzubden ayrilacgnzi düşünüyor. Anlyablmis değilim.
Sorun su ki siz eşinizi yaninizda goremiyorsunuz. Ve gelecektende dogal olarak karamsarsiniz. Ama sürekli kavga ve eainizdeki bu bakis açısı vs. Isiniz çok zor. Bence artık karşı trafa yter dediginizi gostern ya düzgünce anlatn baktn olmuyor. Ailene aç bu durumu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşinden dolayı çıkan bir tartışma değil bu sorun neyse onu söyleseydi ozaman hakarete mi uğradı dayakmı yedi sebep eşarp değilde ne
Hayir hersyin birikimi.. esarp bi bahane oldu..
Ben bunlari geri annene verecegim diyorum
hayir olmaz verilmes diyip sacma sapan konustu.
Hersyin toplami cok yoruldum artik
ne kadar boş ve zor bir insansınız....
şu mesele ettiğiniz şeye de bir bakın.
zavallı kocanızın ne suçu var bunda...
yuvanın huzurunu bozmaya değer mi?
al başını ellerinin arasına ve dışarıdan bir göz gibi düşün şu yaptıklarını...
ev hanımısın büyük ihtimalle ki böyle şeyleri düşünüp dert etmeye bol bol zmanın var.
çalış arkadaşım, düş şu kocanın yakasından...
Ay ağzına sağlık arkadaşım, yazdıklarıma ek olarak bende arkadaşa katılıp Allah aşkına kendine bir iş bul ve çalış diyorum bir an önce. Bu adam dertten ölecek yoksa, sen de uğraşacak insan bulamayıp kendini yiyeceksin sonun olacak. Belki işte güçte biraz çalışır yorgun düşersinde kocanla uğraşacak vakit bulamazsın. Böylece o da bir nefes alır yaşadığını anlar. Bir ihtimal evliliğiniz de kurtulur.
Allah bu durumdaki kocalara da annelerine de sabır versin. Kaynanalar gelinlerini sevmek zorunda mı ben anlamıyorum. Hiç yapmasa nolcak bohçayı? Eşarp lekeli, ananın eline vercem diye işteki adam aranır mı? Hakkaten şaka gibi.
Eşarp için kvdinize kızacağınıza aaaa anne bunda leke var deseydiniz keşke. Erkekler zaten işte yeterince yoruluyor ne gerek var kafalarını iyice karıştırmaya.Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?