Evlilik-miş !!!

evliliğin ilk yıllarında bu tür anlaşamama sorunları görülür ama buna hep siz neden olmuşunuz küçük şeyleri büyütüp hayatı kendinize ve eşinize çekilmez kılmışınız bunun sebebi bence orda yanlız olmanız ve kafanızı dağatacak bişeylerin olmaması iş bulamıyorsanız kendinizi geliştirin kurslara gidin el beceri kursları yemek pişirme kursları falan orda çevre edinirsiniz arkadaşlarınız olur kendinizi iyi hissedersiniz tüm gün kurup kurup eşinizle yan yana gelincede sudan sebeplerle kavgalar etmeniz hayattan soğutur insanı takılmayın kimin ne yaptığına kv diğer gelinlerine daha çok şey yaptıysa yapsın geçmiş gitmiş sizde aranızdaki mesafeyi ona göre kurarsınız arayıp kavga etmek bana bunu yapmışın ona bunu yaptın hesaplarına girip kendinizi küçültmenin anlamı yok eşiniz konularınızı okuduğum kadarıyla çok anlayışlı bişi sizde ona karşı biraz anlayış gösterin her özel gününüzü hatırlayamaz ilk öpücük ilk buluşma nişan söz vs tüm bu özel günlerin kutlaması olmaz kimse yapmıyor böyle beklentilere girmeyin evlilik yıl dönümü doğum gününü kutlasın yeter unutabilirde insanız sizde unutabilirsiniz unuttuğunda surat asar kırıldığınızı söylersiniz uzatmazsınız gurbette yanlız olmanız sizi olumsuz etkiliyor kendinize hobiler meşgaleler bulun

Eşarp kadar küçük meselelerden dolayı kıyametleri koparan bir eşin arkasında kimse durmaz... Eşarbın o şekilde hediye edilmesi hoş değil elbette. Ama bunun bilinçli bir davranış olup olmadığı bile bilinmiyor. Ne demek geri götürmek... Yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışan bir insanın ne farkı kalır ötekinden?

Son düzenleme:
daha dur cnm 8 aylık evlsin bende senin gibi 8 aylık evliyim herşeyin rayına oturması 1 yılı bulurmuş bekleyelim. bazen öyle tartışmalar yaşaıyoruz ki hemen boşanmak geçiyor aklımızdan. benden sana tavsiye sabret ve hamile kalma.

Hayir hersyin birikimi.. esarp bi bahane oldu..
Ben bunlari geri annene verecegim diyorum
hayir olmaz verilmes diyip sacma sapan konustu.
Hersyin toplami cok yoruldum artik

ne diyecekti başka,sizin bunu bahane ettiğinizi anlamış eşiniz karşı çıkıyor ortalığı ayağa kaldırmanıza,siz eşinizin ailesiyle iletişimi tamamen koparmak peşindesiniz, bütün gün bunları mı kuruyorsunuz kafanızda ,olan evliliğinize oluyor. eşinizi böyle ufak şeyleri büyüterek soğutmayı başarmışsınız tebrikler

Diyorsun ki eşarp bahane herşey üstüste geldi sen evliliğini kurtarmak yerine bu kadar gereksiz bir konu yüzünden ortalığı ayağa kaldırrsan daha herşey çok üst üste gelir bence

Şöyle bir konularınıza bakayım dedim de aman Allah'ım ya! Allah aşkına arkadaşım eşini rahat bırak, adama nefes aldır, huzur ver. Zaten hepsini okuyamadım ama başlıklara bakarken boğuldum. Kocam kocam kocam..... Hep dert, hep sıkıntı kıskançlık, memnuniyetsizlik, sevmiyorumlar, seviyorumlar, terk ettiler, yoruldumlar havalarda uçuşuyo...

Bence adama biraz nefes aldır. Bi kendi haline bırak uğraşma, sorun yaratma. Huzurlu bi evlilik istiyosan herşey sende bitiyo sizin ilişkinizde bu kadar net. Adamın suçu olan olmayan herşeyi ona yüklemekten vazgeç..

ne kadar boş ve zor bir insansınız....
şu mesele ettiğiniz şeye de bir bakın.
zavallı kocanızın ne suçu var bunda...
yuvanın huzurunu bozmaya değer mi?
al başını ellerinin arasına ve dışarıdan bir göz gibi düşün şu yaptıklarını...

ev hanımısın büyük ihtimalle ki böyle şeyleri düşünüp dert etmeye bol bol zmanın var.
çalış arkadaşım, düş şu kocanın yakasından...

Son düzenleme:
sonucta eşiniz tarafından size de yapılmış herşey.. ne güzel onu bunu yaptım diye hiç bi zaman yüzünüze gelemez.
Cok gereksiz şeylerden dolayı eşinizi kendnizden sogutuosunuz.. bence uzatmayın kapıyı açmamazlık etmeyin.
Kime anlatsanız siz suclu duruma düşersiniz, haklıyken haksız duruma düşersiniz

Bohcadaki esyalar dura dura leke yapabiliyor. Genelde hep lekeli seyler cikiyor o bohcalardan.

Kv nin ayrimciligi yuzunden bunalmis olabilirsiniz. Ama esinizin ne sucu var? Hicbir erkek kolay kolay esine annem hatali demez. Cooook buyuk bir sey olursa diyorlar heralde. Ama ben daha esimin agzindan annesiyle ilgili bir sey duymadim kotu. Ben annemle tartisirim kuserim 3 gun esime anlatirim. O tartistiginda asla anlatmaz.. bosuna esinizden boyle beklentilere girmeyin.

Ay ağzına sağlık arkadaşım, yazdıklarıma ek olarak bende arkadaşa katılıp Allah aşkına kendine bir iş bul ve çalış diyorum bir an önce. Bu adam dertten ölecek yoksa, sen de uğraşacak insan bulamayıp kendini yiyeceksin sonun olacak. Belki işte güçte biraz çalışır yorgun düşersinde kocanla uğraşacak vakit bulamazsın. Böylece o da bir nefes alır yaşadığını anlar. Bir ihtimal evliliğiniz de kurtulur.

Arkadaşım bence senin biraz sakinliğe ve anlayışa ihtiyacın var.
Durmadan kafanda sorunları sarıyor, vesvese yapıp eşine şikayet ederek patlıyosun.
Mutsuzluğun içinde daha da büyür böyle yaparsan ve hırçınlığın insanları senden uzaklaştırır.
çok fazla sorun üstüste gelince ve basit sebeplerle yüz göz oluyor insan.
sadece eşine odaklı yaşadığını düşünüyorum. Biraz kendine meşgale bulmalısın.
bu kesinlikle çocuk olmamalı şuan.
çünkü sorunlar boylece çözülemeden daha da büyüyecektir ve huzursuz bır ortam çocuk için uygun bir ortam kesinlikle değildir.
Ayrıca onun ailesi bakışı belki seni uzaklaştırıyor. artık siz buyuk bır aile oluyorsunuz evlenince.
Anne diyoruz, baba diyoruz bu lafta olmamalı. Herkes ayrı bir karakter , öyle kabul etmek gerek.
Kabullenmeyi öğrenmelisin bence. Boşver istemiyorlarsa seni istemesinler ama bi düşün ben istiyo muyum?
karşılıklı oluyo bu işler, nasıl zorla güzellik olmaz deniyorsa ,zorla da sevdiremiyorsun kendini.
ama sen farklı davranırsan belki onlar da farklı davranacaklar. biraz daha sevgi ve anlayışla yaklaş.
enazından öyle yap, sevmesen de eşin için. belki önyargılısınız birbirinize. istemiyorum diyerek koparılmaz ki aile.

Allah bu durumdaki kocalara da annelerine de sabır versin. Kaynanalar gelinlerini sevmek zorunda mı ben anlamıyorum. Hiç yapmasa nolcak bohçayı? Eşarp lekeli, ananın eline vercem diye işteki adam aranır mı? Hakkaten şaka gibi.

Kayınvalidemin verdikleri bozuk da olsa , eski de olsa, beğenmesem de, yemesem kullanmasam da asla sesimi çıkarmam.. Çok teşekkür ederim, memnun olduğumu bildirir herkesi de memnun ederim. Beğenmediğimi de ya çöpe atarım ya bi kenarda durur..sorsa bile çok güzeldi, kullanıyorum derim..o mutlu ben mutlu, eşim mutlu.. Değer mi Allah aşkına ufacık şeyler için huzur bozmaya? Ben de eşinin yerinde olsam aynı tutumu gösterirdim evet sen mükemmelsin annem çok kötü demezdim..kullanmıyosan at bir daha da sesini çıkarma derdim..
Kusura bakmayın da Haksızsınız..

Hakikaten öyle arkadaşım! Hayır beni anlamadığım dğer bi nokta da şu, hanımefendi dün falan evlenmemiş yani.. Evlenirken verilmiş bohçadaki lekeli eşarp için durduk yere eşini didikliyo . Sorun arayan insanlar var haklikaten. Ne yapsam da kavga etsek, nasıl tartışırım diye kafa patlatıyolar ya inanılır gibi değil.

Sizin tarafınızdan bakınca anlayabiliyorum hissettiklerinizi. Fakat yine de kaynananızla ne tür bir probleminiz olursa olsun bunu eşinize yansıtmamanız gerekiyordu diye düşünüyorum. Bohçayı kapatıp kaldırabilirdiniz. Belki zamanla kaynananıza açardınız konuyu. Aile-eş arasında kalmak gerçekten eşiniz için de zor. Kapıyı açmama fikri ise çok mantıklı gelmedi bana. Orası ikinizin evi çünkü. Böyle davranarak evliliğinizi sarsıyorsunuz. Güzellikler diliyorum size.

Birikim birikim diyorsunuz da sorun çıkaran taraf zaten sizsiniz.

Bu birikimlerle eşiniz bir gün tükenip bu evliliğe son verecek.

Ya ciddi ciddi tedavi olun veya düşün artık adamın yakasından.

Eşarp için kvdinize kızacağınıza aaaa anne bunda leke var deseydiniz keşke. Erkekler zaten işte yeterince yoruluyor ne gerek var kafalarını iyice karıştırmaya.
Ne gerek var boş yere huzursuzluk çıkarmaya sanki çok ağır oya yapsaydı örtecek miydiniz? Sanmam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…