- Konu Sahibi Dilara55333
-
26 esim
ben24
baska sorunlar var bircok
bence bir ayıp başka bir ayıpla örtülmemeli
cinsel sorunlarınız var mı.. şiddetli geçimsizliklerin yüzde 87 sinin sebebi cinsel kaynaklıymış.
o koymaya utanmamış benmi utanıcammm.rezil olsun
Genelde insanların yaptığı en büyük hatalardan biri, birinin acısını başkasından çıkarmak oluyor, siz eşinizin annesine vs olan hırsınızı eşinizden çıkarmaya devam ederseniz sıkıntınız büyür. Eşim benim tarafımı tutmuyor diye şikayet etmişsiniz ancak buna benzer bir durum benim başıma gelse ben de erkek arkadaşımın tarafını tutmam. Sürekli şikayet, kavga haklı olsanız da haksız duruma düşürür sizi. Özellikle böyle bir konuda eşinizi işteyken arayıp kavga etmeniz fazlasıyla yanlış olmuş. Size tavsiyem sorununuz olduğunda yüzyüze konuşun. Bir de annesine kızdığınızda ondan çıkarmayın hırsınızı. Annesi sizi sevmek zorunda mı, hayır. Hatalar olduğunu düşünüyorsanız mesafe koyarsınız. Artık bir ailesiniz, o ne dedi bu ne yaptı diye düşünmek yerine eşinizle evliliğinizin tadını çıkarın.
daha dur cnm 8 aylık evlsin bende senin gibi 8 aylık evliyim herşeyin rayına oturması 1 yılı bulurmuş bekleyelim. bazen öyle tartışmalar yaşaıyoruz ki hemen boşanmak geçiyor aklımızdan. benden sana tavsiye sabret ve hamile kalma.
Şöyle bir konularınıza bakayım dedim de aman Allah'ım ya! Allah aşkına arkadaşım eşini rahat bırak, adama nefes aldır, huzur ver. Zaten hepsini okuyamadım ama başlıklara bakarken boğuldum. Kocam kocam kocam..... Hep dert, hep sıkıntı kıskançlık, memnuniyetsizlik, sevmiyorumlar, seviyorumlar, terk ettiler, yoruldumlar havalarda uçuşuyo...
Bence adama biraz nefes aldır. Bi kendi haline bırak uğraşma, sorun yaratma. Huzurlu bi evlilik istiyosan herşey sende bitiyo sizin ilişkinizde bu kadar net. Adamın suçu olan olmayan herşeyi ona yüklemekten vazgeç..
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
Hayir tek anlastigimiz sorunsz olan nokta. tabi kavgali olmadgmz gunlerde
Konuma yorum yapan herkese tesekkur ederim herkei alinti yapamadim..
İcimde hersy birikti esarp bahame diyorum hala esarp uzerinden dem vuruyorsunz..Sorun esimin benim yanimda olmamasi haklisin ama bosvr deseydi konuyi zaten kapatacaktim.
Kv diger eltilerime herseyo 4 4 luk yapip bana birsey yapmamai tabiko zoruma gider neden bana yapmadin desem sana oglum yapto diyor.
Ogluna guvenip hicborseyi yapmadigi gibi manevi olarakta yardimci olmadi herseye zavalli esim kostirdu ve evlat ayrimi yaptiklarini kabul etmiyorlar.
esim uvey evlat gibi.
Alip satamiyorsan ara sor ama esim bunlari goremiyor
Bende patladim..
Hayir tek anlastigimiz sorunsz olan nokta. tabi kavgali olmadgmz gunlerde
Konuma yorum yapan herkese tesekkur ederim herkei alinti yapamadim..
İcimde hersy birikti esarp bahame diyorum hala esarp uzerinden dem vuruyorsunz..Sorun esimin benim yanimda olmamasi haklisin ama bosvr deseydi konuyi zaten kapatacaktim.
Kv diger eltilerime herseyo 4 4 luk yapip bana birsey yapmamai tabiko zoruma gider neden bana yapmadin desem sana oglum yapto diyor.
Ogluna guvenip hicborseyi yapmadigi gibi manevi olarakta yardimci olmadi herseye zavalli esim kostirdu ve evlat ayrimi yaptiklarini kabul etmiyorlar.
esim uvey evlat gibi.
Alip satamiyorsan ara sor ama esim bunlari goremiyor
Bende patladim..
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
malı dünyada kalır değmez bir parça eşya için yuvanı dağıtmaya sende ona göre sınırını koyarsın huzurun bozulmasınKiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?