- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Edemedim
simdi cok uzgunum ama biraz gelmese daha iyi olacak ikimi icinde ama taniyorsam geleck.İnanin biraz sert ciksaydi bole olmayackti.
Ben napayim.pismanim.tamam haksizim.ama diyorum ki onum hicmi suci yok
Adamla 2 yil nisanli kaldi we o sure icnde cok yanyana geldik annemlere gelir bir hafta kalirdi o zaman benim huysuz olgumi biliyordu hatta babam konusma yapti benim.kizim huysuz cok simarik bak kabul ediyorsan evlen dedi.Ben ondn gizlemedimki
Edemedim
simdi cok uzgunum ama biraz gelmese daha iyi olacak ikimi icinde ama taniyorsam geleck.İnanin biraz sert ciksaydi bole olmayackti.
Belki akli basina gelmistir? Belli mi olur?
Bu adamin butun bunlardan sonra methiyelerle geri donmesi icin deli olmasi gerekiyor. Neyine methiye duzsun? Bence sen fazla beklenti icine girme.
Kendinde sevecek sey birakmamissin. Ugrasa ugrasa sogutmussun kendinden. Senin sorunun, senin kavgalarin klasik cift sorunlari degil. Disariya, bizlere nasil bir profil cizdigini keske gorebilsen. Durduk yere kendi kendine evde sinir krizlerine giren, sonra da adamin basini yiyen, isyerlerine kadar telefonlarla pesinden kovalayan, sadece kocasina degil ailesine kadar satasan bir kadin profili cizdin bende. Normal degil bu. Akli basinda insan kacar yani senden. Kusura bakma. O adamin akli basina gelmistir insallah diyorum da, seninki ne zaman gelecek, pek umut vadetmiyorsun. Hala hakliyim diye gezinmen korkunc. Kendi kendinin farkinda degilsin, verdigin zararin farkinda degilsin. Cok samimi soyluyorum bunu, doktora git. Degismezsen de bir daha evlenme, otur evinde, baskasinin da basini yakma. Sen burda tanimadigim biri degil, kardesim ya da arkadasim olsan inan cok daha sert konusurdum, iyice bir silkelerdim seni. Saygimi ve sakinligimi bu forum ortaminda bu kadar koruyarak sana cevap yaziyorum, bunu da bil. Benim mantigim seni almiyor cunku, nasil bir dusunme sistemin var, benim aklim almiyor yani. Allah sonunu hayir etsin.
canım ilk mesajlarda bende sana kızanlardanım hatta bir yanım hala kızıyo
ama yazılan şeyler biraz ağır oldu gibi sonlara doğru
evet bazen çenemizi tutamıyoruz biz kadınlar eşin evi terk ettiyse çok önemli sorunlar oluşmuş
biraz kendini dinle ve hatalarını gör canım biraz yumuşamaya ihtiyacın var
Allah kolaylık versin
Böyle bir lüks yok yahu:) Mecbur mu adam çekmeye ?
Huysuzluk bir meziyet değil ki,biraz kendini törpülemeye çalış.
Ufak tefek nazlar,kaprisler,flört zamanı hoşa gider ama aynı çatı altına girince çekilmez olur.
Seninkiler zaten ufak tefek de değil,bayağı abartmışsın olayı.
Eşin belki dönebilir ama devam etmek istiyorsan kendine çeki düzen vermen lazım.
yok, onun hiç suçu yok.. dönerse de mazoşist derim zaten ben ona.. demek ki kendine eziyet etmeyi seviyor adamcağız.. bana kalırsa sen ve senin gibi olanlar facebook, twitter gibi yerlerde gördüğünüz aforizmaları çok uyduruyorsunuz kendinize.. hani "ben zaten kralın kızıyım, prensesim" diye diye prenses sendromu oluşmuş sende.. sen şimdi nasıl istiyorsun dönsün burnunu sürttüreyim diye değil mi? aman kendinde hata arama, allah korusun düzelir mutlu falan olursun.. sen hep karşı tarafı suçla, "ne yapayım hem huysuz hem şımarığım" modunda gez.. helal, süper , devam..
[/QUOTE]Merhaba
Esim eve geldi ve artik olmuyor kendine ceko duzen ver yoksa bu evi terk dedi.Ben birsey diyemedim.sonra aksam oldu ise gitti saat on gibi basim agridi benim biraz basim agriuor diye mesaj attim hemen geleyim dedi hayir dedim hayir gelecegim dedi ekip arabasiyla geldi doktra gitti dokte hamilelkten suphelendi test yapalim dedi peki dedim ama ben biliyordm hamile degildim ama bello olmaz diye yaptrdik mide bulantim vardi nyse ekip gitti esim benimle bekledi o sirada canin birsey istiyormu acmisin sabah eve gelecegim dedi.test yaptik sonra eve geldik aradi beni gidince eve gittinmi iyimisin birsey olursa ara dedi.Esim iyi bir insan onu uzmeyecegim artik.seytan vesvese veriyor kizlara bakiyor diye hastanede bile bakiyor saniyordm bir kac kez gordum ama umursamadim bile.. oyle iste.hepinize tesekkir ederim ne olur kirici yorim yapmayin artik lutfen ben sizinle paylasmak icin yazdm sadece
QUOTE=KoYu_MaVi;35648647]Boşanırsanız kocan için çok hayırlı olacaktır. Peygamber sabrı varmış adamda. Acilen tedavi olmalısın.
[/QUOTE]Merhaba
Esim eve geldi ve artik olmuyor kendine ceko duzen ver yoksa bu evi terk dedi.Ben birsey diyemedim.sonra aksam oldu ise gitti saat on gibi basim agridi benim biraz basim agriuor diye mesaj attim hemen geleyim dedi hayir dedim hayir gelecegim dedi ekip arabasiyla geldi doktra gitti dokte hamilelkten suphelendi test yapalim dedi peki dedim ama ben biliyordm hamile degildim ama bello olmaz diye yaptrdik mide bulantim vardi nyse ekip gitti esim benimle bekledi o sirada canin birsey istiyormu acmisin sabah eve gelecegim dedi.test yaptik sonra eve geldik aradi beni gidince eve gittinmi iyimisin birsey olursa ara dedi.Esim iyi bir insan onu uzmeyecegim artik.seytan vesvese veriyor kizlara bakiyor diye hastanede bile bakiyor saniyordm bir kac kez gordum ama umursamadim bile.. oyle iste.hepinize tesekkir ederim ne olur kirici yorim yapmayin artik lutfen ben sizinle paylasmak icin yazdm sadece
QUOTE=KoYu_MaVi;35648647]Boşanırsanız kocan için çok hayırlı olacaktır. Peygamber sabrı varmış adamda. Acilen tedavi olmalısın.
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
Edemedim
Canim.bn senin tum konularini okudumda sen git bi hocaya falan bence. Bu kadarida olmazki sana muskami yapildi acaba. Cunku bu kadari cok fazla geldi bana.
Bir evliligin bitmesi sizi ne kadrda mutlu olms boyle.Ustelik bu kadr uzgum birine bunlari yazmaniz dusundurucu.
Adamla 2 yil nisanli kaldi we o sure icnde cok yanyana geldik annemlere gelir bir hafta kalirdi o zaman benim huysuz olgumi biliyordu hatta babam konusma yapti benim.kizim huysuz cok simarik bak kabul ediyorsan evlen dedi.Ben ondn gizlemedimki
Edemedim
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
daha 8 ayda bismillah ..
yaşlarınız kaç ?
başka sorunlarınızmı var ?
Bende yaşını çok merak ettim.Bide daha 8 ayda demişsinizya bu tartışmaların ilk 1 yıl içinde çok olduğunu duymuştum yanılıyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?