Evlilik nasıl bir duygu:)

evlilik çok sıkıcı bişey
şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim
evlenmeden önce sevgilin olan o adamdan eser kalmıyor
bambaşka bi adam oluyo
artık kafana göre olamıyosun devamlı birine karşı sorumlusun
eşek gibi çalışıp bi de evde yemek bekleyen adamı doyurup
üstüne kirli donlarını yıkıyosun
yaptıkların çoğu zaman takdir görmüyor
hatta üstüne sen napıyosun ki diye suçlanıyosun
herşeye karışmaya çalışıyo
mecburen kv ve görümce belasını görmek zorunda kalıyosun
zaten hergün afedersin tuvalette ıkınırken sesini duyduğun bi adama en çok 1 sene aşık kalabiliyosun
hele bi de maddi sorunlar varsa arkana bakmadan kaç
yaniiiiiii lafın kısası
hiçbişey sanıldığı ya da dışardan görüldüğü gibi
evlilik manyağı kızlarımızın sandığı gibi yürümüyo
işte bu yüzden de kadınların evlilikten manyakça beklentileri olduğu için
evlendikten sonra hepsi nası boşanıcağını şaşırıyo
etraf boşanamayan mutsuz kadın dolu

Cok dogru soylemissin, ozellikle son cumle cok carpici, ne zamaninda ayrilabilmeyi basardik, ne de simdi bosanabiliyoruz :2:

bazıları neden el üstünde tutuluyo farkı ne bizden sence? bakıyorum afedersin mahallede kaşar dedikleri kızlar şuan preses gibi sanki bilmiyoruz geçmişini ama değer görüyo el üstünde ve resmen rüyasında görmediği hayatı yaşıyo anlayamadım bu tezatlığı:26:

Kader. Ayrica oyle kizlar da iyi kisilerle evlenip, guzel yuva kursunlar ki onlar da kurtulsunlar, yoksa cok daha cirkin bir hayat surebilirler. Kimseyi gecmisi ile yargilamamak lazim, insanlar zaman gectikce bircok seye pisman oluyor.

Kader. Ayrica oyle kizlar da iyi kisilerle evlenip, guzel yuva kursunlar ki onlar da kurtulsunlar, yoksa cok daha cirkin bir hayat surebilirler. Kimseyi gecmisi ile yargilamamak lazim, insanlar zaman gectikce bircok seye pisman oluyor.

yaşasınlar tabi kimsenin hayatında gözümüz yok ama bide unutmasalar nerden geldiklerini :51:

evlenmek çok güzel bir şey, ben bir yıl önce evlendim, çok büyük kavgalar dövüşler oldu benim rest çektiğim zamanlar oldu ama buna rağmen güzel , gerçi bizim kavgalarımızın tek sebebi ailesiydi başka bir şey değildi, şimdi durulduk bir kaç aydır tartışmıyoruz, ve gerçekten çok mutluyum,,, zaten eğer arada güven, sevgi,ekononmik ve cinsellik problemi yoksa herşeyin üstesinden geliniyor, ama bunlardan biri noksan ise olmuyor tatlım,

Back
X