cocuk biraz erken olmus onun da etkisi olabilir mi acaba daha ayni evde yasamaya alisamadan ?Kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim.1 kızım var..eşimle evlendiğimizden beri haftanın 3-4 günü tartışmalı geçer..sosyal çevremizde, bebeğimizin önünde değil bunu belirteyim.size sormak istediğim şu, evlilik ne zaman biraz olsun rayına oturur? Ne zaman çiftler birbirini daha iyi tanır? Eşimle tartışmalarımız sonrası konuşamamak en fazla birkaç saat sürer.birbirimizi seven ve özleyen bir çiftiz.lakin hâlâ tartışırız uyumsuzluklar, benim erkeklere olan genel bi güvensizliğimden dolayı..cevaplarınızı merakla bekliyorum
Kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim.1 kızım var..eşimle evlendiğimizden beri haftanın 3-4 günü tartışmalı geçer..sosyal çevremizde, bebeğimizin önünde değil bunu belirteyim.size sormak istediğim şu, evlilik ne zaman biraz olsun rayına oturur? Ne zaman çiftler birbirini daha iyi tanır? Eşimle tartışmalarımız sonrası konuşamamak en fazla birkaç saat sürer.birbirimizi seven ve özleyen bir çiftiz.lakin hâlâ tartışırız uyumsuzluklar, benim erkeklere olan genel bi güvensizliğimden dolayı..cevaplarınızı merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?