Evlilik ne zaman oturur?

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
Kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim.1 kızım var..eşimle evlendiğimizden beri haftanın 3-4 günü tartışmalı geçer..sosyal çevremizde, bebeğimizin önünde değil bunu belirteyim.size sormak istediğim şu, evlilik ne zaman biraz olsun rayına oturur? Ne zaman çiftler birbirini daha iyi tanır? Eşimle tartışmalarımız sonrası konuşamamak en fazla birkaç saat sürer.birbirimizi seven ve özleyen bir çiftiz.lakin hâlâ tartışırız uyumsuzluklar, benim erkeklere olan genel bi güvensizliğimden dolayı..cevaplarınızı merakla bekliyorum

Öncelik le tartışmalar neden kaynaklı bunu bulun ve eşinizle konuşun neden tartışıyoruz diye sorunlar konuşmadıkça hallolmaz.

karı koca birbirine uyum sağlamayı öğrendiği zaman

cocuk biraz erken olmus onun da etkisi olabilir mi acaba daha ayni evde yasamaya alisamadan ?

17 yıl oldu evleneli uyumsuz bir çiftte sayılmayız ama arada tartışır küser kızarız birbirimize

Başbaşa birbirini tanımadan alışmadan huy su öğrenmeden çocuk olup,birden sorumluluk alınması durumlarında çoğu ailede bu tartışmalar kaçınılmaz,ufak sorunlar da birikip birikip dağ olur.Bu 1.

2. İse 4 5 yılda oturuyor.Ama karşılıklı sevgi ,saygı ,anlayış olan karı-kocadan bahsediyorsak.Anlayışsız biriyle sittin sene kavga edilir bu da 3

Tartışma konularınız neyden kaynaklanır genelde ?
Tartışma evlilikte su içmek kadar doğal bence hiç olmaması mümkün değil .

Evlilik oturmaz, taraflardan biri pes edip susmaya başlar.

Düzgün evlilik arada fikir çatışmalarının, küçük sürtüşmelerin olduğu evliliktir. Bazen büyük tartışmalar da çıkabilir nadir de olsa.

Her gün kavga edilen evlilik oturmaz. Kalkar gider o evlilik ben size söyleyeyim.

Bizimki 3 senede oturdu ama evliligim oturana kadar benim yüregim kalkti yani...!

Evlilik çok yeniyken çocuk sahibi olunduğunda acaba sorumluluk da arttığı ve bazı durumlarda eşlerin birbirinden uzaklaşması ve soğuması sebep olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…