- 29 Nisan 2017
- 737
- 1.815
- 43
- 42
Bizim 4. Senede oturdu artik hic kavga etmeyiz ben basindan beri o sinirliykn susarim ve onunda 5 dk sonra gecer siniri oyle yanina giderim dayanin biraz dahaKızlar merhaba ben 2 senelik evliyim.1 kızım var..eşimle evlendiğimizden beri haftanın 3-4 günü tartışmalı geçer..sosyal çevremizde, bebeğimizin önünde değil bunu belirteyim.size sormak istediğim şu, evlilik ne zaman biraz olsun rayına oturur? Ne zaman çiftler birbirini daha iyi tanır? Eşimle tartışmalarımız sonrası konuşamamak en fazla birkaç saat sürer.birbirimizi seven ve özleyen bir çiftiz.lakin hâlâ tartışırız uyumsuzluklar, benim erkeklere olan genel bi güvensizliğimden dolayı..cevaplarınızı merakla bekliyorum
Geri kalan 10 senede boşanmadan nasıl dayandınız bir formülü var mı?Senin ailen benim ailem muhabbeti ortadan kalkınca oturur.
Anlayışlı olmayı saygı duymayı öğrenince oturur.
Kıskanmak yerine güvenmeyi seçince oturur.
14 yıllık evliyim 4 senedir hiç kavga etmeyiz.
Kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim.1 kızım var..eşimle evlendiğimizden beri haftanın 3-4 günü tartışmalı geçer..sosyal çevremizde, bebeğimizin önünde değil bunu belirteyim.size sormak istediğim şu, evlilik ne zaman biraz olsun rayına oturur? Ne zaman çiftler birbirini daha iyi tanır? Eşimle tartışmalarımız sonrası konuşamamak en fazla birkaç saat sürer.birbirimizi seven ve özleyen bir çiftiz.lakin hâlâ tartışırız uyumsuzluklar, benim erkeklere olan genel bi güvensizliğimden dolayı..cevaplarınızı merakla bekliyorum
Iyi yönlerini düşünerek ne aldatma el kaldırma hiç olmadı onlar benim kırmızı çizimdi bunlar olursa geri dönüşü olmazdı zaten onun haricindeki sorunların çözebilecegimizi düşündüm hiç vazgeçmedim o yüzden bide anlayışımız ve sabrımız çok sanırım o sayede aşabildik sorunlarımızıGeri kalan 10 senede boşanmadan nasıl dayandınız bir formülü var mı?
iki insanın kişiliği karakteri faklıysa onların evliliği hiç bir zaman yerine oturmaz..örnek ben;28 yıllık evliyiz hiç anlaşamayız herşeyimiz hayat görüşümüz yememiz içmemiş aile yapımız vs vs.....ama artık kanıksadım üstüne hiç gitmiyorum boş verdim gitti..Kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim.1 kızım var..eşimle evlendiğimizden beri haftanın 3-4 günü tartışmalı geçer..sosyal çevremizde, bebeğimizin önünde değil bunu belirteyim.size sormak istediğim şu, evlilik ne zaman biraz olsun rayına oturur? Ne zaman çiftler birbirini daha iyi tanır? Eşimle tartışmalarımız sonrası konuşamamak en fazla birkaç saat sürer.birbirimizi seven ve özleyen bir çiftiz.lakin hâlâ tartışırız uyumsuzluklar, benim erkeklere olan genel bi güvensizliğimden dolayı..cevaplarınızı merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?