bazı insanlar 30 yaşında bile cocuktur belkide ama bazı insanlarda hayatta yaşadıklarından dolayı fikir olarak cok erken büyümüştür.. yaşla hiç bi alakası yok ..yaşanmışlıkla alakası war bence.. boşuna demiyolar akıl yaşta degil başta diye..
eşimin beni olgun kabul etmemesinin köyde büyüyüp şu an şehirde bir hayat sürüyo olmamdan kaynaklanabilir mi aceba
hadi evlendin 19 yaşında bari çocuk yapmasaydın be güzelim daha.. diyorsun ya okumadm başka şansım yoktu yapacak bişeyim yoktu bende okumadım ama aslanlar gibide 26 yaşıma kadar çalışıp hayatımı idame ettirdim ve bana kalsa daha evlenmezdim eşimden kurtulamadımheee bu arada eşimle aramdada 13 yaş var ama hiç sorun olmuyor olmamaısının sebebi karşılıklı anlayış ve olgunluk..neyse şu an 28 yaşındayım ve çocuk konusu geçince 1 kez iki kez değil 10 kez düşünüyorum sorumluluğu çok büyük çocuğun sen daha çocuksun ve bir çocuğun olacak keşke bekleseydin (
ayrıca erken evlenmek suç degildir bence hatada degildir ben bu güne kdr cevremde hiç görmedim pişman olan birini hele sevgi warsa gerci böyle dşünenler aradaki o sewgiyide cocukca görürler ..
aynen katılıyorum ayrıca erken anne olmakta çocukluğun verdiği birşey değil çocuğumla aramda uçurum bi yaş farkım olmasındansa onun beklentilerine daha net cvp verebileceğim onunla arkadaş gibi olacağım için ayrıca mutluyum
çocuk yapmasaydın lafı bana mı kaçırdım ben orayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?