- 19 Şubat 2018
- 50
- 16
- 8
- 35
- Konu Sahibi Bencabaverdim
Arkadaşlar merhaba. Daha önce de eşimle ilgili yazmıştım. Biz iki buçuk yıllık evliyim ve bı oğlum var. Ama hala evliliği anlamadık galiba. Ben evlenirken sırf eşimin gururu kirilmasin diye kaynanamın üst katına oturdum. Evliligimin ilk haftasından itibaren kayınvalidem burnundan geldi. Eşim beni savundu ama hep ailesin e hak verdi sadece bunu direk onlara göstermiyor gibi davrandı. İki sene sonunda isim nedeniyle başka ilçeye taşınmak zorunda kaldık. İki haftada bı yine gidiyoruz kayınvalideme. Ama sorun şu ki evliliğimi sürdürmek için çaba harcıyorum. Ama eşim çok ukala zaten aramızda on yaş var . Beni sürekli yönlendirmeye çalışıyor. Yapma dediğimde en ufak hatamı başa kalkıyor. Kendimi onun hizmetçisi gibi hissediyorum. Dışarıdaki insanlara karşı çok iyi ilgili ama evde tam bir odun. Mutlu olmak için alttan alıyorum daha fazlasını istiyor. Alttan almıyorum o zaman da kötü eş sin bı sus diyo. Artık hayattan soğudum böyle hayal etmemiştim. Anlaşmak için cabalarimi hep yok sayıyor ve her şeyde beni suçluyor. Çalışan bı kadın olmama rağmen harcamalarım çok kısıtlı buna bile kızıyor. Kendisinin şu an kadrolu işi olmadığından ben çalışıyor um desem çok alınıyor. Takmayim diyorum yapamıyorum . Çünkü burda kimsem yok ondan başka. Ama ona da eş gibi herşeyimi anlatamıyorum çünkü sürekli eleştiriyo. Deneyimli arkadaşlar evlilik böyle mi gerçekten yoksa düzelir mi zamanla kalır mı böyle ben ne yapayım