- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de sonraki mesajlarını yeni okudum. Eski eşin neden boşandığını bu kadar detaylı bilmesine rağmen hala evlenmeyi düşünen biri ya delidir ya salak ya da bizimle dalga geçiyor.
Benden büyüksün.. ablacım diyeceğim iznin olursa.. bütün bunlarn farkndasn, bilincindesin.. Mutsuz bir evlilik yapıp sonradan boşanacağını çok iyi biliyorsun.. sakın sakın sakın bu.adamla barışıp, evlenip hayatıhı heba etme.. Ayrl çünkü karşına seni seven sana değer veren, saçının teli kırılsa üzülen birisi girecek.. Senin için yazılmış güzel kaderini seçç...Düzgün konuşursanız sevinirim deli, salak veya dalga geçecek birisi değilim ama laflarımızı da seçelim biraz... derdimi açmışım linç yemek için değil. Narsiszm hakkında hiç fikriniz var mı kişileri nasıl etkilediğini ve tesir altında bir sürü hayatta olmaz dediğiniz seye maruz kalabileceğinizi , bu insan bana kendisini bambaska tanıtıp daha sonra da çaktırmadan bir felakete adım adım dönüştü ve hep böyle dehset bahaneleri vardı mesela su anda konuşmuyoruz (olay itibariyle) ancak o kafasında hayatının mahfoldugunu düşünüyordur anlatabiliyor muyum hep kendisi mağdur gösteren ve atıyorum bir konu konusurken x zamanda şu olmuştu sende bunu yapmıstın diyip biran da bambaska bir konuyu tartısırken buluyorsunuz kendinizi... ve böyle birisi insanın özgüvenini emiyor yavas yavas... başıma gelmeden önce ben de böyle neler derdim duydukça ama başıma gelince bir çıkmaza girdim
Arkana bakmadan kaç Allah korumuş iyi ki ertelenmiş nişanKonuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.
şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
İşte bütün yaşadıklarının sebebi şuradaki ifadende gizli, bir gram sevgi dilenmek. Arkana bakmadan kaç bu pislikten ve kendini iyileştirmeye bak, zaten psikolojik şiddet hk bilgili görünüyosun herşeyin de farkındasın. Bir sene mi iki sene mi sürer hiç önemli değil yoğun şekilde yukarıdaki zaaflarını iyileştirmeye bak. İçindeki giderilmemiş eksikler insana neler yaptırıyor işte, gidip şu döl israfıyla evlenme de ne yaparsan yap aman diyeyim.Bilmiyorum neden çektiğimi bir sekilde inandım demek ki kurgusuna, bir gram sevgi dilendim belki böyle bir şeye bağlanmak istedim belki inan bilmiyorum gecmis yasamı sımdı farklı olur dedim belki ama sonuç kafayı yemis düğününe 3 ay kala annesiyle ilgili yara alan ve sineye cektiği hersey için artık kendinden vazgecme noktasına gelmis tüm hayalleri yıkılmıs bir insana döndüm , enkaz diyebilirsin.
Tamam artık zararın neresinden dönersen kar, adam zaten yeterince zulmetmiş bir de sen kendine zulmedip durma olan gücünü de tüketme. O güç sana lazım. Bir anda olmaz ama kendini iyileştirirsin psikolojisini güçlendirebilirsin bambaşka birine dönüşebilirsin bu senin elinde. Dönüşmekten kastım insanın fıtratı değil tabi o değişmez ama senin bu yaşadıkların fıtrattan değil kendi içindeki değersizlik duygundan kendine duyduğun sevgi eksikliğinden bir an önce bunlardan kurtulmaya bak. Güçlü veya güçsüz olmak senin kendi seçimin.Ezmek ne kelime adam üstümde tepinmiş de ben biraz daha nazik tepinir misin lütfen dedim yani yaralanıyorum lütfen fln ona rağmen hiç bir şey düzelmedi , ben nasıl bir salağım ya ben nasıl karaktersizim ki bu adama meyil ettim simdi darmadagın hüngür hüngür off dizi izlicem diyen sagduyusuz birisine ağlanır mı , bi insan böyle mi hayal edermiş evliliğini hayat hiç adil değil o yüzden ben hep burayı önceden okurken de kim ne yasadı yargılamadan okurdum başıma o kadar beterleri geldi ki oluyormuş yani tek yapmak istedigim sonsuz ağlamak geberene kadar
İyi hissetmekArkadaşlar bir arkadaşımızın önerisiyle narsiszm ile ilgili bir site okuyorum, o bu kadar seyi yaparken benim kalma nedenim “ kaygılı bağlanma sorunu” bunu yaşayan kişilerde her zaman düzeltebilirim, idare edebilirim psikolojisi oluyormuş ve harfiyen yasadıklarım aynı. İlk iş bir psikologla görüşeceğim karar verdim.