- 19 Mayıs 2020
- 1
- 1
- 1
- 25
Konuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.
şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
Cok üzüldm bu anlattiklarina...ne olursa olsun kardeşim uzak dur nolur hayatini mahvetme. Gunumuzde evlilik yasi ilerledi yasin daha genc. İlerleyen zamanlarda birbirine askla bakan saygi duyan ciftler gordkce kahrolacaksin. Lutfen sil at hayatindan. Bir saniye bile dusunmeKonuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.
şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
Bu nasıl bir üsluptur ya... nasıl bir tavsiye verme veya eleştirme şekli... ben yıllar önce Kk üyesiydim sırf bu tarz kişiler yüzünden ne derdimi anlattım ne de insanlara yorum yaptım sonra da bu şekilde bir ortamda yazamayacağıma karar verdim çıktım. Yıllar sonra tekrar bu hesabımı oluşturdum ama anlaşılan linç tayfa bitmemiş... çok çok değerli yorum yapan arkadaşlar olduğu gibi sizin gibi “yazacak yer buldum, başıma da gelmemiş, kişiyi tanımıyorum da yaşadığı olaydan ötürü her türlü lafı yer/ hakeder dur yazayım.” Mantığıyla Kk’yi bir kadın platformundan çok “Kadın Kurdu” platformuna çevirdiniz ve bir süre şu değerli forumun düşmediği alay konusu kalmamıştı (ekşi yazarıyım aynı zamanda ve bu forumu her zaman savundum) ve yine bu “dertleşirken dövüyoruz haydi” sloganınızla maalesef sinir bozuyorsunuz daha çok, anlattığıma pişman ettiniz “aaa neden ama “ dimiii !
merak eden ve yorumunu değerli bulduğum arkadaşlarım ve güzel mesajlarıyla “kadın kadının yurdudur” felsefesini gönülden hissettiklerim çok teşekkürler ve barışmadım hatta iletişimi kestim ancak bu platform ayrı bir yoruyor bu tip arkadaşlarla...
Bazı konularda sonuç ne oldu /olacak diye cok merak ediyorum.
Boyle konularda son durum acıklaması yapilma kuralı olsa keske forumda
Oyle olaylar, ilisķiler,kişiler okuyoruz ki burda yükseldigimizle kaliyoruz
Bu adama haddi bildirilecek mi simdi merak et dur
Harika kolektif bilincinle benden korunacağını düşünüyorum, böylece hepinize kötülük yapmaktan bahsetmeyiz neticede kolektif bilinç ... ne entresan yaklaşımlarbu adam gibisini ısrarla pışpışlayarak hepimize kötülük yaptığının farkında değilsin. kolektif bilincin olsa önce bunu düşünür, o adamı ilk lafında kapının önüne koyardın.
Arkadaşlar selamlar tekrardan
son konuştuğumuzdan bu yana olayı çözdüm ve kendi hayatıma bakıyorum iletişim yok, ayrı yollardayız.Güzel ve sevecen yorumlarınız için çok teşekkürler aynı zamanda had bildirmeye çalışır gibi yorumlardan ötürü eleştiri de bulundum diye ban yedim:) ve birisinin derdine karşılık had bildirmek ve bildirircesine kendi aklı fikiriyle meydan okumak filan bu portaldan çok soğumama neden oldu. çok değerli forumlara üyeyim bir yandan profesyonel yazıyorum ancak paylaşımlara da yapılan yorumlarda dikkatli olmak da fayda var, tetikleyici veya insana kendini değersiz hissettiren türden olmamalı eminim ki sizin bendem harika hayatlarınız, muhteşem evlilikleriniz, sekmeyen doğru kararlarınız elbet vardır ama ben de yaşadığım olayı değerli buluyorum bir çok şey öğretti ve her şey bizler için, sevgiler.
Arkadaşlar selamlar tekrardan
son konuştuğumuzdan bu yana olayı çözdüm ve kendi hayatıma bakıyorum iletişim yok, ayrı yollardayız.Güzel ve sevecen yorumlarınız için çok teşekkürler aynı zamanda had bildirmeye çalışır gibi yorumlardan ötürü eleştiri de bulundum diye ban yedim:) ve birisinin derdine karşılık had bildirmek ve bildirircesine kendi aklı fikiriyle meydan okumak filan bu portaldan çok soğumama neden oldu. çok değerli forumlara üyeyim bir yandan profesyonel yazıyorum ancak paylaşımlara da yapılan yorumlarda dikkatli olmak da fayda var, tetikleyici veya insana kendini değersiz hissettiren türden olmamalı eminim ki sizin bendem harika hayatlarınız, muhteşem evlilikleriniz, sekmeyen doğru kararlarınız elbet vardır ama ben de yaşadığım olayı değerli buluyorum bir çok şey öğretti ve her şey bizler için, sevgiler.
burası da başarılı ve profesyonel bir platform o yüzden zaten her yoruma değer verip bu şekilde bir geri bildirimde bulunmak istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için, tabii ki duygusal tepkilerin çoğu olağan sevgilerBazı konularda o kadar değmeyecek adamlara o kadar güzel kadınlar değer veriyor ki insan sinirlenmeden edemiyor,sizin konunuzda yükselmemek mümkün değildi. Yani böyle bi adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz diye kızıyordum size,bazı arkadaşlar bu anlamda sınırı aşan yorumlar yapmış olabilir ama özü itibariyle haklılardı bakın sizde ayrılmışsınız,küsmeye uzaklaşmaya gerek yok hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz bazen eleştirilere karşı bu kadar hassas olmamak lazım sanırım. Profesyonel platformlar kadar ilginizi çeker miyiz bilmiyorum ama burası iyidir her zaman kendi adıma beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?