Evlilik Öncesi Anormallikler

Konuyu okumadan bukadar mutsuz BDV ye konu açtıracak biriyle evlilik ısrarınız neden??

Böyle tercihe böyle üslup, ne olmuş alışkın olmalısınız sevgilinizden?
Hem gerçeğiniz, görünen şey bu, aleni yazınca niye koydu?
Siz linç görmemişsiniz, bu linç değil.

Aldığınız geri bildirim, size "Ayılın" diye atılan bir tokat, dışarıdan neyi kabul ettiğinizde nasıl göründüğünüzün bir tarifi tabi bunu anlamak da gerek, ama kimisi "Şakk" sesine odaklanmayı tercih ederek kendi aptalca seçilmiş sevgili ısrarına olan öfkesini buradaki yorumlardan birine boşaltmakla yetinebiliyor. Bana vereceğiniz tepkiyi gidin, bir zahmet sizi gerçekten aşağılayan, size pisliği gibi davranan ve dört yıldır inatla hayatınızda tuttuğunuz sevgilinize verebilin, daha hayırlı olur. İşte antrenmanı bende yapmış oldunuz, sıra sevgilinizde. Yapabiliyorsanız, ona koyun esas postayı.

Bak bazı insanlar evlilik öncesi bu kadar şanslı olamıyor eş adayının yüzünü bu kadar erken görmek için.. Net söylüyorum evlensen de yürümez kaç kurtar kendini..

Konuyu bi başkası yazmış gibi oku zaten ne yapman gerektiğini bulacaksın zaten zor şeyler yaşamışsın niye kendini bile bile yakıyorsun ki

Ya ne nikâhı allahini seversen yaaaa

Kac kurtul ne ağlaması ac müziği oyna

Manyak manyak adamları da bulmayın arkadaşım ya valla gece gece sinirlendim. Bulduysanız da bırakın gitsinler nolur ya yazık yazik

Evlilik kolay birşey değil tek aşka bakmıyor seni dinlemeyen ufak rahatsızlığını paylaşamayacağın biriyle evlenmek çok büyük riskli, bir çok sorun oluyor aileler de birleşiyor sadece eş kişisiyle evlenmiyorsun iyi düşün derim ben acele etme baştan bir çok sinyal vermiş sağlıklı bir ilişki olmaz

Ya kızım sen niye böyle. Bir adam.ya niye niye 29 yaşındasin tamam evlenip.boşanmış sorun değil ama adam sorunun kendisi üstelik çocuk çok zor çok lütfen kendine acı bak.küfür diyorsun bir aşama sonrası şiddette bunun belli psikolojisi bozuk ya bu kadar mı sevgiye açsın? 83 milyon nüfuslu ülke de ne iyi insanlar var neden ya neden?sakin seviyorum deme böyle sevgi olmaz olsun

Gidişat ne Biliyormusun keşke evlwnmeseydim dersin ya ne olur düzgünce düşün

Böyle sinirlenince küfür edip ne söylediğini bilmeyen bir de üstelik trip atan erkekle evlilik çok zor olur.Seni çok yıpratır bence her işte vardır bir hayır kararını gözden geçir..Yaşın küçük daha kimler kimler çıkar karşına...Evlilik kararı alırken duygu ile değil mantık ile hareket etmek gerekir diye düşünüyorum naçizane tavsiyem...Allah yardımcın olsun.

Canım çok üzüldüm durumuna.işte insan başında anne olmayınca arayış içine giriyor ama yapma bunu kendine.ne olur etrafında olumsuz olan aklına yatmayan ne varsa uzak tut onları kendinden.şunu unutma bu dünyadaki en değerli varlık sensin.bir daha gelmeyeceğini şu dünyanın tadını hakedenlerle çıkar oldumu.Hayırlı günler dilerim

Siz hala bu şahısla evliligimi düşünüyoruz gerçekten pes dedim,bi insan anca kendini bu şekilde yakar,arkanıza bile bakmadan kaçın derim ben.

Vallla ben işl yazını okuyunca narsist bir kişilik dedim kendimce ama seni etkilemek istemedim o kasar barzi belli ki bangır bangır bağırıyor. Umarım akli selim karar verirsin beşki duygusal açıdan bir müddet zorlanırsınn ama sonrası aydınlık olur emin ol.

Göz göre göre ateşe yürüyorsunuz, muhtemelen yarınınız bugününüzden daha kötü olacak. Can çıkar huy çıkmaz derler.

Bu adamla evleneceksiniz yani ? Lütfen kendinize gelin. Böyle biri ile evlenilir mi ? Yazdıklarınızi başkası gibi düşünüp okuyun. Kaçarak uzaklaşin derdin. İyi anlamda söylüyorum lütfen yanlış anlamayın fakat akıl tutulması yaşıyorsunuz. Destek almayı deneyin bu süreci daha rahat atlatabilmek icin

Ablacığım balık baştan kokar derler çok doğru. Ayrıl barışla zaten o ilişki yürümez. Ayrıca sizi seven insan hassas olduğunuz konulara değinmez ve özenli yaklaşır. Hiç muhattap olmayın

Yahu ne nikahı ayrıl o manyaktan kurtul diyecektim ama vazgeçtim. Seversiniz öküzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…