Evlilik Öncesi Anormallikler

İçim daralıyor resmen bir psikolojim bitik durumda kendimi çule gücsüz hissediyorum ki eskiden en ufak saygısızlıpa tahammülü olmayan ben sevgi kisvesi altında her şeye katlanan bir salağa dönmüşüm hem de kendimden bir sürü seyi kaybederek. Cocuk mevzusunda yok küçük, yok etkilenir zamanı gelmeli vb diye diye oyaladı tam korona tabiki konusu acıldıgı ilk an yeni bahanesi olacaktır o küfürlerini ve yaptıklarını yedirmeye calıstıkça nasıl da kendim yedim. Sevgili arkadaşlar şiddeti küçümsemeyin bu adam ilk biz cıkarken seninle olduguma inanamıyoru. Diyordu? Sonra salak gerizekalı gibi kücük adımlarla başlayıp böyle küskün cocuk edaları takılıp hep gel gel yaptı ve ana avrat düz küfürler beni sinirlendirip küfür ettiriyorsun sen böyle bir yavsaksın demeler, rahatsız olduğum konuyu Dedigimde arabada kafamı cama vurmalar yumruklamalar yaşaya yaşaya işte böyle karaktersiz, aciz ve konunun sürükledigi yere gelmişs kendine gram güveni olmayan hep ama. Evet ben sinirlendirdim fin diyen birisi oldum, bu manipüle duygum itaate dönüştü o bagırdıgında mesela dinliyorum zaten bisey dememe fırsat kalmadan kapanıyor o hakaret ediyorsa evet cok sınırlendı bak yine diyorum beynimin yeri baska bir seyle değişti deli gibi acı cekiyorum tek hissim acı...

Bitti deyip engelleyeceksiniz. Numaranızı değiştireceksiniz, size bir daha ulaşamasın.
Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla şiddet çeşitleri konusunda bilgilisiniz. Bu tarz ilişkilerden kopmanın zor olduğunu da bilirsiniz o zaman. İngilizce anlayabilirim diyorsanız yabancı kaynaklardan okuma yapabilirsiniz, ayrılık sürecine yardımcı olur. En temel kural iletişim kurmamak. Manipüle edilmeye izin verecek kapı bırakmamak

Siz caniniza mi susadiniz? Ben evliyim bunlari esim yapsa 1 dk.cekmem bosanirim. Siz neden bunlari cektiniz?
Bilmiyorum neden çektiğimi bir sekilde inandım demek ki kurgusuna, bir gram sevgi dilendim belki böyle bir şeye bağlanmak istedim belki inan bilmiyorum gecmis yasamı sımdı farklı olur dedim belki ama sonuç kafayı yemis düğününe 3 ay kala annesiyle ilgili yara alan ve sineye cektiği hersey için artık kendinden vazgecme noktasına gelmis tüm hayalleri yıkılmıs bir insana döndüm , enkaz diyebilirsin.

Bu manyakla evlenilir mi delirdin herhalde? Kıymet bilecek onca erkek vardir dünyada, kıtlık çıkmış gibi bu ne allasen. Arkana bile bakmadan kurtul. Gerekirse tek başına yaşlan ama böyle biriyle evlenmek gibi bir hata sakın yapma

Sana nisanlılk doneminde boyle davranan biri evlenince ne yapar nasıl davranır tahmin bile etmek istemiyorum. Bosver canm sen kendi hayatina bak evlenilmez boyle biriyle 1 gun bile yasayamazsın sonradan pisman olmaktansa basında bitirmek en iyisi. Eminim ondan kat kat iyisini bulursun üzme kendini yerinde olsam bidaha yuzune bile bakmazdm o adamın !

Bilmiyorum neden çektiğimi bir sekilde inandım demek ki kurgusuna, bir gram sevgi dilendim belki böyle bir şeye bağlanmak istedim belki inan bilmiyorum gecmis yasamı sımdı farklı olur dedim belki ama sonuç kafayı yemis düğününe 3 ay kala annesiyle ilgili yara alan ve sineye cektiği hersey için artık kendinden vazgecme noktasına gelmis tüm hayalleri yıkılmıs bir insana döndüm , enkaz diyebilirsin.

Olan olmus artik gecmise bir sunger cekin ve onunuze bakin. Evlenmediginiz icin de her gun sukredin. Lutfen ama lutfen kendinizi kurtarin bu adamdan.

aman Allahim ya.. sinirden kudurdum kudurdum..

anne olmaya calisiyorum. anne olsam kizim olsa ortalik boyle hoduklerle dolu.. ne yaparim ben o kiz evladimla..

ya guzel arkadasim.. caniminici.. kusurun mu var? kel misin kor musun? bir ayibin mi var.. nedir derdin de boyle adamla evlenmeye kalkiyorsun..

bosanmissa zaten ilk once cok afedersiniz kaba soyleyecegim defosu ne de bosanmis bu bir insandan diye bakacaksin? kadin da olsa erkek de olsa..

asagilamalari neden kabul ediyorsun.. benim oyle bir yaram olacak o adam bana boyle bir saka (!) yapacak.. bir daha yuzune bakarsam suratima tukurun..

Allah yuzune bakmis engel cikmis korona morona.. def et gitsin nedir bu haddini bilmesi gereken o.. terbiyesiz edepsiz..

ne haltlar yiyor insta da acaba.. evlenmeye kalkasaniz neler eder bu sana ne gelinlikte gonlunce olur ne ev esyasinda ne dugunde.. cocuguyla tanistirmamasi da hiiiic normal degil haberin olsun.

Boşanma sebebi kadına hamileliği itibariyle uyguladılığı sessiz şiddet...ilgisizlik , sevgi göstermemek, evde elinde telefona gömülmek ve bebek doğmadan ayrılalım demeye başlayıp sonra sürekli ben yapamıyorum yok baskalarıyla konusuyorum diyip kızdan ayrılığı. Kız yıllarca tedavi gördüğünü söyledi kendisi ulaşıp ve sessiz şiddeti cok iyi uyguluyor kösesine sinsice cekilme eline telefon alıp instada devamlı takıpcı kasmaları fln dedigimde bak ben bundan hoşlanmıyorum diye bu benim hobim hesabım sanane aq fln ay neler neler
Bunu bildiğin halde bu insanla evliliğe niyet etmiş olmak için ( ki kişisel olarak yaşadıkların da içinde) kafayı yemiş olmak gerekiyor

sizi ezmesine izin vermissiniz.. egosunu beslemissiniz.. boyle adamdan koca olmaz.. gecim duzen olmaz..

sizi ezmesine izin vermissiniz.. egosunu beslemissiniz.. boyle adamdan koca olmaz.. gecim duzen olmaz..
Ezmek ne kelime adam üstümde tepinmiş de ben biraz daha nazik tepinir misin lütfen dedim yani yaralanıyorum lütfen fln ona rağmen hiç bir şey düzelmedi , ben nasıl bir salağım ya ben nasıl karaktersizim ki bu adama meyil ettim simdi darmadagın hüngür hüngür off dizi izlicem diyen sagduyusuz birisine ağlanır mı , bi insan böyle mi hayal edermiş evliliğini hayat hiç adil değil o yüzden ben hep burayı önceden okurken de kim ne yasadı yargılamadan okurdum başıma o kadar beterleri geldi ki oluyormuş yani tek yapmak istedigim sonsuz ağlamak geberene kadar

Engellemesini acmıs ve aksam dedim ki bu konu maille olmaz konusmak istiyorum Beni yaramla yaralamıs olman ve bir özür dilememeni kabul edemem ,verdigi cevap suydu kızlar, dizi izlicem huzuurumu kacıramam hadi önce haddini bil iyi geceler sana ... cevap aynen buydu.

Bu adami adam yerine koyup konusmaniz hata. Ay boyleleri de hep sakin insanlara denk geliyor nedense. Bir de sizi engelleyen bu pasa mi? Hayran kaldim sakinliginize. Ben bu adami cig cig yemistim:)

Bir ömür bu yaşadıklarınızı çekebilecek misiniz..evlilik mutlu olmak için yapılır..

Ezmek ne kelime adam üstümde tepinmiş de ben biraz daha nazik tepinir misin lütfen dedim yani yaralanıyorum lütfen fln ona rağmen hiç bir şey düzelmedi , ben nasıl bir salağım ya ben nasıl karaktersizim ki bu adama meyil ettim simdi darmadagın hüngür hüngür off dizi izlicem diyen sagduyusuz birisine ağlanır mı , bi insan böyle mi hayal edermiş evliliğini hayat hiç adil değil o yüzden ben hep burayı önceden okurken de kim ne yasadı yargılamadan okurdum başıma o kadar beterleri geldi ki oluyormuş yani tek yapmak istedigim sonsuz ağlamak geberene kadar
agla.. agla icini bosalt rahatla.. kafandan sil at..

birinin hayir duasini almissin.. bir yetimin basini oksamissin Allah seni korumus..

yasadigimiz her sey bizim icin.. ayni hatayi surdurursek tekrar edersek aptal oluruz.. ders cikarir yolumuza devam edersek akilli oluruz.. secmek senin elinde. ama Allah askina donme su adama. egosunu besledigin icin sana ihtiyaci var donup bir yoklayacak seni muhakkak.

Bu adami adam yerine koyup konusmaniz hata. Ay boyleleri de hep sakin insanlara denk geliyor nedense. Bir de sizi engelleyen bu pasa mi? Hayran kaldim sakinliginize. Ben bu adami cig cig yemistim:)
boyle narsist, egolu, sark kurnazlari kime oynayacagini cok iyi biliyorlar.. kimi manipule edebileceklerini iyi kestiriyorlar gozlerine.. ezip kendini yucelttigini saniyorlar.

Bir ömür bu yaşadıklarınızı çekebilecek misiniz..evlilik mutlu olmak için yapılır..
Benimki intiharın gelinlik giymiş hali diyorsunuz, doğru bence de mutlu olmak icin yapılır ama öyle mutsuzum ki mesela komaya girsem aylarca çıkmasam bu durum beni mutlu eder, hissettiğim her şey canımı yakıyor cok fazla hem de

Back
X